Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
  1. #16
    zubni's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Toronto
    Posts
    338
    Reputation
    61
    Thanks
    11
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by NOOB View Post


    LOLOLOLOLOLOL.
    Yeah I'm 15 and when i do something wrong my dad has his leather belt so he can strap me but im faster then him so.. sometimes its a stick but whatever Hi noob i'm your biggest fan on the site i love ur hax dude i finally got them working today thanks

    someone give me easy way to change my ip please i willl be grateful

  2. #17
    uBit's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Your House, Creeping! :D
    Posts
    1,933
    Reputation
    25
    Thanks
    83
    My Mood
    Blah
    Kid don't worry about your parents, lol

  3. #18
    zubni's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Toronto
    Posts
    338
    Reputation
    61
    Thanks
    11
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by uBit View Post
    Kid don't worry about your parents, lol
    u know how i can change it? i have a router.

  4. #19
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by Pryme View Post
    It worked. Then I got IP banned on another forum for a different game and I just bought a new router.
    Whatever you did, doesn't work for Nexon

    In order to bypass an IP ban from nexon, you have to change your MAC address



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  5. #20
    uBit's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Your House, Creeping! :D
    Posts
    1,933
    Reputation
    25
    Thanks
    83
    My Mood
    Blah
    I sometimes thought if you would just simply unplug your router for a matter of seconds, then plug it back in, you would get a new IP lol

  6. #21
    Pako1009's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Mexico city
    Posts
    285
    Reputation
    23
    Thanks
    11
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by zubni View Post
    Hi, I'm kind of scared that i get ip banned and i have been banned i think 3-5 times, and i'm scared or getting banned.. I'm only 15 years and i can't just reset my ip.. so does anyone know a tool that blocks my ip from getting into nexon or somthing?.. thanks




    -ZooberNoober i hate nexon omg..
    omg i hate nexon..
    LMAO IF U HATE NEXON, WHY DO YOU KEEP PLAYIN, NOOB? I dont get it.

  7. #22
    zubni's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Toronto
    Posts
    338
    Reputation
    61
    Thanks
    11
    My Mood
    Happy

    Question

    Quote Originally Posted by SmartAlley View Post


    Whatever you did, doesn't work for Nexon

    In order to bypass an IP ban from nexon, you have to change your MAC address
    Can I just hide it instead of changing it? and can u tel me how i can change it know a TuT? that teaches u?

  8. #23
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Change your router's MAC. It'll change your IP.

  9. #24
    zubni's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Toronto
    Posts
    338
    Reputation
    61
    Thanks
    11
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Zephyr. View Post
    Change your router's MAC. It'll change your IP.
    how do i do that?

  10. #25
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by uBit View Post
    I sometimes thought if you would just simply unplug your router for a matter of seconds, then plug it back in, you would get a new IP lol
    That works if you got Dynamic IP
    If you got Static, wont work.


    Quote Originally Posted by zubni View Post
    how do i do that?
    Read here:

    http://www.mpgh.net/forum/288-combat...ere-works.html



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  11. #26
    zubni's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Toronto
    Posts
    338
    Reputation
    61
    Thanks
    11
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by SmartAlley View Post


    That works if you got Dynamic IP
    If you got Static, wont work.




    Read here:

    http://www.mpgh.net/forum/288-combat...ere-works.html
    how do i check i have dynamic ip or static?
    cant i just hide my ip?

    Quote Originally Posted by zubni View Post
    how do i check i have dynamic ip or static?
    cant i just hide my ip?
    I found this website called http://proxify.com/ would it work?
    Last edited by zubni; 05-16-2011 at 07:45 PM.

  12. #27
    uBit's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Your House, Creeping! :D
    Posts
    1,933
    Reputation
    25
    Thanks
    83
    My Mood
    Blah
    Quote Originally Posted by zubni View Post
    how do i check i have dynamic ip or static?
    cant i just hide my ip?



    I found this website called http://proxify.com/ would it work?
    Read that link that he gave you

  13. #28
    SmartAlley's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    CA General Section
    Posts
    14,370
    Reputation
    577
    Thanks
    1,660
    My Mood
    Hot
    Quote Originally Posted by zubni View Post
    how do i check i have dynamic ip or static?
    cant i just hide my ip?



    I found this website called http://proxify.com/ would it work?
    Doesnt work for me
    Nexon got this patched bro, the website just wont go, happened to me



    (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻









  14. #29
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    4,972
    Quote Originally Posted by SmartAlley View Post


    Doesnt work for me
    Nexon got this patched bro, the website just wont go, happened to me
    Change your mac on your router.


  15. #30
    zubni's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Toronto
    Posts
    338
    Reputation
    61
    Thanks
    11
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Zephyr. View Post


    Change your mac on your router.

    IM TOO COMPUTER STUPID TO DO THAT

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast