Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    josias008's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    332
    Reputation
    7
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed

    Exclamation How much FPS will i get ?

    HOW MUCH fps will i get with an ATI HD3650 Card (i have)``2.16GHZ 1GB RAM ANd Actual 6200 geforce card ._.``

  2. #2
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    I'd say its not the best setup, It should run CA pretty smoothly.



    ^Thanks to RJ^




  3. #3
    PashaAmd's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,014
    Reputation
    58
    Thanks
    224
    gets 1,400 FPS

  4. #4
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by PashaAmd View Post
    gets 1,400 FPS
    I got 700+ on login screen.

    @OP, you get at least 50.

  5. #5
    josias008's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    332
    Reputation
    7
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed

    Talking

    Quote Originally Posted by Roger Smith View Post


    I got 700+ on login screen.

    @OP, you get at least 50.
    rofl BS with this card you get 40+ fps on call of duty modern warfare 2 .. so with CA i might get 100+ fps.

  6. #6
    The Dark Knight's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    5,646
    Reputation
    95
    Thanks
    701
    uhm download fraps and then see for urself

  7. #7
    Haze's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    NZL (GMT+12)
    Posts
    6,210
    Reputation
    292
    Thanks
    757
    My Mood
    Sneaky
    You need more ram..

  8. #8
    josias008's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    332
    Reputation
    7
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Haze View Post
    You need more ram..
    Yeep but ram doesn't affect my computer at all it only affect how much time i will take to load up a game on C.A ;D

  9. #9
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    @josias008
    i got that 6200 video card on my main PC, shit's so bunk, go get a new video card that'll last you for a good year+
    i think the 6200 is like 2004 graphics card....


  10. #10
    josias008's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    332
    Reputation
    7
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Jabuuty671 View Post
    @josias008
    i got that 6200 video card on my main PC, shit's so bunk, go get a new video card that'll last you for a good year+
    i think the 6200 is like 2004 graphics card....
    Yeah man the 6200 is fking cheap and when i did research on internet i was like WTTFFF ??? i spent 90$ on a fking shitty graphic card.. damn it ...

  11. #11
    Jabuuty671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    21,221
    Reputation
    1468
    Thanks
    4,093
    Quote Originally Posted by josias008 View Post
    Yeah man the 6200 is fking cheap and when i did research on internet i was like WTTFFF ??? i spent 90$ on a fking shitty graphic card.. damn it ...
    yeah, definitely not worth it unless you're making a simple basic internet browsing comp or you're practicing at building computers. plus it's only worth like $40 now.

    anyways, did you build your PC? or did a friend do it? etc;


  12. #12
    josias008's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    332
    Reputation
    7
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by Jabuuty671 View Post


    yeah, definitely not worth it unless you're making a simple basic internet browsing comp or you're practicing at building computers. plus it's only worth like $40 now.

    anyways, did you build your PC? or did a friend do it? etc;
    My dad build'd the pc for me i didn't know what graphic card to choose i picked this one cause everybody know that ( More it's expensive the greatest ) and it was 90$ so i said imma try this one and when i see i can't get more then 50 fps i'm like fuck it . The worst is that i can't get refunded.. once i opened the box they are not reponsible anymore --'

  13. #13
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Quote Originally Posted by josias008 View Post
    rofl BS with this card you get 40+ fps on call of duty modern warfare 2 .. so with CA i might get 100+ fps.
    Dumbass, your RAM and CPU counts towards your FPS too.

  14. #14
    B1RDMAN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    1,805
    Reputation
    7
    Thanks
    59
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by PashaAmd View Post
    gets 1,400 FPS
    Yeah im sure



    ---------Respect List----------
    -Simply-Own-
    Ad litteram
    AVGN
    Mouzie
    ------MY Hacks/MODS---------
    Unlimited Explosives REZ Mod
    Anti-kick REZ MOD

    Troll Face The Game


  15. #15
    josias008's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Gender
    male
    Posts
    332
    Reputation
    7
    Thanks
    8
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by Roger Smith View Post


    Dumbass, your RAM and CPU counts towards your FPS too.
    Only the CPU, the ram as none shit to do with the FPS it will only load faster DUMBASS.

Page 1 of 2 12 LastLast