Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    H3ARTbreaker's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    (̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے
    Posts
    2,402
    Reputation
    57
    Thanks
    155

    Combat Arms Montage

    Any way to upgrade Combat Arms Normal Quality recorded video into a bit better quality? i've had a look around and it seems you can't really up the video quality after it's recorded. but this is mpgh... so...


  2. #2
    Da Kurlzz's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    No Other Place Like Los Angeles
    Posts
    4,811
    Reputation
    306
    Thanks
    398
    My Mood
    Mellow
    u mean those ingame recording where u press page down to record?
    I see what you did there.

  3. #3
    H3ARTbreaker's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    (̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے
    Posts
    2,402
    Reputation
    57
    Thanks
    155
    Quote Originally Posted by Da Kurlzz View Post
    u mean those ingame recording where u press page down to record?
    i already have some gameplay recorded using that ingame recorder, and the quality is really shit, what i want to know is whether it can be 'upgraded' to better quality.


  4. #4
    Da Kurlzz's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    No Other Place Like Los Angeles
    Posts
    4,811
    Reputation
    306
    Thanks
    398
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by H3ARTbreaker View Post
    i already have some gameplay recorded using that ingame recorder, and the quality is really shit, what i want to know is whether it can be 'upgraded' to better quality.
    go to the lobby,

    theres this option icon, the one that looks like a star. (if i didn't remember wrongly)

    u can change the quality from there. theres plenty to choose from.
    I see what you did there.

  5. #5
    H3ARTbreaker's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    (̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے
    Posts
    2,402
    Reputation
    57
    Thanks
    155
    Quote Originally Posted by Da Kurlzz View Post


    go to the lobby,

    theres this option icon, the one that looks like a star. (if i didn't remember wrongly)

    u can change the quality from there. theres plenty to choose from.
    omg

    i already have some gameplay recorded using that ingame recorder


  6. #6
    Stephen's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Engine.exe
    Posts
    4,690
    Reputation
    184
    Thanks
    1,147
    My Mood
    Aggressive
    Good .

  7. #7
    Kprizzy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    MTOWN USA
    Posts
    6,599
    Reputation
    95
    Thanks
    292
    My Mood
    Angelic
    well use fraps cuz nexon cant make shit right.

  8. #8
    The Dark Knight's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGH
    Posts
    5,646
    Reputation
    95
    Thanks
    701
    FRAPS WILL LAGG U LIKE A MUTHER FUCKER