Page 36 of 84 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 1259
  1. #526
    uralln00bs's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    in ur mom
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    When I get to weapon_semtex_grenade_col.iwi in the Texture hack installer I get this error:

    yfrog Fullsize - 49805542.png

    I've seen other people with this problem on this forum but I still didn't find an answer. Please help?

  2. #527
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,867
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by uralln00bs View Post
    When I get to weapon_semtex_grenade_col.iwi in the Texture hack installer I get this error:

    yfrog Fullsize - 49805542.png

    I've seen other people with this problem on this forum but I still didn't find an answer. Please help?
    this is a bug that needs to be fixed in the update. ill talk to flame about it

  3. #528
    theMiNsta's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Goofy
    To the "professionals,"

    Is it possible for me to swap, for example, an ACR+Red Dot Sight for an ACR without any attachments?

    The purpose of this is question is to see if I can have 2 attachments without the need of the Bling Perk.

  4. #529
    xpingu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    My neckbeard cave
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    I LOVE YOU GUYS.

    LOL.

    So awesome ;D

    EDIT:

    i get a error:

    when i try to open it with pakscape it says:
    error reading PK3 file

    :$
    Last edited by xpingu; 07-13-2010 at 04:23 AM.
    Studying to become a hardware specialist, feel free to send me any questions regarding PC hardware etc


    Main Gaming Rig:
    -Windows 8 Professional 64-bit
    -ASRock 970 Extreme 4
    -AMD FX-4170 @ 4,7 GHz
    -8 gigs DDR3 Corsair Vengeance low profile
    -Asus GTX 660Ti DCII
    -Patriot Memory Torqx 2 64GB SSD
    -500 GB HDD
    -Corsair Carbide 500R White
    Peripherals:
    -BenQ XL2411T 144 Hertz 1 MS 24" Monitor
    -Two LG 24EA53VQ-P 75 hertz 24" Monitor
    -Ducky DK9008 Shine II Cherry MX brown
    -Corsair M65 white
    -Corsair MM200 Extended Edition mousepad
    -Wacom Pen V3 Tablet
    -Logitech G35 Headset
    Work Laptop:
    -Crunchbang Linux
    -Intel core i7 3610QM
    -8 Gigs DDR3
    -750 Gig HDD
    -17" Full HD

  5. The Following User Says Thank You to xpingu For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  6. #530
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,867
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by xpingu View Post
    I LOVE YOU GUYS.

    LOL.

    So awesome ;D

    EDIT:

    i get a error:

    when i try to open it with pakscape it says:
    error reading PK3 file

    :$
    run pakscape as admin?
    or use 7zip

  7. The Following User Says Thank You to Archangel For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  8. #531
    B4M's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Real World
    Posts
    6,939
    Reputation
    478
    Thanks
    1,746
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by xpingu View Post
    I LOVE YOU GUYS.

    LOL.

    So awesome ;D

    EDIT:

    i get a error:

    when i try to open it with pakscape it says:
    error reading PK3 file

    :$
    Or open archives with winrar..works for me..

    (I don't use the auto-installer, I like the old way )


    Back in '10



    Got a question?PM/VM me!
    I read them all.
    Also contact me via MSN.
    vlad@mpgh.net

    Minion since:07-04-2010
    Mod since:08-31-2010
    Till : 05.07.2011

  9. The Following User Says Thank You to B4M For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  10. #532
    xpingu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    My neckbeard cave
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by foaieverde View Post
    Or open archives with winrar..works for me..

    (I don't use the auto-installer, I like the old way )
    Doesnt works either..

    I've tried both winRAR and pakscape.

    Thanks for the fast reply anyways

    EDIT:
    im talking about the custom camo's.

    I wanna do the cat with teh melon lol.
    Studying to become a hardware specialist, feel free to send me any questions regarding PC hardware etc


    Main Gaming Rig:
    -Windows 8 Professional 64-bit
    -ASRock 970 Extreme 4
    -AMD FX-4170 @ 4,7 GHz
    -8 gigs DDR3 Corsair Vengeance low profile
    -Asus GTX 660Ti DCII
    -Patriot Memory Torqx 2 64GB SSD
    -500 GB HDD
    -Corsair Carbide 500R White
    Peripherals:
    -BenQ XL2411T 144 Hertz 1 MS 24" Monitor
    -Two LG 24EA53VQ-P 75 hertz 24" Monitor
    -Ducky DK9008 Shine II Cherry MX brown
    -Corsair M65 white
    -Corsair MM200 Extended Edition mousepad
    -Wacom Pen V3 Tablet
    -Logitech G35 Headset
    Work Laptop:
    -Crunchbang Linux
    -Intel core i7 3610QM
    -8 Gigs DDR3
    -750 Gig HDD
    -17" Full HD

  11. The Following User Says Thank You to xpingu For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  12. #533
    xpingu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    My neckbeard cave
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    Mkay i got everything fixed now but now i forgot to make a backup

    what do i do if i want to reset it all back?

    (IF i want too)

    reply fast please, im kindof nervous...

