Page 30 of 62 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 917
  1. #436
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused

    Thanks!

    Quote Originally Posted by sph4ck View Post
    Thanks dheir. I will use this far more complete instructions for the "readme" in next releases.

    Cheerz
    Sph4ck
    Yeah no problem, If there is more information needed to make it a more complete readme, I'd be willing to put together some sort of extensive guide or even and html manual compiled into a help file. I'm no great coder but I am trying to learn, and figure I can help in some way. Thanks for the thanks. Also feel free to hack it up and alter it in a way that is more suitable.

    Quote Originally Posted by joymenomore View Post
    When holding "H", the triggerbot does nothing, and yes, it is activated. I do meet the requirements and I did what I had to do.
    Why are you holding the "H" key? Here is how you do it? You go into your settings via MW2 game. You bind "Fire" operation to "Left Mouse Button", and "H" key. You go into the game with the hack loaded. You make sure F9 is enabled, a.k.a. "Triggerbot". You aim at your enemy with right mouse button and when someone is targeted they are shot. Triggerbot, is simply using the aimbot, with an auto shoot feature. Hope that helps you.
    Last edited by dheir; 05-24-2010 at 01:29 PM.

  2. #437
    smoke__'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by war3zdude92 View Post
    External BoxESP v4.3 - for build 1.1.195

    As always ***FULL SOURCE CODE INCLUDED*** and Visual C++ project included


    This hack is blended from different code snippets
    HUGE CREDITS FOR:
    - Sph4ck for putting this hack together
    - Kn4ck3r for releasing the root source
    - Big Dave for the offsets of every new COD6 build
    - Tristan Ward (not cheat related) for the Direct3D and Aero overlay
    - SuprNovaAO for new offsets
    - Sorbeit for Radar
    - xZetera for various pieces of code
    - Sumol for updates of BoxESP
    - blambo for dead bodies removal and arrows in radar
    - cardoow for coldblooded enemies identification
    - xZetera for aimbot
    - Ghett0 for knifebot, triggerbot
    - jixz for tubebot, killstreak counter
    - kolbybrooks for better mem locations
    - username in use for locking aimbot


    New Features in 4.3
    - new offsets for build 1.1.195
    - radar shows arrows to show where players are looking
    - F1 & F2 hotkeys switched to F10 & F11 to avoid conflict with Vac Chaos
    - smoother aimbot to avoid it to go berserk
    - better autostab: stops stabbing if the player is below or above
    - distance of player added to ESP


    ESP Features
    - BoxESP - rectangle + name + distance (in meters)
    - Smooth aimbot (right click)
    - Tubebot (HOME key)
    - Tthrowing knife bot ('G' key or middle click)
    - bell curved indirect mode for tubebot/knifebot when CAPSLOCK (really funny)
    - autostab
    - triggerbot with autofire (you must map fire action to 'H' key)
    - explosive ESP (red square on all grenades, including claymores)
    - turret ESP (green box - includes static turrets and sentry guns)
    - killstreak counter
    - all features enabled/disabled via Fx hotkeys
    - flicker-less overlay mode
    - full external hack: no hooking on process for maximum stealth mode


    AIMBOT Features
    - draws a white spot on the player nearest from the center of the screen, whatever the distance. This shows you which player will be aimed.
    - press sustained RIGHT CLICK *or* END key for aiming. Aiming speed is quick but rather natural for killcams. Aiming speed is increased after ~1 sec to follow running players
    - press HOME key for tubebot feature. No player motion compensation, so if player runs it's a miss.
    - autostab : beware that the bot does not know if there's a wall between you and the enemy...
    - noobtube bot is activated with HOME key.


    How to use
    - have Vista/Win7 (does not work on XP, don't ask it's not possible due to lack of Aero mode)
    - make sure you are using AERO theme, not Vista/Win7 basic theme
    - open BoxESP, make sure you have administative rights
    - open COD6 (actually order of launching does not matter)
    - play COD6 in windowed mode (alt+enter)


    Use Fn keys to enable/disable functions(Fn stands for F-number)
    F3: Crosshair
    F4: Explosive Esp
    F5: Aimbot
    F6: Tubebot
    F7: Knifebot
    F8: Autostab (also enable caps lock)
    F9: Triggerbot
    F10: Radar
    F11: Box Esp
    F12: Status


    How to compile your own version
    - install Visual C++ 8.0 express edition and DirectX SDK (it's free)
    - open ExternalBoxEsp43.195.vcproj
    - Menu "Build"->"Build Solution F7". The EXE is in the "Release" sub-folder.


    Other new features

    - better error reporting during initialization
    - now packaging includes Viscual C++ project
    - dead bodies watching killcams are now in grey instead of red
    - enemies having cold-blood perk are in orange vs red for others. You're not supposed to see them on the radar...
    - box adapts to the position of the player: stand, prone, crouch
    - Box ESP works in attack chopper and AC-130. Not yet with predator missiles.


    Other things you should know about this hack
    - If the aimbot isnt working properly for you, try lowering your mouse sensivity
    - You make this hack even safer by creating an custom crc checksum.
    Click me for link


    Virusscan
    Click Me

    Screenshots




    Press Thanks if you like it
    You can post a detailed guide + passage for passage xke me does not work ??

  3. #438
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused

    Moar Infoz!

    Quote Originally Posted by smoke__ View Post
    You can post a detailed guide + passage for passage xke me does not work ??
    Seriously don't quote the whole post, and instead of requesting something, try reading the posts in this thread, I'm sorry your English is minimal, however, you need to read through the posts in this thread, I posted some detailed info, try to take a look at it, and see if it answers some of your questions.
    [Release] External BoxESP v4.3 ( V1.1.195 compatible ) - Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 Hacks - MPGH - MultiPlayer Game Hacking
    If I am understanding the gibberish you posted you are trying to hack on an Xbox? This info is for PC users only. I'm not sure what XKE is but I can only assume you did mean xbox.

  4. #439
    getkrunk2's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    dude i swear i been using this for a while now and now its not working nothing else has changed i redownloaded and restarted computer and all that

  5. #440
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,868
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by getkrunk2 View Post
    dude i swear i been using this for a while now and now its not working nothing else has changed i redownloaded and restarted computer and all that
    checked it aero theme is running?

  6. #441
    ad7dauti7's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    i changed aim speed to 15 to get a more legit looking aim and changed aim key to left instead of right and it works pretty well the only problem is that it looks like a rage fucking aimbot cause it goes from one person to anouther and goes fast so people can tell i am aimboting easily whats a solution to this?

  7. The Following User Says Thank You to ad7dauti7 For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  8. #442
    kerocs's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    65
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    wow nice colud u pls upload ur version or tell me how u did that ?

  9. The Following User Says Thank You to kerocs For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  10. #443
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by ad7dauti7 View Post
    i changed aim speed to 15 to get a more legit looking aim and changed aim key to left instead of right and it works pretty well the only problem is that it looks like a rage fucking aimbot cause it goes from one person to anouther and goes fast so people can tell i am aimboting easily whats a solution to this?
    If you look at previous posts, you see the solution is to make the aimbot search-box smaller or lower your mouse sensitivity, I find that making the search box smaller is better for me, because I can still aim quickly without having to adjust my mouse speed. Think about what you want, and look at some of the other posts.

  11. The Following User Says Thank You to dheir For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  12. #444
    ad7dauti7's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    ok ty <3 ill go try it out

  13. The Following User Says Thank You to ad7dauti7 For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  14. #445
    ad7dauti7's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Correct me if im wrong but the people who want to use this with alterdIWNet cant you just change the Game offsets to the offsets for that ver? and lets take for example a new update comes out for the game and makes it v1.196 then cant you find the offsets and replace them with the ones you have in current source code instead of recoding the whole thing? cause ive made mine really unique edited alot of shit dont want to start from scratch if game is update =\

  15. The Following User Says Thank You to ad7dauti7 For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  16. #446
    NiPiN³'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Zuid-Holland
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    Quote Originally Posted by ad7dauti7 View Post
    Correct me if im wrong but the people who want to use this with alterdIWNet cant you just change the Game offsets to the offsets for that ver? and lets take for example a new update comes out for the game and makes it v1.196 then cant you find the offsets and replace them with the ones you have in current source code instead of recoding the whole thing? cause ive made mine really unique edited alot of shit dont want to start from scratch if game is update =\
    If one knows what he/she is doing, one could detect the version of MW2 and load the correct offsets...

