Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 131
  1. #61
    lockdown6435's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    DayZ Forum Babysitter
    Posts
    1,369
    Reputation
    98
    Thanks
    5,639
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by mike2494 View Post
    will this get me banned?
    Yes, so use a disabler.
    Quote Originally Posted by VindictusMods
    I'll just change my IP, and I have all your IP's guys. So watch it. I may hack or put a virus in ur computer.
    Quote Originally Posted by sd333221
    Injecting in the lobby gets you directly banned. Thats my secret deal with Battleye, I let them have the people who can't read the instructions and they don't ban the others in return.

  2. #62
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    Yeah you should but that may get you banned to so if u use VAC Chaos check Bypass VAC ban

  3. The Following User Says Thank You to Abstract For This Useful Post:

    House (06-04-2010)

  4. #63
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    8,956
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by dostogg View Post
    Yeah you should but that may get you banned to so if u use VAC Chaos check Bypass VAC ban
    vac chaos will also get you banned -.- /yea

  5. The Following User Says Thank You to House For This Useful Post:

    Abstract (06-04-2010)

  6. #64
    the viper's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    131
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    Quote Originally Posted by soccerplayer1111 View Post
    OK IM SO SORRY THE VIPER. for this trouble I made you go through.See i wanted a mod that unlockes eveything, which i thought i posted . But i posted a mod that is a gungame mod.
    Im so sorry for this Viper. And i know that uve been frusterated doign this for me.But thanks for not giving up on me.And yes im 13, adn was born in america. Im fully american viper.
    I would lke to aplogize to Viper,lockdown6435 ,and Zyixc.The one I want is


    Features:
    Everyone gets Instant Level 70.
    Everyone gets all perks pro.
    Everyone gets all challenges.
    Everyone gets all emblems.
    Everyone gets all titles.
    Everyone gets all weapons.
    Everyone gets all attachments.
    FPS Cap Unlocked

    File: _rank.gsc
    Download: pastebin - collaborative debugging tool
    IM sorry for all this trouble ive made u go through. Is it the same way to save it? to the MW2 modder? or what.
    Thank you for the genuine apology...yes its the same exact way I posted...except with a pastebin you need to click the download button, save to your computer, open the file you downloaded, and save it as _rank.gsc

  7. The Following User Says Thank You to the viper For This Useful Post:

    soccerplayer1111 (06-05-2010)

  8. #65
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    Quote Originally Posted by House Hax View Post
    vac chaos will also get you banned -.- /yea
    Yes it will and it SUCKS /yea

  9. The Following User Says Thank You to Abstract For This Useful Post:

    House (06-04-2010)

  10. #66
    soccerplayer1111's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    ok So i made a new folder called MEGA. then made folders in it called maps,mp,gametypes. where do is save the mod? after gametypes?or what?i think il get it now if u tell me

  11. #67
    Abstract's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Look in your refrigerator
    Posts
    3,626
    Reputation
    54
    Thanks
    978
    You will save it where the other mods are
    Lke there is Elitemod in one folder i think you just gotta mek one for that new mod or just take your _rank.gsc in one of the folders to a mod.

  12. #68
    soccerplayer1111's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I did i made a new folder called MEGA. Then i double clicked it,and made a folder called

    "maps" then double clicked it to make another folder called "mp" then again to "gametypes. i looked at like scoutsknives and it had maps,mp,then gametypes then the rankgsc. do i double click gametypes? again and save my code for mod as rankgsc?
    when i do it what do i do? wil it automaotically work in game? of course after i click auto inject. if i hand amd speling errorz it cause my right eye just wentt wierd and eveything is blur in right eye.

  13. #69
    the viper's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    131
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    MEGA, maps, mp, gametypes, in gametypes put your _rank.gsc

  14. #70
    soccerplayer1111's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok i did it. thanks u so much. Thank u for your help dostogg,adn especially viper for notgiving up on me.It worked for me and like more people. when starts says like, a bar and loading from 1-100% when done it gives le70 levls. but after thats done an error happens, and only for me it says stea, connect failed. whta should i do?. im gonna retsrat pc se ef that wokrs. ok it wokred, thanks. also i want more mods since i know how to save it. does it have to be a gsc.mod? if so ot not where do i get mods?
    Last edited by soccerplayer1111; 06-04-2010 at 01:55 PM.

  15. #71
    the viper's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    131
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    when its done it gives u level 70 and all challenges unlocked...if your a real low rank it will crash you and those with real low ranks with an error "too many stats changed in a day" or something like that.
    gsc only mods work with modloader although there are other gsc's other then the _rank.gsc
    (ie. _damagefeedback.gsc)...search around (google) for more mods. I cant link you, its against the TOS

  16. #72
    soccerplayer1111's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok can i have one thing? viper. Lots of my friends like my scoutzknves.Is there a way i can put my new mod?which is unlock eveything? in the scoutsknizves?so we can unlock everythng? and jump. also in console how do i end game? and like timelimit? liek if its 10 min how do it longer? also does it have to be a gsc. mod? where do i find other mods?
    Last edited by soccerplayer1111; 06-04-2010 at 02:46 PM.

  17. #73
    the viper's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Posts
    131
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    alright dude...with you it continues to be one more thing...so I help you, and then its one more thing...you have to start learning on your own, I continue to spoon feed you. You really do have trouble understanding simple directions.

    Last thing Im gonna say to you, and of course its something I already posted...

    USE GOOGLE, I cannot post links to the other forums where gsc's are freely discussed.

    Goodbye and Goodluck to ya

  18. #74
    soccerplayer1111's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I looked eveyewhere. i know im sorry viper. Can i put that mod? also into scoutzknives? ALso can i get a diff gun then internetion on scoutzknives?


    CAN SOMEOEN PLEASE EMAIL ME AT gohornsbball@aol.com

    and link me or tell me where to get mods. ive looked on google AND cant find anything except the place where i got my others.
    Last edited by soccerplayer1111; 06-05-2010 at 05:57 AM.

  19. #75
    amoumou's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Doh
    Hi guys. Viper, I tried your gungame mod (page 5) but MW2 tell me: "script compile error. Bad syntax"

    Can you help me plz ?

  20. The Following User Says Thank You to amoumou For This Useful Post:

    the viper (06-06-2010)

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast