Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    papamike17's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    274
    Reputation
    10
    Thanks
    102
    My Mood
    Cold

    Combat arms wont work

    Does anyone else get wen they try to login a thing saying client is corrupted?

  2. #2
    slaughter97's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    mhmm cupcakez
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Relaxed
    yes sometimes when i use hacks >.>
    ______________________________





  3. #3
    Motion HD's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    female
    Posts
    192
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Mellow
    No, They say that if it says that either Stop using hacks, or Get rid of ur mods.

  4. #4
    aafghvb's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    In Love
    Same... its happening to me is well :O
    i wanna go in and rape with my ak103 but... FUCK U NEXON!

  5. #5
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Use a Combat Arms Cleaner, I suggest you Bombsaway707 cleaner and try again. If still not working, try reinstalling the game.



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  6. #6
    aafghvb's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    In Love
    so its working for u right now?

  7. #7
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Hacks + mods are detected
    Search for a cleaning thread
    then use that cleaning etc;
    fix up your files
    works again
    just re-start CA and it might work sometimes too
    ( took me 3 times even though i've never hacked or modded )


  8. #8
    BossMan.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    BossWorld
    Posts
    3,314
    Reputation
    51
    Thanks
    419
    My Mood
    Relaxed
    Did you read Spacemans thread on it?
    Last edited by BossMan.; 06-15-2010 at 06:31 PM.



  9. #9
    kentonyu's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Cloudsdale
    Posts
    2,238
    Reputation
    55
    Thanks
    634
    My Mood
    Bored
    For me, it was my internet connection. I switched networks and the problem went away.

Similar Threads

  1. COMBAT ARMS WONT WORK
    By DinishK in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-02-2011, 10:56 AM
  2. My combat arms wont work
    By Demonz. in forum Combat Arms EU Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-2010, 06:54 AM
  3. Combat arms wont work at all?
    By ~Shadow in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-06-2010, 09:17 AM
  4. my combat arms wont work!
    By bobcake1124 in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 12-24-2009, 04:59 PM
  5. Combat arms wont work!!!!!!!!!!!!!
    By mikenesh5 in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 09-10-2009, 04:31 PM