Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093

    Due to Client being Corrupt....

    What the hell is up with this.
    I downloaded the manual patch, didn't do shit.
    I've cleaned it up.
    To hell with it, I am not fucking reinstalling Combat Arms again.
    This'll be the 10th the in less than 2 months.

    I'll be reinstalling it anyways damnit.
    I'm freaking pissed....
    Anybody else having this problem?
    and NO i don't hack.


  2. #2
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    there is a sticky in the help section about this.

  3. #3
    Tradding_salesman's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I DO IT IS PISSING ME OFF

  4. #4
    Tradding_salesman's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    give me the link please avgn

  5. #5
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234

  6. #6
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Too late.
    I hate logging in through the site anyways.....


  7. #7
    Tyler930's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    in shockings mind o.o >.>
    Posts
    532
    Reputation
    10
    Thanks
    89
    My Mood
    Confused
    just restart Ca this is a reg nexon error...

  8. #8
    ChimiBang's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    South California
    Posts
    5,870
    Reputation
    152
    Thanks
    441
    My Mood
    Mellow
    jabutty wrong section D: and idk i never get that error


    Multi

  9. #9
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    It's doing it to me too. I simply kept trying, and after 4 tries, it let me in.

    dont give up guise >.>

  10. #10
    SpaceMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    I forgot. :/
    Posts
    4,291
    Reputation
    162
    Thanks
    896
    My Mood
    Pensive
    Read meh sticky. IT helps

  11. #11
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Quote Originally Posted by ChimiWow View Post
    jabutty wrong section D: and idk i never get that error
    It's more of a discussion and less of a help
    I know what i'm doing : )


  12. #12
    Dr.Dental's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Aus
    Posts
    4,197
    Reputation
    180
    Thanks
    545
    My Mood
    Busy
    Quit combat arms, play something more worthwhile, full stop

  13. #13
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Quote Originally Posted by Foxy View Post
    Quit combat arms, play something more worthwhile, full stop
    My computer can't run MW2 and I am saving up for a PS3


  14. #14
    ChimiBang's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    South California
    Posts
    5,870
    Reputation
    152
    Thanks
    441
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Jabuuty671 View Post


    My computer can't run MW2 and I am saving up for a PS3
    ps3 fail sir get a 360


    Multi

  15. #15
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Quote Originally Posted by ChimiWow View Post
    ps3 fail sir get a 360
    Already did
    Put $700 into it.
    Broke in less than a year and a half
    fucking 360Elite.
    Here's some very old clips I had back in '08
    First week of playing.









Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Help Request] "Unable to start game due to client file being corrupted"
    By JustBeCareful in forum Combat Arms Mod Help
    Replies: 2
    Last Post: 09-24-2011, 02:22 PM
  2. [Help Request] Game client being corrupted
    By whoBaduBad in forum Combat Arms Mod Help
    Replies: 0
    Last Post: 07-04-2011, 02:42 PM
  3. unable to start game to due client file corruption
    By Byrd in forum Combat Arms Help
    Replies: 11
    Last Post: 08-06-2010, 04:57 AM
  4. Cannot Run Game Due To Game Client Being Corrupt
    By oda in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-31-2010, 06:03 AM
  5. Client Is Corrupted?[READ HERE!]
    By SpaceMan in forum Combat Arms Help
    Replies: 22
    Last Post: 06-29-2010, 05:41 PM

Tags for this Thread