  17. The Following 2 Users Say Thank You to NiPiN³ For This Useful Post:

    ad7dauti7 (05-25-2010),NOOB (06-21-2011)

  18. #447
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by ad7dauti7 View Post
    Correct me if im wrong but the people who want to use this with alterdIWNet cant you just change the Game offsets to the offsets for that ver? and lets take for example a new update comes out for the game and makes it v1.196 then cant you find the offsets and replace them with the ones you have in current source code instead of recoding the whole thing? cause ive made mine really unique edited alot of shit dont want to start from scratch if game is update =\
    Yes you could very well do such a task. When a new version is released someone with more knowledge than I will find the offsets post them and you can add them in.

    Quote Originally Posted by NiPiN³ View Post
    If one knows what he/she is doing, one could detect the version of MW2 and load the correct offsets...
    I was thinking about adding that to my version, I have cleaned the code up a little bit, tweaked some settings as well as added some error handling and messagebox's for xp and aero disabled users. I'm also working on commenting the code.

    If someone would help me learn, I want to learn how to find offsets, or if they could help point me in the right direction. Thanks

  19. The Following 2 Users Say Thank You to dheir For This Useful Post:

    ad7dauti7 (05-25-2010),NOOB (06-21-2011)

  20. #448
    Core2511's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amused
    isn't this detected?

  21. The Following User Says Thank You to Core2511 For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  22. #449
    thekratos's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    19
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    I have got Windows 7 64 bit and it don't work.

    I installed Aero Theme with this manipulation:

    regedit => HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ DWM => three DWORD (32-bit) =>

    UseMachineCheck => 0.

    Blur => 0.

    Animations => 0.

    => close regedit => CMD (admin rights) => Net Stop uxsms => Net Start uxsms => desktop
    My screen:

    I dowloaded this dll file: d3dx9_42.dll because it didn't run without it and now i open it with admin rights and i open cod 6 with admin rights and the hack closed.

    Can you help me please? I ever some posts in this topic but i didn't see the issue :/

  23. The Following User Says Thank You to thekratos For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  24. #450
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,868
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Core2511 View Post
    isn't this detected?
    no, its not

    Quote Originally Posted by thekratos View Post
    I have got Windows 7 64 bit and it don't work.

    I installed Aero Theme with this manipulation:



    My screen:

    I dowloaded this dll file: d3dx9_42.dll because it didn't run without it and now i open it with admin rights and i open cod 6 with admin rights and the hack closed.

    Can you help me please? I ever some posts in this topic but i didn't see the issue :/
    can you add me on msn?: war3zdude92@live.nl

  25. The Following User Says Thank You to Archangel For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

Page 30 of 62 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Detected] External BoxEsp for XP Users (1.2.208 compatible)
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 563
    Last Post: 01-12-2011, 08:12 PM
  2. External BoxESP V5.2(1.2.208 compatible) doesnt lock on
    By da20valve in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 10-09-2010, 03:14 AM
  3. [Detected] External BoxEsp V4.32 Sniper Aimbot + Strings Esp (v1.2.208 compatible)
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 1004
    Last Post: 09-19-2010, 11:00 AM
  4. [Solved]External BoxESP V5.1(1.2.208)
    By Hammy2 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-03-2010, 09:32 PM
  5. [Detected] External BoxESP aimbot tweaks. [1.1.195 compatible]
    By Tigermisu in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 20
    Last Post: 06-12-2010, 12:32 AM