Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    linuxandmegasrulz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    374
    Reputation
    11
    Thanks
    54
    My Mood
    Amused

    Switching to 7, Will it afect Combat arms?

    Ive been running xp for a LONG time and i have used vista once on my pc before and it was horrible for gaming, since i dont spend my money on computers, i spend it on food...=) and all my games - NFS prostreet COD4 COMBAT ARMS ran so SLOW and horrible frame rates.....

    my good old dinosaur....
    3gb of ram
    Ati Radeon hd 4770
    Pentuim4HT( hyper threaded) G2(C) running at 3.25 ghz
    160 sata hard drive
    a slave 80 gig drive.......

    Do you think 7 will run worse?
    Cause all the good "Stuff" (If you know what i mean) doesnt work for xp.....

    Please give me your thoughts......

    sorry typed this on my iphone didnt have time to spell check.....

    Mr.Anderson.................

  2. #2
    FORCE™'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Omg ure a pedaphile
    Posts
    4,226
    Reputation
    69
    Thanks
    665
    My Mood
    Goofy
    it will be better


    LIVERPOOL FC


  3. The Following User Says Thank You to FORCE™ For This Useful Post:

    linuxandmegasrulz (01-18-2010)

  4. #3
    scimmyboy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Gender
    male
    Location
    http://mpgh.net MPGHCash: $442,596,199
    Posts
    5,649
    Reputation
    26
    Thanks
    894
    My Mood
    Happy
    7 will allow u to use many more hacks

  5. #4
    Mc565's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    5,492
    Reputation
    390
    Thanks
    1,471
    No it wont effect anything... except the good "stuff"

    mc565mpgh@hotmail.com

    -Thanks to De La Ghetto
    <3


  6. #5
    linuxandmegasrulz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    374
    Reputation
    11
    Thanks
    54
    My Mood
    Amused
    so my frame rates wont drop like it did in vista???

    Mr.Anderson.................

  7. #6
    CRUSTY's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    ._.
    Posts
    8,016
    Reputation
    161
    Thanks
    497
    My Mood
    Pensive
    Your computer is better than mine

    Idk how it will run, but anything is better than xp if you want hacks

  8. #7
    linuxandmegasrulz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    374
    Reputation
    11
    Thanks
    54
    My Mood
    Amused
    OMG you guys ruined it, now the nexon spies KNOW!!!!

    LOL

    well i hope it will, i dont wanna go through all the damn shit to revert BACK to xp if 7 runs like a homo sexual.....

    Mr.Anderson.................

  9. #8
    Dr.Dental's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Aus
    Posts
    4,197
    Reputation
    180
    Thanks
    545
    My Mood
    Busy
    Windows 7 requires less ram than Vista and XP as well as being faster and more efficient.

  10. #9
    headsup's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Pa
    Posts
    1,232
    Reputation
    8
    Thanks
    207
    My Mood
    Cynical

    Exclamation

    Quote Originally Posted by leetdragon100 View Post
    Windows 7 requires less ram than Vista and XP as well as being faster and more efficient.
    Sorry buddie your wrong!!

    Yet again i have to preach!!

    many vendors who sell high-end machines put the OS on an SSD. This is a mistake. Be aware that Program Files and the Users folder always resides on the OS drive and the OS drive cannot be changed except during OS installation. As a developer, I currently have about 280 programs installed, taking up 25.4GB space (could be more if I put on Roxio) - some are large, coming on DVDs, and some are medium-sized, coming on 2 cd's, and many are just small programs. Your best machine configuration is to have a 1TB or larger drive. Windows 7 takes 20GB plus another 20GB just for updates. then there's your data, which often takes up a whole lot more, and people generally don't stray from My Documents which is on the OS drive. Avoid the SSD-as-OS-drive configuration; it's not wise

  11. #10
    ac1d_buRn's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    CA Source Section
    Posts
    3,406
    Reputation
    157
    Thanks
    3,991
    My Mood
    Flirty
    Well, I was sick of XP running slow on my PC
    So i dual booted (stupid decision because i dont use my xp anymore)

    Windows 7 is awesome.
    Dont put all your files on the same partition tho, Have 3 partitions for all your stuff. Runs better


  12. #11
    darthmala's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    "American Idiot" by Green Day
    Posts
    224
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    My Mood
    Mellow
    Just make sure you update your drivers to support Win7, there shouldn't be any incompatibility or negativity with Combat Arms afterward.

  13. #12
    Dr.Dental's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Aus
    Posts
    4,197
    Reputation
    180
    Thanks
    545
    My Mood
    Busy
    Quote Originally Posted by headsup View Post
    Sorry buddie your wrong!!

    Yet again i have to preach!!

    many vendors who sell high-end machines put the OS on an SSD. This is a mistake. Be aware that Program Files and the Users folder always resides on the OS drive and the OS drive cannot be changed except during OS installation. As a developer, I currently have about 280 programs installed, taking up 25.4GB space (could be more if I put on Roxio) - some are large, coming on DVDs, and some are medium-sized, coming on 2 cd's, and many are just small programs. Your best machine configuration is to have a 1TB or larger drive. Windows 7 takes 20GB plus another 20GB just for updates. then there's your data, which often takes up a whole lot more, and people generally don't stray from My Documents which is on the OS drive. Avoid the SSD-as-OS-drive configuration; it's not wise
    Well i got gged, however, Windows 7 is claimed to be a lot faster than Vista (maybe not xp then)

  14. #13
    matt359's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    541
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Chatty
    Quote Originally Posted by darthmala View Post
    Just make sure you update your drivers to support Win7, there shouldn't be any incompatibility or negativity with Combat Arms afterward.
    windows 7 updates the drivers for you XD i got win 7

  15. #14
    matt359's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    541
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Chatty
    Quote Originally Posted by leetdragon100 View Post
    Well i got gged, however, Windows 7 is claimed to be a lot faster than Vista (maybe not xp then)
    no your accually right window 7 does take less memory,ram w/e so it does run faster so you didnt get gged

    sorry for double post forgot sorry

  16. #15
    HaX4LiFe!'s Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,639
    Reputation
    22
    Thanks
    1,405
    how would windows7 run on a 1gb ram 2.2Ghz? xD

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Switching From Combat Arms to Crossfire worth?
    By Wiirtuallca in forum CrossFire Discussions
    Replies: 16
    Last Post: 06-25-2010, 07:06 AM
  2. Combat arms will not connect to server or anything help!
    By GibsonRocks231 in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 03-14-2010, 03:31 AM
  3. Wer sucht Combat arms clan?who will clan?
    By Nike1234567890 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 08-21-2009, 02:23 PM
  4. dave will be making combat arms hacks again.
    By tooktheriver2 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 08-01-2009, 12:57 AM
  5. combat arms hacks will be proved
    By fuzzypoop in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 04-23-2009, 12:38 PM