Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 193
  1. #16
    Larity2056's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    UDF 2457
    Posts
    2,498
    Reputation
    188
    Thanks
    671
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by F'ozz View Post
    thats true, but when i did that it didn't quite worked out, at least it wasn't what i had in mind, but that was like 15 minutes work, if i want to make it really look good i will probably need to sit on it some longer and do a good job because my last edit in the colors was completely messed up
    Pretty nice for only 15 minutes of work

  2. #17
    F'ozz's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Buried Underground
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1,614
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by Jorndel View Post


    It's based on how many kills you have with the weapons.
    Means you have to find the kills for the current weapon
    As well as headshots for camos
    [COLOR="Silver"]
    Hmm, thats true... but i can do that indeed... there is only one thing, with the "all challenges" button you unlock every skin and attachment for the weapons you have unlocked so far, but i can add something that just unlocks it for a certain weapon... i must check that out

    ---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

    Quote Originally Posted by MeatHunter View Post
    Pretty nice for only 15 minutes of work
    the trainer wasn't 15 minutes of work, i was screwing around with the colours for about 15 mins...
    Climbing up the big stairs of Coding, hard work...

  3. #18
    F'ozz's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Buried Underground
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1,614
    My Mood
    Stressed
    Working on an even easier GUI, and changing the paintjob
    Climbing up the big stairs of Coding, hard work...

  4. #19
    Eidolon's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Vanished
    Posts
    822
    Reputation
    54
    Thanks
    4,034
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by F'ozz View Post
    Hmm, thats true... but i can do that indeed... there is only one thing, with the "all challenges" button you unlock every skin and attachment for the weapons you have unlocked so far, but i can add something that just unlocks it for a certain weapon... i must check that out
    Simply separate every weapon's challenges addresses, as far as I know most have a specific region which allows you to boost up your weapons separately.




    Yet, you are a pathetic human.

    Contributor since: 7.26.2012 - ended
    Donator since: 7.14.2012


  5. #20
    F'ozz's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Buried Underground
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1,614
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by Anonymouss View Post


    Simply separate every weapon's challenges addresses, as far as I know most have a specific region which allows you to boost up your weapons separately.
    i know, but it's gonna take some time, i am now trying to make a start with that and i started yesterdaynight, only have done M4A1 so far...
    Climbing up the big stairs of Coding, hard work...

  6. #21
    Eidolon's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Vanished
    Posts
    822
    Reputation
    54
    Thanks
    4,034
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by F'ozz View Post
    i know, but it's gonna take some time, i am now trying to make a start with that and i started yesterdaynight, only have done M4A1 so far...
    Welcome to the world of coding




    Yet, you are a pathetic human.

    Contributor since: 7.26.2012 - ended
    Donator since: 7.14.2012


  7. #22
    xNielsDude's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I keep getting the error: Modern Warfare 2 Seems not to be running.
    How can i solve this?
    I have None-Steam Version.
    Last edited by Jorndel; 07-18-2012 at 10:30 AM.

  8. #23
    F'ozz's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Buried Underground
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1,614
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by xNielsDude View Post
    I keep getting the error: Modern Warfare 2 Seems not to be running.
    How can i solve this?
    I have None-Steam Version.
    First: Run Modern Warfare 2 - MULTIPLAYER
    Second: go back to your desktop with Alt+Tab, or something like that
    third: open my trainer
    fourth: try to enter the things that are in the information box... extreme values that doesn't exist in real game wont be picked up and recognised.

    ps. i dont know if u ran multiplayer, cuz u said modern warfare 2 seems to be not running, this trainer is specificaly built for multiplayer and wont work on single player or special ops.

    post a reply if it still doesn't work...

    New Updated version is coming soon
    Last edited by Jorndel; 07-18-2012 at 10:31 AM.
    Climbing up the big stairs of Coding, hard work...

  9. #24
    LimpNLinden's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    how do i get it to work?

