Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 96
  1. #1
    Sm4rtAlley's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Backing up SmartAlley
    Posts
    225
    Reputation
    31
    Thanks
    13
    My Mood
    Fine

    Question Lagging In Combat Arms with this Specs?

    A friend of mine already build his computer. Here are the specs:













    Windows 7 64 Bits up to date
    He got already all the maintenance programs such as Advanced System Care PRo, CCleaner, Game Booster which is not necessary this days because the computer is brand new and was build by a professional so there's no mistake at all on installing the parts.

    He send me these pictures. He is very mad and he is raging because with that computer hi is getting
    only 40 FPS which is ridiculous.

    I know about settings and everything but I have no idea why he is getting that low amount of FPS.

    My computer is cheaper and is not even Quad Core and my video card is built it to the motherboard and I get up to 60 FPS which is okay for me.

    What you think is happening with his computer?

    Its pretty weird tho


    /Discuss
    Last edited by Sm4rtAlley; 05-04-2011 at 03:56 PM.


  2. #2
    Sid's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    New York
    Posts
    10,714
    Reputation
    927
    Thanks
    1,265
    SSE sucks
    SSE3 is the best

  3. #3
    Sm4rtAlley's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Backing up SmartAlley
    Posts
    225
    Reputation
    31
    Thanks
    13
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Franz Hopper View Post
    SSE sucks
    SSE3 is the best
    Okay but thats not the problem


  4. #4
    Sketchy's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    4,877
    Reputation
    515
    Thanks
    652
    My Mood
    Inspired
    Too many process's in the backround?
    I used to load in 30 minutes.
    But then I changed my desktop to a solid color and exited a bunch of pointless process's (iTunesHelper.exe, iTunesMobileManager.exe, ASC.exe [Turbo mode stays with program closed], Photoshop.exe [Kept running in backround after opening one] )
    And it fixed.

  5. #5
    Sm4rtAlley's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Backing up SmartAlley
    Posts
    225
    Reputation
    31
    Thanks
    13
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by iFaceBook View Post
    Too many process's in the backround?
    I used to load in 30 minutes.
    But then I changed my desktop to a solid color and exited a bunch of pointless process's (iTunesHelper.exe, iTunesMobileManager.exe, ASC.exe [Turbo mode stays with program closed], Photoshop.exe [Kept running in backround after opening one] )
    And it fixed.
    His computer doesnt even have Microsoft Office yet. He got at the most 4 or 5 programs on the startup


  6. #6
    Jenkees's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    2,090
    Reputation
    41
    Thanks
    108
    My Mood
    Goofy
    Maybe the internet.

  7. #7
    Sketchy's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Posts
    4,877
    Reputation
    515
    Thanks
    652
    My Mood
    Inspired
    Quote Originally Posted by Dr.Fapper View Post
    Maybe the internet.
    I was about to say that

  8. #8
    NOOB's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    3,863
    Reputation
    425
    Thanks
    8,598
    Has he tried any other games besides Shitbat Arms?

  9. #9
    Sm4rtAlley's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Backing up SmartAlley
    Posts
    225
    Reputation
    31
    Thanks
    13
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Dr.Fapper View Post
    Maybe the internet.
    Quote Originally Posted by iFaceBook View Post

    I was about to say that


    Learn a little bit more about FPS (frames) before posting:

    Code:
    Frame rate, or frame frequency, is the frequency (rate) at which an imaging device produces unique consecutive images called frames. The term applies equally well to computer graphics, video cameras, film cameras, and motion capture systems. Frame rate is most often expressed in frames per second (FPS), and is also expressed in progressive scan monitors as hertz (Hz).
    There is something called as FPS LAG and Internet LAG.

    I never said anything about Internet. Also as I know (not sure) you cant measure the internet LAG
    His internet is better than mine and I dont have any type of lag.

    When I talk about frames, means graphics



    Quote Originally Posted by NOOB View Post
    Has he tried any other games besides Shitbat Arms?
    Nope, he only plays CA
    There are no more games in the world for him
    same for me


  10. #10
    Kprizzy's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    MTOWN USA
    Posts
    6,599
    Reputation
    95
    Thanks
    292
    My Mood
    Angelic
    wow looks nice. But wow still freaking lags O_O.

  11. #11
    Nirvana's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    What is this i dont even
    Posts
    6,101
    Reputation
    258
    Thanks
    670
    My Mood
    Sick
    I have a 2.8 ghz pentium 4,with 1 gb ram,ati radeon 9250 128 mb(which isnt meant for gaming),and i get 40 fps.

  12. #12
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by Contra View Post
    I have a 2.8 ghz pentium 4,with 1 gb ram,ati radeon 9250 128 mb(which isnt meant for gaming),and i get 40 fps.
    I believe you
    What I dont understand is why he got that low FPS count



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  13. #13
    ChimiBang's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    South California
    Posts
    5,870
    Reputation
    152
    Thanks
    441
    My Mood
    Mellow
    I think it's the graphic card.
    Recheck the Graphic Card Slot.
    Either His bottlenecking something With the graphic card but i doubt it.


    Multi

  14. #14
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Quote Originally Posted by ChimiBang View Post
    I think it's the graphic card.
    Recheck the Graphic Card Slot.
    Either His bottlenecking something With the graphic card but i doubt it.
    This, check if your PCI-E gfx card connections are dusty/dirty/loose.

  15. #15
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by ChimiBang View Post
    I think it's the graphic card.
    Recheck the Graphic Card Slot.
    Either His bottlenecking something With the graphic card but i doubt it.
    Its a weird case brah



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









Page 1 of 7 123 ... LastLast