Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    rebelleke's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    11
    Thanks
    5
    My Mood
    Happy

    Smile Bypassing combat arms

    Hello,

    first of all, my apologizes if this is a wrong section.
    Then second, I am European player, but I once played the CANA version with a proxy but that was not really easy to use.


    Are their programs or something to bypass them ?


    Thanks already.

  2. #2
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Bypassing what? Proxies?
    If proxies, then no.


  3. #3
    rebelleke's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    11
    Thanks
    5
    My Mood
    Happy
    Nono, I wanna bypass this errorcode.

    I looked on the website and it's this one.
    ---------------------------------------

    I'm getting this error: "ErrorCode= PI, 300022"
    This is an "out of region" error. Unfortunately, if you are receiving this error, it means that you are not in our service area.

  4. #4
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Quote Originally Posted by rebelleke View Post
    Nono, I wanna bypass this errorcode.

    I looked on the website and it's this one.
    ---------------------------------------

    I'm getting this error: "ErrorCode= PI, 300022"
    This is an "out of region" error. Unfortunately, if you are receiving this error, it means that you are not in our service area.
    basically... that's bypassing the proxy.. lol
    thats very server sided lol. that's as server sided as things can get.


  5. #5
    rebelleke's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    11
    Thanks
    5
    My Mood
    Happy
    I remember that, when I started the proxy, launched the game ( from the website ), logged in and then shutted the proxy off, that it still worked to play.

    So it's not hard to do ..

  6. #6
    rebelleke's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    11
    Thanks
    5
    My Mood
    Happy
    UPDATE:

    I tried to connect with a proxy from chicago ( the proxy worked fine ) and its like the game knows I am using it cause I keep getting the same message...

  7. #7
    CRUSTY's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    ._.
    Posts
    8,016
    Reputation
    161
    Thanks
    497
    My Mood
    Pensive
    You need an undetected proxy

  8. #8
    rebelleke's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    11
    Thanks
    5
    My Mood
    Happy
    Oh, ok thanks.

    Do you know some ? :P

  9. #9
    R45H1D's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Montreal
    Posts
    787
    Reputation
    21
    Thanks
    951
    My Mood
    Amazed
    Ive used proxifier with a saudi arabian proxy.

  10. #10
    rebelleke's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    11
    Thanks
    5
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by R45H1D View Post
    Ive used proxifier with a saudi arabian proxy.
    But you are canadian .. you can access the NA-version like normal.. Don't you ?

  11. #11
    Mouzie's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Saegertown
    Posts
    9,151
    Reputation
    520
    Thanks
    2,036
    My Mood
    Happy
    I'm in Israel and I play NA all the time.

  12. #12
    Jailbroken671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    13 28 N, 144 47 E
    Posts
    9,021
    Reputation
    704
    Thanks
    2,054
    My Mood
    Devilish
    Bypass a hack or Proxy?

Similar Threads

  1. [Request] ByPass Combat Arms BR 2.0
    By FaiL.DLL in forum Combat Arms Brazil Discussions
    Replies: 41
    Last Post: 07-18-2011, 02:24 AM
  2. Bypass Combat Arms Hackshield
    By jjinaction in forum Combat Arms Help
    Replies: 3
    Last Post: 12-18-2010, 04:50 PM
  3. NEED combat arms Bypass
    By chichos in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 42
    Last Post: 10-30-2009, 10:46 PM
  4. bypass combat arms
    By proxycode in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 06-04-2009, 06:49 PM
  5. EliteVision-Combat Arms A.K.A Hackshield-Bypass 3.0
    By Harold in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 1011
    Last Post: 08-22-2008, 07:52 PM