Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
  1. #31
    miki08's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,428
    Reputation
    -6
    Thanks
    64
    My Mood
    Asleep
    lol ask her to check if u have dynamic or static if dynamic try again obamas program if dynamic then tell them to check again and change it and if they say dynamic say FUCK YOU IM OUT TO OTHER COMPANY BITCH!
    -

  2. #32
    zeropower123's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    nether realm
    Posts
    253
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Psychedelic
    lol
    use the hotspot shield
    is very cool
    i used some times to do the combat arms sur veys
    XD

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. If the original Hackshield changer didn't work for you
    By slothybee in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-24-2008, 05:02 PM
  2. STOP FUCKING POSTING (Hacks dont work!!!!)
    By Stealez in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 21
    Last Post: 12-24-2008, 10:02 AM
  3. Does this ip changer work?
    By azndarkboy in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 10-29-2008, 07:07 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-03-2008, 06:25 PM