Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    SUNY2's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    29
    Reputation
    10
    Thanks
    2

    Help With Combat Arms

    combat arms wont work it always says that theirs an error in the patch i even tried to reinstall it but it still wont work what should i do and do you all have any ideas for me if so please post a reply

  2. #2
    Kevin Rudd's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Parliament House, Canberra, Australia
    Posts
    2,117
    Reputation
    10
    Thanks
    124
    wrong section
    /Move please.
    Quote Originally Posted by -James View Post
    If i suck your cock everyday can i get a government job?

    Gillard = Communist
    "Australia stands ready to provide any assistance, such as energy assistance, bilateral development or any safeguard expertise that we may be able to offer


    KEVIN RUDD FOR MM-NEW LEADERSHIP

  3. #3
    Lolland's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Lolland!
    Posts
    3,165
    Reputation
    49
    Thanks
    868
    My Mood
    Inspired
    Wrong section...

    You need more details too; OS?

  4. #4
    TsunaStar's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    In your pants
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Hot
    Uninstall, find the CA folder and delete everything, then redownload the .exe if you havent, if this doesnt help, try an manual patch, i think nexon has one.

  5. #5
    MugNuf's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    792
    Reputation
    9
    Thanks
    160
    My Mood
    Goofy
    I have a couple of solutions that might work in your predicament.

    Try downloading it/installing it from this. click here (Direct installer from nexon site).

    If you get an error message while installing, then i dunno. If it installs, then goto your combat arms folder, and make a shortcut to combatarms_direct.exe.

    Run it, and play.

    If you cant RUN it, the goto your nexon folder, and create another nexon folder, so its like C:\Nexon\Nexon\Combat Arms.

    If non of that works, maybe you don't have the requirements to run Combat arms.

  6. #6
    Saferas's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Dunno
    Posts
    269
    Reputation
    10
    Thanks
    21
    My Mood
    Pensive
    Well... need your OS firstly..

  7. #7
    gtfo's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Ching Chong Land
    Posts
    1,415
    Reputation
    65
    Thanks
    105
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by Saferas View Post
    Well... need your OS firstly..
    Actually no you don't...

    The best thing to do right now is just uninstall combat arms and then redownload.

    Always helps me when another failure from nexon comes.
    Get The Fuck Out.



  8. #8
    bloddyapache's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,273
    Reputation
    15
    Thanks
    107
    My Mood
    Amazed
    guys stop saying wrong section move\ ... a minion can find this out and well just reinstall every thing or if it dont work then system restore and it should work i had the same problem and i have vista 32bit sp2 thank me if i helped
    add me on psn ---> vlackops

Similar Threads

  1. HELP WITH COMBAT ARMS
    By -ParallaX in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-26-2009, 05:16 AM
  2. Help with Combat Arms
    By anaconda941 in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 1
    Last Post: 01-10-2009, 08:45 PM
  3. help with combat arms...
    By ladarrius in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 4
    Last Post: 01-10-2009, 09:02 AM
  4. i need help with combat arms
    By evilgaia in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2008, 10:16 AM
  5. Help with combat arms
    By RJWlll93 in forum General Hacking
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2008, 02:20 PM