Page 32 of 62 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 917
  1. #466
    furmonk's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    159
    Reputation
    27
    Thanks
    52
    My Mood
    Daring
    wait so is this vac detected?

  2. #467
    ad7dauti7's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    NO OMG ITS NOT VAC DETECTED WHATS SO EVER FORGET I EVER SAID THAT >,< ITS NOT AND IT SHOULD NEVER BE AGGH <--- Rage Cage

  3. #468
    obsessed's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Washington
    Posts
    183
    Reputation
    10
    Thanks
    73
    My Mood
    Twisted
    so i cant get banned for this? at all??? ????

  4. #469
    lockdown6435's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    DayZ Forum Babysitter
    Posts
    1,369
    Reputation
    98
    Thanks
    5,639
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by furmonk View Post
    wait so is this vac detected?
    It's almost impossible to be detected because it's external and reads memory, not changes the memory, so it's almost impossible for vac to catch..allowing you to stay about 99.9% safe (Because theres always a chance, but the chance is low!)
    Quote Originally Posted by VindictusMods
    I'll just change my IP, and I have all your IP's guys. So watch it. I may hack or put a virus in ur computer.
    Quote Originally Posted by sd333221
    Injecting in the lobby gets you directly banned. Thats my secret deal with Battleye, I let them have the people who can't read the instructions and they don't ban the others in return.

  5. #470
    Failurex's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    9
    Thanks
    7
    My Mood
    Innocent
    Aimbot went from recoil to NO recoil. Need help fixing this. should I change the 30*30 to 200*200 again? Actually.. Edited; it is on 200*200 like before but now it has no recoil :/ help? I want it to show atleast some sort of recoil when I quickscope so I don't get called ahacker.
    Last edited by Failurex; 05-25-2010 at 09:07 PM.

  6. #471
    Failurex's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    103
    Reputation
    9
    Thanks
    7
    My Mood
    Innocent
    No this isn't Vac Detected. If vac bans you. It's 100% from another program. This is NOT detected. unless they watch you play and see you aiming @ walls & shooting @ them or something.. YOU WONT GET BANNED

  7. #472
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused

    Settings I use.

    Quote Originally Posted by Failurex View Post
    Aimbot went from recoil to NO recoil. Need help fixing this. should I change the 30*30 to 200*200 again? Actually.. Edited; it is on 200*200 like before but now it has no recoil :/ help? I want it to show atleast some sort of recoil when I quickscope so I don't get called ahacker.
    I've only been called a hacker once, but I play like I'm not using it, cause I just suck at fps lol, but those are the settings I use and I believe in kill cam you will find that it doesn't look as bad as it does to you, just try not to hold down the aim button and kind of burst fire it with your shots. Just a thought, or just move the numbers back and drop your mouse sensitivity.

    Quote Originally Posted by Failurex View Post
    No this isn't Vac Detected. If vac bans you. It's 100% from another program. This is NOT detected. unless they watch you play and see you aiming @ walls & shooting @ them or something.. YOU WONT GET BANNED
    Lets all have an understanding that Valve will not take "reports", and ban people. There are too many ways for someone to forge a hack screenshot or "demo", they even state that on their own site.
    Last edited by dheir; 05-25-2010 at 09:38 PM. Reason: Cause I want an At-A-Boy

  8. #473
    lockdown6435's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    DayZ Forum Babysitter
    Posts
    1,369
    Reputation
    98
    Thanks
    5,639
    My Mood
    Tired
    Lets all have an understanding that Valve will not take "reports", and ban people. There are too many ways for someone to forge a hack screenshot or "demo", they even state that on their own site.
    Finally, someone else who understands how the ban system works. Basically if someone says they're going to report you, blow it off haha, they can do nothing since VAC is 100% in control and it is automated bans, meaning that there is no man behind a computer watching in spectator for hackers!
    Last edited by lockdown6435; 05-25-2010 at 09:58 PM.
    Quote Originally Posted by VindictusMods
    I'll just change my IP, and I have all your IP's guys. So watch it. I may hack or put a virus in ur computer.
    Quote Originally Posted by sd333221
    Injecting in the lobby gets you directly banned. Thats my secret deal with Battleye, I let them have the people who can't read the instructions and they don't ban the others in return.

  9. #474
    rovald's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Canada, Québec
    Posts
    202
    Reputation
    1
    Thanks
    10
    My Mood
    Angry
    hey how can I open it cause I get an error message

  10. #475
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by rovald View Post
    hey how can I open it cause I get an error message
    And what might this error message be?
    What operating system are you using?
    What version of that operating system? I.E. Home,Basic, etc.
    Do you have windows aero theme on?
    You need Windows Vista/7 Installed and running with an Aero theme to use this hack.
    Any other information that you think might be useful.

  11. #476
    lolzrofllolz's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    27
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    This works great, except after one map, the screen goes black and stays that way until either it crashes, which it does relatively often, or i close it to re-open, any ideas on how to fix the crashing or the black-out?

  12. #477
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by lolzrofllolz View Post
    This works great, except after one map, the screen goes black and stays that way until either it crashes, which it does relatively often, or i close it to re-open, any ideas on how to fix the crashing or the black-out?
    1. Are you using windows vista/7 like you are supposed to?
    2. go to this page and download directx DirectX
    3. Do you have aero enabled?

  13. The Following User Says Thank You to dheir For This Useful Post:

    ArchNemesis (05-26-2010)

  14. #478
    NiPiN³'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Zuid-Holland
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    Quote Originally Posted by lockdown6435 View Post
    It's almost impossible to be detected because it's external and reads memory, not changes the memory, so it's almost impossible for vac to catch..allowing you to stay about 99.9% safe (Because theres always a chance, but the chance is low!)
    Don't be so sure of that, it's not that hard to check if an external (suspicious) process is using/copying mem-values from your process.

  15. #479
    stve99's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    Greece/Thessaloniki
    Posts
    97
    Reputation
    10
    Thanks
    14
    My Mood
    Worried
    I dont have to be worried if i will not setup mine?can i just use it without change anything? i mean i will not get banned for using without editing it ha?

  16. #480
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by stve99 View Post
    I dont have to be worried if i will not setup mine?can i just use it without change anything? i mean i will not get banned for using without editing it ha?
    The only reason you would want to change anything is as follows:
    1. You feel the need to have a unique executable file. (Feel more secure)
    2. You want to customize this to your own liking.

    Feel free to use this, and if for some reason Valve decides to create a new VAC2 that detects these things, we will let you know, but at this point they can't detect it with the current VAC2, as far as I know.

Page 32 of 62 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Detected] External BoxEsp for XP Users (1.2.208 compatible)
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 563
    Last Post: 01-12-2011, 08:12 PM
  2. External BoxESP V5.2(1.2.208 compatible) doesnt lock on
    By da20valve in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 10-09-2010, 03:14 AM
  3. [Detected] External BoxEsp V4.32 Sniper Aimbot + Strings Esp (v1.2.208 compatible)
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 1004
    Last Post: 09-19-2010, 11:00 AM
  4. [Solved]External BoxESP V5.1(1.2.208)
    By Hammy2 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-03-2010, 09:32 PM
  5. [Detected] External BoxESP aimbot tweaks. [1.1.195 compatible]
    By Tigermisu in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 20
    Last Post: 06-12-2010, 12:32 AM