    Is there any way i can restore everything?
    Studying to become a hardware specialist, feel free to send me any questions regarding PC hardware etc


    Main Gaming Rig:
    -Windows 8 Professional 64-bit
    -ASRock 970 Extreme 4
    -AMD FX-4170 @ 4,7 GHz
    -8 gigs DDR3 Corsair Vengeance low profile
    -Asus GTX 660Ti DCII
    -Patriot Memory Torqx 2 64GB SSD
    -500 GB HDD
    -Corsair Carbide 500R White
    Peripherals:
    -BenQ XL2411T 144 Hertz 1 MS 24" Monitor
    -Two LG 24EA53VQ-P 75 hertz 24" Monitor
    -Ducky DK9008 Shine II Cherry MX brown
    -Corsair M65 white
    -Corsair MM200 Extended Edition mousepad
    -Wacom Pen V3 Tablet
    -Logitech G35 Headset
    Work Laptop:
    -Crunchbang Linux
    -Intel core i7 3610QM
    -8 Gigs DDR3
    -750 Gig HDD
    -17" Full HD

  13. The Following User Says Thank You to xpingu For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  14. #534
    OMGitsSander's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    no
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by xpingu View Post
    Mkay i got everything fixed now but now i forgot to make a backup

    what do i do if i want to reset it all back?

    (IF i want too)

    reply fast please, im kindof nervous...

    Is there any way i can restore everything?
    Right click on steam, library, right click on MW 2 multiplayer, properties, local files, verify integrity of game cache, let it do that, done

  15. The Following 2 Users Say Thank You to OMGitsSander For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011),xpingu (07-13-2010)

  16. #535
    xpingu's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    My neckbeard cave
    Posts
    163
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Lonely
    Quote Originally Posted by OMGitsSander View Post
    Right click on steam, library, right click on MW 2 multiplayer, properties, local files, verify integrity of game cache, let it do that, done
    Ty
    Studying to become a hardware specialist, feel free to send me any questions regarding PC hardware etc


    Main Gaming Rig:
    -Windows 8 Professional 64-bit
    -ASRock 970 Extreme 4
    -AMD FX-4170 @ 4,7 GHz
    -8 gigs DDR3 Corsair Vengeance low profile
    -Asus GTX 660Ti DCII
    -Patriot Memory Torqx 2 64GB SSD
    -500 GB HDD
    -Corsair Carbide 500R White
    Peripherals:
    -BenQ XL2411T 144 Hertz 1 MS 24" Monitor
    -Two LG 24EA53VQ-P 75 hertz 24" Monitor
    -Ducky DK9008 Shine II Cherry MX brown
    -Corsair M65 white
    -Corsair MM200 Extended Edition mousepad
    -Wacom Pen V3 Tablet
    -Logitech G35 Headset
    Work Laptop:
    -Crunchbang Linux
    -Intel core i7 3610QM
    -8 Gigs DDR3
    -750 Gig HDD
    -17" Full HD

  17. The Following User Says Thank You to xpingu For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  18. #536
    destx's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cold
    I keep getting an error saying "Cannot delete file: Cannot red from the source disk or file"

    Please help. All my friends have this and they dont know how to help me.

  19. The Following User Says Thank You to destx For This Useful Post:

    NOOB (06-21-2011)

  20. #537
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,867
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by destx View Post
    I keep getting an error saying "Cannot delete file: Cannot red from the source disk or file"

    Please help. All my friends have this and they dont know how to help me.
    its a bug in the installer.
    you will have to perform a manual installation.

  21. The Following 2 Users Say Thank You to Archangel For This Useful Post:

    destx (07-18-2010),NOOB (06-21-2011)

  22. #538
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    Quote Originally Posted by Archangel View Post


    its a bug in the installer.
    you will have to perform a manual installation.
    lol your wording made me think of something else..
    Preform... Manual.... heheheh
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  23. #539
    destx's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cold
    Quote Originally Posted by Archangel View Post


    its a bug in the installer.
    you will have to perform a manual installation.
    That did the trick. Thanks

  24. #540
    luridftw33's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Just wondering before i use this, is this detectable by Vac2? or ban able in any way?
    looks great I just want to know if i use this outdated if i will be banned.

Page 36 of 84 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Texture Hack V1.5 By War3zdude92's Texture Hacking Team (v1.0.184 Compatible)
    By ArchNemesis in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 25
    Last Post: 04-13-2010, 07:51 AM
  2. [Release] Texture Hack V1.4 By War3zdude92's Texture Hacking Team
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 89
    Last Post: 03-19-2010, 08:19 AM
  3. [Release] MultiHack (ESP/NORECOIL/TEXTURE) All-In-One! FOUND BY MW2 HACK TEAM!
    By Koen in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 199
    Last Post: 02-16-2010, 09:50 PM
  4. NEED good hack for all versions not just 1.7
    By emerys445 in forum Call of Duty 4 - Modern Warfare (MW) Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 05-19-2009, 08:19 AM
  5. Warrock No Wall Hack For All Version
    By rotem611 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 02-18-2009, 07:30 AM