Page 9 of 43 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 636
  1. #121
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by michael_sj123 View Post
    The aimspot of the aimbot is behind the target so i miss the whole time.. how can i fix it?
    This is an issue that is known at the moment. We will be working on improving accuracy of aimbot aim as well as aim for knife and tubebot. Thank you for being patient.

  2. #122
    Spewed's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    TX
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Some simple chams would make this hack more complete. Are there any plans to implement chams, or does anyone know how to do this?

  3. #123
    House's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,990
    Reputation
    223
    Thanks
    8,952
    My Mood
    Cynical
    I dont think so... insted u can use texture hack (colored player models) with combination of this hack
    Last edited by House; 06-22-2010 at 08:55 AM.

  4. #124
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,866
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Spewed View Post
    Some simple chams would make this hack more complete. Are there any plans to implement chams, or does anyone know how to do this?
    if you want to keep this hack external, chams cannot be added.
    alternitive: Use a texture hack

  5. #125
    zomblem's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    The python26.dll is not injected right?

  6. #126
    acuamis's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    73
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Devilish
    I have a problem when I play in way window the game it me goes lag and lowers the Internet connection, alone it happens to me on having activated the hack, some solution?





    PC:w7 8g memory, and a quad core.

  7. #127
    BaconSenpai's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by acuamis View Post
    I have a problem when I play in way window the game it me goes lag and lowers the Internet connection, alone it happens to me on having activated the hack, some solution?





    PC:w7 8g memory, and a quad core.
    I'm having a similar issue, fullscreen mode i get usually a solid 85 fps, even in mid battle, but when i switch to windowed mode, the game lags like hell the second you start moving the mouse around too fast. Game runs perfectly fine if I move the mouse REALLY slowly when I turn, else the screen freezes and im facing a different direction because it lagged so bad.

  8. #128
    MasonF's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    122
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Happy
    Try exiting any extra processes. Anything that might be sucking up computer resources can slow it down, also try lowering some settings. When the windows is in a smaller mode the resolution doesn't need to be so high for close to the same quality graphics. Try 800x600, and if that doesn't work try the setting below it (Can't remember the dimensions)
    I changed my grades to 9999 in grade 8.

    "A poem without inspiration, is just an empty soul on paper" - Mason Fraser

    Mason Fraser - Song Writer, Guitarist, Bassist, Drummer.



    I'm sorry, but you don't "upgrade" to vista, you downgrade.

    XP and 7 FTW.

    Respect list:
    Liz
    Obama
    Dave
    Not you.

    Shit list:
    Blood & You...
    Memberism, FTW....

  9. #129
    BaconSenpai's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Eh, i'm on a core i7 965, 6gb tri channel pc 10500 ddr3, gtx 295 quad sli, i'm sure it can handle winamp and msn being open with it

    It's weird like I said, if you down the mouse sensitivity to like 1/4, the problem goes away almost, it only lags when you look around, if you walk with WASD, the game runs perfect.

    Edit: It's not even THAT big of a deal, I played for like 8 hours straight yesterday (I only downloaded this for the player boxes). It's not like it's unplayable, just something that irked me.

    Mabye it's my shell.... i'll try running explorer (I enabled aero but I was using blackbox as a shell)
    Last edited by BaconSenpai; 06-22-2010 at 08:56 AM.

  10. #130
    voidpants's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Does anyone know if there is any way to remove the little gray aimbot circles on this? If not could you please add that in the next patch? (Sometimes i like to completely toggle off and play legit and it makes it quite difficult) Also, just wondering does the autostabber work this time? Regardless of such, amazing work.

  11. #131
    BaconSenpai's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Nice lol, I like to play legit too, I usually do until someone starts tubing, then i bust out the boxesp + oma dc tubes

  12. #132
    sph4ck's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    main.py
    Posts
    230
    Reputation
    59
    Thanks
    1,560
    Quote Originally Posted by voidpants View Post
    Does anyone know if there is any way to remove the little gray aimbot circles on this? If not could you please add that in the next patch? (Sometimes i like to completely toggle off and play legit and it makes it quite difficult) Also, just wondering does the autostabber work this time? Regardless of such, amazing work.
    That's an easy one. In "config" change the color of the spot from
    Code:
    BOT_FRAME_COLOR = 0x3FFFFFFF
    to a full transparent color:
    Code:
    BOT_FRAME_COLOR = 0x00000000
    But this way you cannot reactivate it in-game.

    Or simply deactivate aimbot, the spot should disappear as well (well there's a bug in the current version that doesn't disable totally the Bot). To correct it if you use the source version, change line 22 from
    Code:
    if KEY_BOXESP:
    to
    Code:
    if keys["KEY_BOXESP"]:
    Autostabber is not perfect (yet). Still difficult to calibrate well.

  13. The Following 2 Users Say Thank You to sph4ck For This Useful Post:

    dheir (06-22-2010),House (06-22-2010)

  14. #133
    Damgaard's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Location
    Denmark
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I really hope that someday you'll release one for fullscreen

    My computer hates everything else than fullscreen.

  15. #134
    mateaunintendo's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    hello , i would like to know if it's possible to have an option for active ESP just if i see the ennemie.

  16. #135
    Loveless's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sleepy
    Is this possiblefor this to be detected in Xray anticheat?

Page 9 of 43 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast

Similar Threads

  1. External BoxESP v5.0 full rewrite [1.2.208] is safer ?
    By kd9auu in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2010, 06:39 PM
  2. [Detected] External BoxESP+Radar+Bot v4.2 - build 184
    By Archangel in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 121
    Last Post: 04-14-2010, 09:31 PM
  3. [Release] External BoxESP+Radar+Bot v4.3
    By SANiK in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 04-10-2010, 04:35 AM
  4. [Release] External BoxESP v3.1 - build 184
    By Martijn007 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 04-09-2010, 03:40 PM
  5. [Release] External BoxESP v3.1 - for build 184 [Updated Hack]
    By Skyline. in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 28
    Last Post: 03-11-2010, 10:49 AM