Page 33 of 43 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 481 to 495 of 636
  1. #481
    master131's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,802
    Reputation
    3165
    Thanks
    73,322
    My Mood
    Breezy
    LOL. Follow the intructions in dhier's sig!
    Donate:
    BTC: 1GEny3y5tsYfw8E8A45upK6PKVAEcUDNv9


    Handy Tools/Hacks:
    Extreme Injector v3.6.1 *NEW* Windows 10 compatible!
    A powerful and advanced injector in a simple GUI.
    Can scramble DLLs on injection making them harder to detect and even make detected hacks work again!

    Minion Since: 13th January 2011
    Moderator Since: 6th May 2011
    Global Moderator Since: 29th April 2012
    Super User/Unknown Since: 23rd July 2013
    'Game Hacking' Team Since: 30th July 2013

    --My Art--
    [Roxas - Pixel Art, WIP]
    [Natsu - Drawn]
    [Natsu - Coloured]


    All drawings are coloured using Photoshop.

    --Gifts--
    [Kyle]

  2. #482
    matt359's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    541
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Chatty
    still work?

  3. #483
    TheUser's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    MW2 Rundown
    Posts
    2,022
    Reputation
    22
    Thanks
    857
    Still works.

  4. #484
    Brii's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Virtual World
    Posts
    313
    Reputation
    13
    Thanks
    42
    so what did they change in the new patch?
    they made something that the injected hacks all get detected or what ?

    pretty cool that the external hacks, like we use here still works =D
    i hope they never get detected /yea

    Quote Originally Posted by dheir View Post
    Press the "+" key on you keypad. The numpad side, not the one above then Enter key.
    i don't know why, but it doesnt works for me... i pushed the + button but still my normal radar (from the hack) is in the middle with just the green arrow (me)

    do i have to change something in the code or somewhere else to get the map-radar things working ?

    plz help
    Last edited by TheUser; 07-08-2010 at 01:49 AM.

  5. #485
    TheUser's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    MW2 Rundown
    Posts
    2,022
    Reputation
    22
    Thanks
    857
    /doublepost merged

  6. #486
    jippedson's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Relaxed
    haii there, could anyone help me with this shaking problem i have with the aimbot, i aim into one person and my scope shakes like crazy.

    any help would be appreciated
    dankeschun

    i downloaded dhier's updated version but the scope shakes, like i aim in on a guy and it tries to aim for the next guy then it shakes between the both of them
    Last edited by jippedson; 07-08-2010 at 04:44 AM.

  7. #487
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by jippedson View Post
    haii there, could anyone help me with this shaking problem i have with the aimbot, i aim into one person and my scope shakes like crazy.

    any help would be appreciated
    dankeschun

    i downloaded dhier's updated version but the scope shakes, like i aim in on a guy and it tries to aim for the next guy then it shakes between the both of them
    Your mouse sensitivity is too high, turn it down.

    Quote Originally Posted by Brii View Post
    so what did they change in the new patch?
    they made something that the injected hacks all get detected or what ?

    pretty cool that the external hacks, like we use here still works =D
    i hope they never get detected /yea



    i don't know why, but it doesnt works for me... i pushed the + button but still my normal radar (from the hack) is in the middle with just the green arrow (me)

    do i have to change something in the code or somewhere else to get the map-radar things working ?

    plz help
    Press the + key on the numpad, the radar in the middle doesnt change, new radar appears on right upper corner.

  8. #488
    redlord24's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    My Mood
    Cool
    Can someone help me. I run the hack, and I can see the menu or whatever, but when I join in-game nothing comes up...

    Also I have Windows 7, and I have an Aero Theme....
    Last edited by redlord24; 07-08-2010 at 09:05 AM.

  9. #489
    x88x's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hey guys. I was using external boxesp 4.3 before. Can I use this version 5.0 or should I just stick with version 4.3??


    Also......all I have to do is run the launcher.exe files and run MW2 in windowed mode??


    Just trying to make sure.


    Thanks
    Last edited by x88x; 07-08-2010 at 08:33 AM.

  10. #490
    TheUser's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    MW2 Rundown
    Posts
    2,022
    Reputation
    22
    Thanks
    857
    use the one you like.

  11. #491
    idima20's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Inspired
    this isnt patched and you dont need vac?

    just making sure

  12. #492
    aosma8's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    44
    My Mood
    Doh
    hey dhier the aimbot for the updated version http://pyexternalboxespmw2.googlecode.com/svn/trunk/ doesnt seem to be wrking well for sniping so how can i change the aimbot to right click again?

  13. #493
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by aosma8 View Post
    hey dhier the aimbot for the updated version pyexternalboxespmw2 - Revision 88: /trunk doesnt seem to be wrking well for sniping so how can i change the aimbot to right click again?
    Quote Originally Posted by obsessed View Post
    Just go into the config file and change:
    KEY_BOT = "VK_LBUTTON VK_END"
    TO:
    KEY_BOT = "VK_RBUTTON VK_END"
    That should do it.

  14. The Following User Says Thank You to dheir For This Useful Post:

    aosma8 (07-08-2010)

  15. #494
    arabking's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    11
    Thanks
    2
    how can i find a persons "sig..." sorry for being a massive choob but i cant see it anywhere? Thanks in advance

  16. #495
    owens12's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    378
    Reputation
    10
    Thanks
    31
    My Mood
    Aggressive
    nice dudečeeeee

Page 33 of 43 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast

Similar Threads

  1. External BoxESP v5.0 full rewrite [1.2.208] is safer ?
    By kd9auu in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2010, 06:39 PM
  2. [Detected] External BoxESP+Radar+Bot v4.2 - build 184
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 121
    Last Post: 04-14-2010, 09:31 PM
  3. [Release] External BoxESP+Radar+Bot v4.3
    By SANiK in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2010, 04:35 AM
  4. [Release] External BoxESP v3.1 - build 184
    By Martijn007 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 04-09-2010, 03:40 PM
  5. [Release] External BoxESP v3.1 - for build 184 [Updated Hack]
    By Skyline. in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 28
    Last Post: 03-11-2010, 10:49 AM