  10. #25
    xNielsDude's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by F'ozz View Post
    First: Run Modern Warfare 2 - MULTIPLAYER
    Second: go back to your desktop with Alt+Tab, or something like that
    third: open my trainer
    fourth: try to enter the things that are in the information box... extreme values that doesn't exist in real game wont be picked up and recognised.

    ps. i dont know if u ran multiplayer, cuz u said modern warfare 2 seems to be not running, this trainer is specificaly built for multiplayer and wont work on single player or special ops.

    post a reply if it still doesn't work...

    New Updated version is coming soon
    This time it didn't gave me the error. But if i now edited everything and click the button next to it, it doesn't change anything.
    Last edited by xNielsDude; 07-19-2012 at 03:57 AM. Reason: Typed something wrong.

  11. #26
    F'ozz's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Buried Underground
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1,614
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by xNielsDude View Post
    This time it didn't gave me the error. But if i now edited everything and click the button next to it, it doesn't change anything.
    hmmm, thats a bit odd, are you running it on something like a private server or just real mw2? it is built on the most recent version and i do not know if you play on private server but if you do can you give me the version number? then i can see if i can do something about it... i'm editing the trainer right now and adding seperate weapon unlocking/leveling and i came past some faults in the addresses i used, trying to fix that now, but will take some time

    ---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------

    i'm adding Seperate weapon leveling at the moment, gonna take some time before it's done cuz i have some trouble with the LMG's addresses

    ---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

    Quote Originally Posted by LimpNLinden View Post
    how do i get it to work?
    "how do i get it to work?" is no good message to me... can you explain the problem?
    Climbing up the big stairs of Coding, hard work...

  12. #27
    Brownie's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    1,583
    Reputation
    36
    Thanks
    82
    My Mood
    Yeehaw
    Nice mate this turns out working perfectly for me <3

  13. #28
    iineviitable's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok Not that i don't trust it or anything, but if i use this with the payed steam version will i get vac banned? Or is it safe?

  14. #29
    F'ozz's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Buried Underground
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1,614
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by iineviitable View Post
    Ok Not that i don't trust it or anything, but if i use this with the payed steam version will i get vac banned? Or is it safe?
    The safest way to use is in Barracks, but still... It's hacking and you getting banned depends on how obvious you hack.
    Dont go from prestige one to predtige ten in one leap, also when editing score log make it convincing... So dont go tenth prestige with like 1500 kills

    ---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------

    Quote Originally Posted by Brownie View Post
    Nice mate this turns out working perfectly for me <3
    Glad you like it ;-)

    ---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------

    Now almost done with seperate weapon unlocker/leveler - adding it in the code atm
    Climbing up the big stairs of Coding, hard work...

  15. #30
    F'ozz's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    Buried Underground
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    1,614
    My Mood
    Stressed
    currently having some troubles; since i only got the beginning addresses and ending addresses of all different weps for seperate weapon leveling the thing working depends on array lengths, trying to find a way to do that right... i think it's gonna be alright but it will take some more time...
    Climbing up the big stairs of Coding, hard work...

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] MW2 Multiplayer Hack Project (1.0.174) By SilentRunner
    By silentrunner2 in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 70
    Last Post: 04-09-2010, 12:16 AM
  2. [Release] MW2 Single/Multiplayer Trainer! (Pick Prestige etc.)
    By tom95ek in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 39
    Last Post: 01-19-2010, 02:15 PM
  3. How to make a Multiplayer Trainer
    By zhaoyun333 in forum Programming Tutorials
    Replies: 1
    Last Post: 04-18-2009, 09:48 AM
  4. How to make a multiplayer trainer
    By JAA149 in forum Programming Tutorial Requests
    Replies: 1
    Last Post: 04-16-2009, 02:21 PM
  5. Are there any Multiplayer Trainer Making Tutorials
    By JAA149 in forum Programming Tutorials
    Replies: 6
    Last Post: 04-07-2009, 06:53 AM

Tags for this Thread