Page 6 of 43 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 636
  1. #76
    sph4ck's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    main.py
    Posts
    230
    Reputation
    59
    Thanks
    1,560
    Quote Originally Posted by PaXr View Post
    Ive got a problem, i want to change the keys for the different bots.
    This is the original line in the "config"

    Code:
    KEY_BOT = "VK_RBUTTON"
    KEY_TUBEBOT = "VK_HOME VK_MBUTTON"
    KEY_KNIFEBOT = "G VK_MBUTTON"
    KEY_INDIRECT_BOT = "VK_CAPITAL"         # CAPS LOCK
    And i want to change the buttons to:
    Code:
    KEY_BOT = "VK_B"
    KEY_TUBEBOT = "VK_G"
    KEY_KNIFEBOT = "G VK_MBUTTON"
    KEY_INDIRECT_BOT = "VK_CAPITAL"         # CAPS LOCK
    but if i start the hack, the cmd console is open but few m-seconds later it close. (i cannot see what the console writes)

    Or is it wrong how i did?
    And sry for my bad english, I am from germany.
    This is because you are using unrecongized codes.

    You should put either a VK_xxx code or a single letter key.

    So if you want 'B' and 'G' key, just put this:
    Code:
    KEY_BOT = "B"
    KEY_TUBEBOT = "G"
    KEY_KNIFEBOT = "G VK_MBUTTON"
    KEY_INDIRECT_BOT = "VK_CAPITAL"         # CAPS LOCK

  2. #77
    dhrider's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    all i want to say... is that this hack rulz, the best

    thanks! alot!

  3. #78
    majarian's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    C:\Nexon\maplestory
    Posts
    115
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Asleep
    does it work for xp

  4. #79
    kumpelblase2's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    NIE, Germany
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Relaxed
    no
    please read the everything before posting
    Quote Originally Posted by sph4ck View Post
    * INFORMATION:
    1. You are downloading a hack that was designed for Windows 7/Vista.
    The reason this hack is for windows 7/Vista is because it uses functions of Windows AERO to use as a medium to draw the hack information on. Windows XP does not and will not have those functions on it (Sorry).





  5. #80
    benl's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    In Hell
    Posts
    611
    Reputation
    7
    Thanks
    43
    My Mood
    Cheerful
    sexy and like the update good job

  6. #81
    slep's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    144
    Reputation
    10
    Thanks
    33
    My Mood
    Amazed
    Great Job MAn

  7. #82
    Spewed's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    TX
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    In order to change the Aimbot settings do I need to download Python or can I just do it using a text editor like notepad?

  8. #83
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,868
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Spewed View Post
    In order to change the Aimbot settings do I need to download Python or can I just do it using a text editor like notepad?
    just edit the config file open it with notepad

  9. The Following User Says Thank You to Archangel For This Useful Post:

    dheir (06-21-2010)

  10. #84
    ace2's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Daring
    i was trying to use the throwing knife aimbot and i have no clue how to use can someone explain what to do

  11. #85
    kumpelblase2's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    NIE, Germany
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by sph4ck View Post
    * More detailed features:
    ESP Features:
    - BoxESP - rectangle + name + distance (in meters or ft)
    - Smooth aimbot (right click), you can customize aimbot speed
    - Tubebot (HOME key)
    - Throwing knife bot ('G' key or middle click)
    - bell curved indirect mode for tubebot/knifebot when CAPSLOCK (really funny)
    - autostab
    - triggerbot with autofire (you must map fire action to 'H' key) - fires when the crosshair is inside the BoxESP
    - explosive ESP (red square on all grenades, including claymores)
    - turret ESP (green box - includes static turrets and sentry guns)
    - killstreak counter
    - flicker-less overlay mode
    - full external hack: no hooking on process for maximum stealth mode
    *** do not use any VAC blocker with this hack ***
    i think that explaines everythin
    but if you still don't understand:
    hold ' G ' (or middle mouse button ) WHILE you hold your thowing knife

    kumpelblase2





  12. #86
    Spewed's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    TX
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by war3zdude92 View Post
    by changing this:
    Code:
    BOT_SPEED_1 = 5
    BOT_SPEED_TICK_1 = 15
    BOT_SPEED_2 = 3
    BOT_SPEED_TICK_2 = 30
    BOT_SPEED_3 = 2
    how higher the number, how slower the aim
    in the config file. But i tried it, and the bot speed is already pretty high, good for quickscopes.


    EDIT: I updated the Hack for alteriwnet, get it Here
    Could someone explain the values of this code? What each one does exactly? What I'm wanting is for there to be some movement of my gun before it actually touches the target, that way it's not so obvious I'm cehating.

  13. #87
    rygarok's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    In Love
    Hi, i have aero theme on xp, it is possible to make it work? Because i have the windows 7 theme, but this is not working

  14. #88
    Flashers's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    i dont understand really how to change the aimbot location?

    Code:
    # below are the hieght of aiming for regular weapon, depending on pose
    # feet-to-eyes are 60 (stand), 40 (crouched), 20 (prone)
    # beware that having too much headshots can unbalance your stats, use EAM to reset them
    BOT_STAND_Z = 48            # or 55 for more headshots
    BOT_CROUCHED_Z = 38
    BOT_PRONE_Z = 10


    BOT_STAND_Z = 48 for example, is that where the aimbot shall aim if the TARGET is standing, or is it if your standing?

  15. #89
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Spewed View Post
    In order to change the Aimbot settings do I need to download Python or can I just do it using a text editor like notepad?
    Here is the catch with that. While you don't need python installed to edit the code, you will need activepython installed to run the modified code.

    Quote Originally Posted by Spewed View Post
    Could someone explain the values of this code? What each one does exactly? What I'm wanting is for there to be some movement of my gun before it actually touches the target, that way it's not so obvious I'm cehating.
    If you take a look at this link it's on our wiki page. Wiki Link this should give some insight about how the config options work. If I'm not clear in my explanations, let me know! I will make it better.

    Quote Originally Posted by Flashers View Post
    i dont understand really how to change the aimbot location?

    Code:
    # below are the hieght of aiming for regular weapon, depending on pose
    # feet-to-eyes are 60 (stand), 40 (crouched), 20 (prone)
    # beware that having too much headshots can unbalance your stats, use EAM to reset them
    BOT_STAND_Z = 48            # or 55 for more headshots
    BOT_CROUCHED_Z = 38
    BOT_PRONE_Z = 10


    BOT_STAND_Z = 48 for example, is that where the aimbot shall aim if the TARGET is standing, or is it if your standing?
    The bot knows when a player is standing, crouching, prone, it draws the box around it according to what the enemy player is doing. This height information that you are referring to is about the enemy. those numbers represent about how far up from the "ground" read (players foot) that you need to aimup to get a hit or kill while the enemy is STAND, CROUCHED, PRONE. Hope that helps ya!

  16. #90
    Flashers's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by dheir View Post
    The bot knows when a player is standing, crouching, prone, it draws the box around it according to what the enemy player is doing. This height information that you are referring to is about the enemy. those numbers represent about how far up from the "ground" read (players foot) that you need to aimup to get a hit or kill while the enemy is STAND, CROUCHED, PRONE. Hope that helps ya!
    I think it helps me ye :P so if i put for example

    BOT_STAND_Z = 1

    It will aim for the feets on a standing enemie no matter if im standing or not?

    But then how do you know where the head is on the target when their crouching and going in prone? 38 head while there crouching and 10 when their in prone? (from the default settings)
    Last edited by Flashers; 06-21-2010 at 08:11 AM.

Page 6 of 43 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

Similar Threads

  1. External BoxESP v5.0 full rewrite [1.2.208] is safer ?
    By kd9auu in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2010, 06:39 PM
  2. [Detected] External BoxESP+Radar+Bot v4.2 - build 184
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 121
    Last Post: 04-14-2010, 09:31 PM
  3. [Release] External BoxESP+Radar+Bot v4.3
    By SANiK in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2010, 04:35 AM
  4. [Release] External BoxESP v3.1 - build 184
    By Martijn007 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 04-09-2010, 03:40 PM
  5. [Release] External BoxESP v3.1 - for build 184 [Updated Hack]
    By Skyline. in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 28
    Last Post: 03-11-2010, 10:49 AM