Thread: Windowed Mode

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    ajvpot's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    139
    Reputation
    10
    Thanks
    39

    Lightbulb Windowed Mode

    Title is self explanitory, is there any way to run combat arms in windowed mode? I tried 2 dxwinds and they both crashed when login screen was supposed to show up.

  2. #2
    bloddyapache's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,273
    Reputation
    15
    Thanks
    107
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by ajvpot View Post
    Title is self explanitory, is there any way to run combat arms in windowed mode? I tried 2 dxwinds and they both crashed when login screen was supposed to show up.
    you can inject d3d9.dll into engine.exe and it works ... but its kinda crapy
    add me on psn ---> vlackops

  3. #3
    ajvpot's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    139
    Reputation
    10
    Thanks
    39
    Wuhoh.

  4. #4
    Shocking's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    female
    Location
    In your pants.
    Posts
    4,116
    Reputation
    112
    Thanks
    1,027
    My Mood
    Shocked
    Nexon's patched window mode. Well, at least the public one, In the future there might be further releases. Stay on MPGH, and maybe you'll find one someday.

  5. #5
    ajvpot's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    139
    Reputation
    10
    Thanks
    39
    I have a hack that has it (calebb public) but it doesnt work with my other hacks (Catalyst CA Public)

  6. #6
    Vizz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Five ★'s
    Posts
    3,245
    Reputation
    112
    Thanks
    1,968
    My Mood
    Bored
    Yeah Calebb's works, but it doesn't allow you to move Combat Arms around. It only stays in the top left corner of your screen.

  7. #7
    Shocking's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    female
    Location
    In your pants.
    Posts
    4,116
    Reputation
    112
    Thanks
    1,027
    My Mood
    Shocked
    Thats really annoying. O.o

  8. #8
    Alby-kun's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    你是黑人嗎?
    Posts
    4,286
    Reputation
    39
    Thanks
    428
    My Mood
    Fine
    Windowed mode is no good if you can't move the window around :[
    E.M.C.: ♫3@T M0∂Я ¢4TZ♫

  9. #9
    darthmala's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    "American Idiot" by Green Day
    Posts
    224
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    My Mood
    Mellow
    Yeah this is the main hack I came here to search for.
    Even Battlefield Heroes and Modern Warfare 2 implemented a windowed mode, I'm sure Combat Arms should add it to their option, but Nexon says no >.>"

  10. #10
    Grim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    5,362
    Reputation
    112
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Cynical
    /closed

    no begging
    Want to see my programs?
    \/ CLICK IT BITCHES \/

Similar Threads

  1. [Release] Windowed Mode
    By viper131 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 74
    Last Post: 08-14-2008, 03:17 PM
  2. Help with windowed mode
    By Piercing Goblin in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 08-05-2008, 06:16 PM
  3. Windows mode?
    By viper131 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-2008, 03:29 PM
  4. window mode?
    By gamerx9191 in forum General Game Hacking
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2007, 03:18 PM
  5. Direct-X Windowed Mode
    By Dave84311 in forum General Gaming
    Replies: 0
    Last Post: 05-28-2006, 10:56 AM