Page 33 of 62 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 917
  1. #481
    furmonk's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    159
    Reputation
    27
    Thanks
    52
    My Mood
    Daring
    so is this vac detectable on norm mw2 not alteriw

  2. The Following User Says Thank You to furmonk For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  3. #482
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by furmonk View Post
    so is this vac detectable on norm mw2 not alteriw
    Read any other of the 481 posts in this thread and I bet you will find your answer. READ READ READ READ!!!! Thank You.

  4. The Following User Says Thank You to dheir For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  5. #483
    amotion89's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Relaxed
    So, hopefully a quick question... Playing with the aim bot feature and it seems to only work when the mouse vertical look is set to normal or "no" in the settings. For those of us that play inverted, the aim bot seems to go in the opposite direction that it should, obviously because of the inverted mouse. Is there a way to fix this up for us inverted players? Or is there a built in setting? I have yet to see a post about this, unless i missed it.

  6. The Following User Says Thank You to amotion89 For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  7. #484
    NiPiN³'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Zuid-Holland
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    Quote Originally Posted by amotion89 View Post
    So, hopefully a quick question... Playing with the aim bot feature and it seems to only work when the mouse vertical look is set to normal or "no" in the settings. For those of us that play inverted, the aim bot seems to go in the opposite direction that it should, obviously because of the inverted mouse. Is there a way to fix this up for us inverted players? Or is there a built in setting? I have yet to see a post about this, unless i missed it.
    Think you'll have to edit the code and recompile the code so it will move the mouse up when the angle needs to go down.

    Haven't looked at the aim code yet, but by using a variable containing a multiplier of "1" or "-1" for the y axis-movement the code can simply handle normal and inverted people...

  8. The Following User Says Thank You to NiPiN³ For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  9. #485
    NiPiN³'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Zuid-Holland
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    18
    Quote Originally Posted by NiPiN³ View Post
    Think you'll have to edit the code and recompile the code so it will move the mouse up when the angle needs to go down.

    Haven't looked at the aim code yet, but by using a variable containing a multiplier of "1" or "-1" for the y axis-movement the code can simply handle normal and inverted people...
    I'm not sure, but you can probably edit the following line in the function MouseMove():
    - double fy = (wndpos[1] + mouse_center[1] + delta_y * dy;
    into:
    - double fy = (wndpos[1] + mouse_center[1] + (delta_y*-1)) * dy;

    (Don't know if it actually compiles, vc++-skills are rusted at best...)
    Last edited by NiPiN³; 05-27-2010 at 03:33 AM. Reason: Correct line and it will compile now (and works!)

  10. The Following 2 Users Say Thank You to NiPiN³ For This Useful Post:

    amotion89 (05-28-2010),NOOB (06-21-2011)

  11. #486
    myahh's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    female
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Someone please HELP me..
    How do i get the AERO theme on my windos 7???

  12. The Following User Says Thank You to myahh For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  13. #487
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    Right click and choose> Settings> themes> then aero themes and pick one

  14. The Following User Says Thank You to Abstract For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  15. #488
    iHazBalls's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    83
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    Window mode and everything works, and i press f1~10 and nothing happens ,why?

  16. The Following User Says Thank You to iHazBalls For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  17. #489
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    start mw2> open external boxesp blablabla> open the mw2 windows again> now you should see the bar with hotkeys on top of your window.

  18. The Following 2 Users Say Thank You to Abstract For This Useful Post:

    iHazBalls (05-27-2010),NOOB (06-21-2011)

  19. #490
    amotion89's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by NiPiN³ View Post
    I'm not sure, but you can probably edit the following line in the function MouseMove():
    - double fy = (wndpos[1] + mouse_center[1] + delta_y * dy;
    into:
    - double fy = (wndpos[1] + mouse_center[1] + (delta_y*-1)) * dy;

    (Don't know if it actually compiles, vc++-skills are rusted at best...)
    Thanks, I'll take a look within the next couple of days and also post my findings.
    I don't really have any knowledge on vC++ either but the above looks like it may do the trick. In any case, like it was mentioned, reversing the angle for inverted should do the trick.

    Maybe this is something that can be bound to one of the open function keys for future releases.

  20. #491
    amotion89's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by dostogg View Post
    start mw2> open external boxesp blablabla> open the mw2 windows again> now you should see the bar with hotkeys on top of your window.
    This got me the first time as well. Make sure you game is in windowed mode initially before running BoxESP. My first go, I launched BoxESP, opened MW2 in full screen, BoxESP and the over-lay shows up with the function buttons and names at the top.

    So all in all, make sure you are in windowed mode prior to launching BoxESP.
    Haven't had any issues since.

  21. #492
    iHazBalls's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    83
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    I pressed f5 and the aimbot didn't work, rest works good!

  22. #493
    lockdown6435's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    DayZ Forum Babysitter
    Posts
    1,369
    Reputation
    98
    Thanks
    5,639
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by iHazBalls View Post
    I pressed f5 and the aimbot didn't work, rest works good!
    When the F5 portion is lit up as yellow, it means the aimbot is active. You have to press (or hold) right click for it to work. Be sure you have F5 lit up, or else it wont work!
    Quote Originally Posted by VindictusMods
    I'll just change my IP, and I have all your IP's guys. So watch it. I may hack or put a virus in ur computer.
    Quote Originally Posted by sd333221
    Injecting in the lobby gets you directly banned. Thats my secret deal with Battleye, I let them have the people who can't read the instructions and they don't ban the others in return.

  23. #494
    ballin19's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Hackville USA
    Posts
    355
    Reputation
    9
    Thanks
    195
    My Mood
    Sneaky
    these look sweet! thanx

  24. #495
    Yumikochan's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    female
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    How can I change the aiming range of the aimbot so it wont aim a player which is far away from the previous one i killed? just want to make the range a little bit smaller

Page 33 of 62 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Detected] External BoxEsp for XP Users (1.2.208 compatible)
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 563
    Last Post: 01-12-2011, 08:12 PM
  2. External BoxESP V5.2(1.2.208 compatible) doesnt lock on
    By da20valve in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 6
    Last Post: 10-09-2010, 03:14 AM
  3. [Detected] External BoxEsp V4.32 Sniper Aimbot + Strings Esp (v1.2.208 compatible)
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 1004
    Last Post: 09-19-2010, 11:00 AM
  4. [Solved]External BoxESP V5.1(1.2.208)
    By Hammy2 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-03-2010, 09:32 PM
  5. [Detected] External BoxESP aimbot tweaks. [1.1.195 compatible]
    By Tigermisu in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 20
    Last Post: 06-12-2010, 12:32 AM