Page 7 of 43 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 636
  1. #91
    death678's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    72
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Mellow
    gj man works nicely

  2. #92
    Melodia's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Posts
    2,608
    Reputation
    276
    Thanks
    1,661
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by death678 View Post
    gj man works nicely
    Your Sig Can't be in HTLM on Mpgh for safety reasons
    Love You All~

  3. #93
    dutchtimer's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    in a town
    Posts
    520
    Reputation
    9
    Thanks
    45
    My Mood
    Fine
    got it working finaly i switched to the wrong theme that looked a lot like areo

  4. #94
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Flashers View Post
    I think it helps me ye :P so if i put for example

    BOT_STAND_Z = 1

    It will aim for the feets on a standing enemie no matter if im standing or not?

    But then how do you know where the head is on the target when their crouching and going in prone? 38 head while there crouching and 10 when their in prone? (from the default settings)
    Yes you have it correct, those are about where the head is when a player is crouching prone, however when a player stands the head is 55 or 60 I forget off the top of my head.

  5. #95
    Stickfodder's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Wedged comfortably under my rock
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by sph4ck View Post
    This is because you are using unrecongized codes.

    You should put either a VK_xxx code or a single letter key.

    So if you want 'B' and 'G' key, just put this:
    Code:
    KEY_BOT = "B"
    KEY_TUBEBOT = "G"
    KEY_KNIFEBOT = "G VK_MBUTTON"
    KEY_INDIRECT_BOT = "VK_CAPITAL"         # CAPS LOCK
    So if I wanted to use the left mouse key for the aimbot would I change
    Code:
    KEY_BOT = "VK_RBUTTON"
    to

    Code:
    KEY_BOT = "VK_LBUTTON"
    or am I not even looking in the right part of the code?

  6. #96
    sph4ck's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    main.py
    Posts
    230
    Reputation
    59
    Thanks
    1,560
    Quote Originally Posted by Stickfodder View Post
    So if I wanted to use the left mouse key for the aimbot would I change
    Code:
    KEY_BOT = "VK_RBUTTON"
    to

    Code:
    KEY_BOT = "VK_LBUTTON"
    or am I not even looking in the right part of the code?
    Correct. You need only to change in the "config" file.

  7. #97
    obsessed's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Washington
    Posts
    183
    Reputation
    10
    Thanks
    73
    My Mood
    Twisted
    Looks great
    Last edited by obsessed; 06-21-2010 at 09:27 AM.

    [/]Get 10 posts
    [/]Get 50 posts
    [/]Get 75 posts
    [/Get 100 posts
    []Get 500 posts
    []Get 1000 posts
    []Get banned for 1337 posts
    []Earn MPGH's respect
    []Learn C++
    HEY you see this button over here? Press it if I helped ---------------------------------->

  8. #98
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    sph4ck when you get a second, I have had some thoughts on why tube and knife bot are not working exactly. I would like to discuss implementing decimal module in the code to get "double" precision, otherwise I think the math is not going to work out well enough to get precise aiming.
    Last edited by dheir; 06-21-2010 at 09:38 AM. Reason: typo, just like in all of my posts

  9. #99
    MasonF's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    122
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Happy
    Is there any possible way when the rage feature is turned on to only have the aimbot be force on the 1 player?
    I changed my grades to 9999 in grade 8.

    "A poem without inspiration, is just an empty soul on paper" - Mason Fraser

    Mason Fraser - Song Writer, Guitarist, Bassist, Drummer.



    I'm sorry, but you don't "upgrade" to vista, you downgrade.

    XP and 7 FTW.

    Respect list:
    Liz
    Obama
    Dave
    Not you.

    Shit list:
    Blood & You...
    Memberism, FTW....

  10. #100
    Perturabo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by MasonF View Post
    Is there any possible way when the rage feature is turned on to only have the aimbot be force on the 1 player?
    Yeah that would be great, this is what I thought it was at first, but it's just a boxESP color change to help you see them easier.

    Just be careful when you're going after the rage target, flank them, separate them, etc.

  11. #101
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    I was thinking about doing that a little while ago
    Let me see what I can come up with that is efficient.

  12. #102
    Spewed's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    TX
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by dheir View Post
    Here is the catch with that. While you don't need python installed to edit the code, you will need activepython installed to run the modified code.


    If you take a look at this link it's on our wiki page. Wiki Link this should give some insight about how the config options work. If I'm not clear in my explanations, let me know! I will make it better.



    The bot knows when a player is standing, crouching, prone, it draws the box around it according to what the enemy player is doing. This height information that you are referring to is about the enemy. those numbers represent about how far up from the "ground" read (players foot) that you need to aimup to get a hit or kill while the enemy is STAND, CROUCHED, PRONE. Hope that helps ya!

    Thanks man, very useful!

    On another note: Why doesn't MPGH have any FEAR combat hacks? Or does anyone know where to get them?

  13. #103
    CanyonGamer's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Unless I'm really really confused, wasn't there a version of this (the only hack I've used) that had an aimbot setting to only give you headshots? How do I turn that setting on?

  14. #104
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    you have to config the aim height in the config file. Your looking for....
    Code:
    BOT_STAND_Z = 48            # or 55 for more headshots
    make it.
    Code:
    BOT_STAND_Z = 55           # or 55 for more headshots
    or
    Code:
    BOT_STAND_Z = 60           # or 55 for more headshots
    in that range will give you headshots more often than not.
    If I helped please plus rep me.

  15. The Following User Says Thank You to dheir For This Useful Post:

    Joshb3709 (06-21-2010)

  16. #105
    CanyonGamer's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Is this in the 5.0 version too?

    Can I change the knife velocity and it will make me knife faster in game?
    Last edited by CanyonGamer; 06-21-2010 at 02:24 PM. Reason: Add more info

Page 7 of 43 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast

Similar Threads

  1. External BoxESP v5.0 full rewrite [1.2.208] is safer ?
    By kd9auu in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2010, 06:39 PM
  2. [Detected] External BoxESP+Radar+Bot v4.2 - build 184
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 121
    Last Post: 04-14-2010, 09:31 PM
  3. [Release] External BoxESP+Radar+Bot v4.3
    By SANiK in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2010, 04:35 AM
  4. [Release] External BoxESP v3.1 - build 184
    By Martijn007 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 04-09-2010, 03:40 PM
  5. [Release] External BoxESP v3.1 - for build 184 [Updated Hack]
    By Skyline. in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 28
    Last Post: 03-11-2010, 10:49 AM