Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    argusomega1's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,289
    Reputation
    22
    Thanks
    28

    how do i bypass vista admin passwords?

    Currently i cannot use combat arms because i cannot use the admin account.So is their any simple way of bypassing or finding out what the program is?If so post here and if you can hack the account and then send me the password,that would be fine.

  2. #2
    Spook's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,649
    Reputation
    26
    Thanks
    568
    You can't without the admin password
    I'm back.

  3. #3
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Let me google that for you


    or:
    Start > Run > MSCONFIG > click"Tools" tab > Disable UAC
    Nuff' said


  4. The Following User Says Thank You to Jabuuty671 For This Useful Post:

    JustinFatalx (03-13-2010)

  5. #4
    JustinFatalx's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Death Valley
    Posts
    635
    Reputation
    11
    Thanks
    77
    My Mood
    Twisted
    Why would you not have the password? Is your mom not letting you play it? If she is just ask her to tell you it lol

    Or you could get on her computer when she is logged in but not at the computer and go to Start - and Search MSCONFIG go under tools and disable UAC then it wont require the password for anything anymore.

    Gotta restart computer for the effects to take place.


    JABUUTY YOU JUST STOLE MY POST!!!



  6. #5
    Spook's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,649
    Reputation
    26
    Thanks
    568
    That hurts
    I didn't know that xP
    I'm back.

  7. #6
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Quote Originally Posted by JustinFatalx View Post

    JABUUTY YOU JUST STOLE MY POST!!!


    LMAOO!!!
    haahaha i was on MSN then my friend told me how
    i didn't even see your post
    LMAOO!! hAahahhaahahahahaha
    and your own said Search mine said Run, so technically i didn't STEAL your post

    Quote Originally Posted by ___GodLike___ View Post
    That hurts
    I didn't know that xP
    You and your useless posts...
    GAhHH stop spammming forealz
    ....umm er

    PedoBear ftw?
    Last edited by Jabuuty671; 03-13-2010 at 10:24 PM.


  8. #7
    argusomega1's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Posts
    1,289
    Reputation
    22
    Thanks
    28

    ANy others?

    I cant use MSconfig because i have to have a admin pass 0.o.

    EDIT:I did google it,most things either popped up as bruteforce CDs or hacking it by dissasembling the comp.
    Last edited by argusomega1; 03-13-2010 at 10:28 PM.

  9. #8
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    lmao, sorry i can't help you on that
    I forgot how to get through Windows XP password
    because i run Windows XP fyi-


  10. #9
    CRUSTY's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    ._.
    Posts
    8,016
    Reputation
    161
    Thanks
    497
    My Mood
    Pensive
    You can reset passwords using the cmos jumper if you're hardware oriented

  11. #10
    Spook's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,649
    Reputation
    26
    Thanks
    568
    Quote Originally Posted by CRUSTY View Post
    You can reset passwords using the cmos jumper if you're hardware oriented
    English please
    I'm back.

  12. #11
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Quote Originally Posted by ___GodLike___ View Post


    English please
    LMFAO! THat is english
    you should learn haha i can read it clearly.


    STOP SPAMMING Godlike gahhh


  13. #12
    ChimiBang's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    South California
    Posts
    5,870
    Reputation
    152
    Thanks
    441
    My Mood
    Mellow
    mmm reset ur pc press f10 and clear all the memory if u want to take the admin pass away :O


    Multi

  14. #13
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Quote Originally Posted by ChimiWow View Post
    mmm reset ur pc press f10 and clear all the memory if u want to take the admin pass away :O
    lmao, no don't do that


    plus, if you change the password,
    your mom would know that you know the password
    so just ask her?

    If not, you can ask somebody to make a little program
    email your mom that program,
    and it should say:
    "Enter your administrator password to continue" or something
    then she emails you the password
    But i dunno how to get a hold of those..


  15. #14
    CRUSTY's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    ._.
    Posts
    8,016
    Reputation
    161
    Thanks
    497
    My Mood
    Pensive
    I think there's a way to change passwords in the BIOS... idk

    If your mom won't tell you and you don't have the tools required to bypass the password using the cmos jumper, I suggest bruteforcing it...

  16. #15
    Spook's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    4,649
    Reputation
    26
    Thanks
    568
    Quote Originally Posted by jabuuty671 View Post


    LMFAO! THat is english
    you should learn haha i can read it clearly.


    STOP SPAMMING Godlike gahhh
    I know its English its just to tricky for us to understand.
    I'm back.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. need help with hacking vista admin password~
    By honhon777 in forum General Hacking
    Replies: 9
    Last Post: 09-16-2009, 07:04 AM
  2. How To Hack Windows XP ADMIN Pass
    By ZFused in forum General Hacking
    Replies: 14
    Last Post: 09-04-2008, 04:10 PM
  3. How would Iwins Bypass be used?
    By noooblaggers in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 08-28-2008, 03:45 PM
  4. how to make bypass[request]
    By crazykid401 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 08-22-2008, 05:43 PM
  5. how do i bypass hackshield?
    By m010011 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 9
    Last Post: 08-14-2008, 10:36 PM