Page 17 of 43 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 636
  1. #241
    BigPop's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    BerlinCity
    Posts
    448
    Reputation
    20
    Thanks
    100
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by gixo View Post
    if this doesnt work with xp because of aero mod

    then some one should do somthing to work on XP god dammit its unfair Vista-w7 having bad ass esp

    and xp users need to keep with a shity ESP that sometimes doesnt even work
    do NOT hate, simply update!
    [nice rhyme]
    PM me if you need help,ps3-hacks,subs etc.

  2. #242
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    9,022
    My Mood
    Cynical
    upgrade to w7 pal


    P
    PO
    POR
    PORT
    PORTU
    PORTUG
    PORTUGA
    PORTUGAL
    PORTUGA
    PORTUG
    PORTU
    PORT
    POR
    PO
    P

  3. #243
    gixo's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Cold
    i cant upgrade :S

    i dont have enough ram for Vista and i think if i upgrade to W7 my drivers wont works :S

  4. #244
    BigPop's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    BerlinCity
    Posts
    448
    Reputation
    20
    Thanks
    100
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by gixo View Post
    i cant upgrade :S

    i dont have enough ram for Vista and i think if i upgrade to W7 my drivers wont works :S
    there are enough drivers working for seven,do not mind.
    PM me if you need help,ps3-hacks,subs etc.

  5. #245
    MasonF's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    122
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Happy
    I put 7 on an old computer just for fun, The only thing I had to do was install the XP drivers manually. After that the computer worked fine.

    You only need a gig of ram to run vista, if you don't have that upgrade your comp... I have 8.
    Last edited by MasonF; 06-25-2010 at 05:59 AM.
    I changed my grades to 9999 in grade 8.

    "A poem without inspiration, is just an empty soul on paper" - Mason Fraser

    Mason Fraser - Song Writer, Guitarist, Bassist, Drummer.



    I'm sorry, but you don't "upgrade" to vista, you downgrade.

    XP and 7 FTW.

    Respect list:
    Liz
    Obama
    Dave
    Not you.

    Shit list:
    Blood & You...
    Memberism, FTW....

  6. #246
    sph4ck's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    main.py
    Posts
    230
    Reputation
    59
    Thanks
    1,562
    Quote Originally Posted by matty313 View Post
    This is detected by UAC2, but not detected by Xray.
    Do you know a way to test it?
    VAC does not make screen capture so it's safe. For the others, it depends on how the screen capture is done: MW2 window (safe) or whole screen (unsafe)

  7. #247
    Brii's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Virtual World
    Posts
    314
    Reputation
    13
    Thanks
    42
    Quote Originally Posted by dheir View Post
    Has nothing to do with this hack, if your KD is high then you will get matched with hacker lobbies, other than that, you might have gone into hack lobby and it messed your game up.

    I think I made a boo boo, If you want to newest compile version of the hack on our code page, please go check it in 10 min, I think I kept getting the old version showing up on downloads and hot the new ones, I'm going to tack down the issues. TY
    that doesnt make sence right ? cuz if u are really a good player.. and have a high kd-ratio, then u will be putted in hacker games ?? wtf is that for bs..

    and in the other way, how can i keep my kd ratio low xD if im using a hack.. i mean.. then i should let myself get killed just to keep it good...

    and another question.. once i get putted in those hacker rooms, can i also be putted in normal games again if my kd ratio gets lower again??

    thx for reply

  8. #248
    Itachi6972's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Does this only work for the official version or can it work for alterIWnet?

  9. #249
    BigPop's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    BerlinCity
    Posts
    448
    Reputation
    20
    Thanks
    100
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Itachi6972 View Post
    Does this only work for the official version or can it work for alterIWnet?
    this is not for alterIWnet.
    PM me if you need help,ps3-hacks,subs etc.

  10. #250
    Koen's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    I don't know, you tell me bitch.
    Posts
    2,315
    Reputation
    19
    Thanks
    1,673
    My Mood
    Bored
    AlterIW works a few patches behind.


    Check out my new topic : Medal of Honor 2010 Retail ESP / Wallhack Here



    Add me :
    On MSN
    Koenschouten@hotmail.com

  11. #251
    sevii's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sleepy

    help

    it wont open i hav vista sp2 32bit and i dont have that aero theme wot i hav to do so i ge tthis program working

  12. #252
    Itachi6972's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by BigPop View Post
    this is not for alterIWnet.
    Do you know of any that do work for them? Just updated to Win 7 so I would hope not to have done that for nothing lol.

  13. #253
    LaZzie42o's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Hungover
    I was wonder how i could re-locate the active bar? Its off screen for me

    Thank me if i helped!

  14. #254
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    9,022
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Itachi6972 View Post
    Do you know of any that do work for them? Just updated to Win 7 so I would hope not to have done that for nothing lol.
    yeah, external updated by Archangel http://www.mpgh.net/forum/269-call-d...ompatible.html
    Last edited by House; 06-25-2010 at 11:52 AM.

  15. The Following User Says Thank You to House For This Useful Post:

    Itachi6972 (06-25-2010)

  16. #255
    Itachi6972's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by House Hax View Post
    Thank you kindly

Page 17 of 43 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast

Similar Threads

  1. External BoxESP v5.0 full rewrite [1.2.208] is safer ?
    By kd9auu in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2010, 05:39 PM
  2. [Detected] External BoxESP+Radar+Bot v4.2 - build 184
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 121
    Last Post: 04-14-2010, 08:31 PM
  3. [Release] External BoxESP+Radar+Bot v4.3
    By SANiK in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2010, 03:35 AM
  4. [Release] External BoxESP v3.1 - build 184
    By Martijn007 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 04-09-2010, 02:40 PM
  5. [Release] External BoxESP v3.1 - for build 184 [Updated Hack]
    By Skyline. in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 28
    Last Post: 03-11-2010, 09:49 AM