Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 75
  1. #46
    jerrmy12's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    86
    Reputation
    6
    Thanks
    6
    so just do it cuz no1 wud tell if they ''shake the pipe''

  2. #47
    Tozzle's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    57
    Reputation
    16
    Thanks
    2
    Tanks ill use in future...
    PLEASE CONTACT MY NEW ACCOUNT @Dez on mpgh without the @
    My Inbox is spamming..

  3. #48
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    The bar that tells you that your PC needs maintenance sometimes gets glitched or something.

    I give maintenance to may computer and as soon as I finish or I run a program, is asking me for more maintenance again


    Well is a beta, lets wait for the official release



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  4. #49
    jerrmy12's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    86
    Reputation
    6
    Thanks
    6
    this dont speed up CA at all
    am i supposed to restart the pc after it turbo boosts? cuz b4 i enabled it, it said it was off, now i restarted now it says its on.


    btw i did deep scan&fix then turned turbo boost on, plyed ca, did just a tad better than gamebooster but wen i sped up google chrome, it was alot faster.
    any1 know why it just reduces lag? it only reduces loading time by a little, my fps is still 25, help?
    Last edited by jerrmy12; 05-02-2011 at 12:47 AM.

  5. #50
    Bombsaway707's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Gym
    Posts
    8,817
    Reputation
    791
    Thanks
    3,947
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by jerrmy12 View Post
    this dont speed up CA at all
    am i supposed to restart the pc after it turbo boosts? cuz b4 i enabled it, it said it was off, now i restarted now it says its on.


    btw i did deep scan&fix then turned turbo boost on, plyed ca, did just a tad better than gamebooster but wen i sped up google chrome, it was alot faster.
    any1 know why it just reduces lag? it only reduces loading time by a little, my fps is still 25, help?
    I'm guessing you don't speak english? If so you probably can't read the instructions in which case your probably won't understand how to use turost.

  6. #51
    jerrmy12's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    86
    Reputation
    6
    Thanks
    6
    i turned it on and it's the exact same speed as gamebooster prenuim

  7. #52
    Sketchy's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    4,877
    Reputation
    515
    Thanks
    652
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by jerrmy12 View Post
    i turned it on and it's the exact same speed as gamebooster prenuim
    Gamebooster Premium is bad.
    Advanced System Care Pro is better because it does the same thing as Gamebooster, and it checks for bad stuff in your computer


    Quote Originally Posted by jerrmy12 View Post
    this dont speed up CA at all
    am i supposed to restart the pc after it turbo boosts? cuz b4 i enabled it, it said it was off, now i restarted now it says its on.


    btw i did deep scan&fix then turned turbo boost on, plyed ca, did just a tad better than gamebooster but wen i sped up google chrome, it was alot faster.
    any1 know why it just reduces lag? it only reduces loading time by a little, my fps is still 25, help?
    It cleans your junk files, bad registry, etc.
    It will make it slightly faster.
    Press "Turbo Boost" and it will do a quick boost.
    Last edited by Sketchy; 05-03-2011 at 03:00 PM.

  8. #53
    jerrmy12's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    86
    Reputation
    6
    Thanks
    6
    i did all that the highest fps i had was 30

  9. #54
    jidabug23's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    female
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I've been using Advanced Systemcare for around a year now, and it truely is one of the best game boosters around. It doesn't reduce the lagging entirely. Still, it does make playing games more enjoyable. Avast anti-virus from filehippo.com is also recommended. Turn off real time protection when playing games so they run smoother. Search youtube for any product keys. Ya dig? :P
    Last edited by jidabug23; 05-04-2011 at 02:05 PM.

  10. #55
    Disco's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In the 80's, droppin acid.
    Posts
    639
    Reputation
    24
    Thanks
    68
    My Mood
    Lurking
    Nice, this is gonna be really helpful Bombs. Good of you to post.

  11. #56
    elcamu987's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    705
    Reputation
    1
    Thanks
    42
    My Mood
    Angelic
    oh thanx bomb this is freaking awsome

  12. #57
    eggzman's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Cold
    For Some odd reason the licence key doesnt work

  13. #58
    RavalloJr's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    On MPGH's Moon
    Posts
    2,556
    Reputation
    76
    Thanks
    428
    My Mood
    Mellow
    @eggzman Works for me. Try again?

  14. #59
    Rigby's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    NJ
    Posts
    2,050
    Reputation
    37
    Thanks
    279
    My Mood
    Amazed
    @Bombsaway707
    it has upgraded to 4.0.1
    we need a new key

    Source Filmmaker Animator/Poster Maker
    Former Minecraft Minion
    Film Enthusiast
    TF2 Player

  15. #60
    willrulz188's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Ohio?
    Posts
    1,786
    Reputation
    35
    Thanks
    231
    My Mood
    Amazed
    I got upgraded one for 4.0.1.200 (The latest)

    Step 1: Turn off internet! Wont work if you do not!

    Step 2: Put in DFF7A-8204E-69ADE-0D5AA

    Step 3: Disable upgrades!!!

    Done!

    Edit: It should work 100%
    Last edited by willrulz188; 06-03-2011 at 03:31 PM.
    Question ALL statements! ?
    You're in denial that you're in denial. ?

  16. The Following User Says Thank You to willrulz188 For This Useful Post:

    DoctorLove (06-03-2011)

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast