Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
  1. #16
    aeronyx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    /210/
    Posts
    11,238
    Reputation
    1211
    Thanks
    5,024
    Quote Originally Posted by JUNKED View Post


    You can tickle my pickle.
    You don't have one.


  2. The Following 2 Users Say Thank You to aeronyx For This Useful Post:

    ParraEels (05-25-2011),ZombieTea (05-23-2011)

  3. #17
    Shame's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    CA is where its at
    Posts
    1,669
    Reputation
    19
    Thanks
    89
    My Mood
    Bashful
    Quote Originally Posted by ~HOMESCILLET~ View Post
    Even if this was possible it would be laggy as fuck to the point your computer explodes.
    you must have one shitty set up. if you really lag like hell with two CA clients up, then you should seek to get a new one. no offense.
    I don't say much, but THANK ME if I helped


  4. #18
    Jailbroken671's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    13 28 N, 144 47 E
    Posts
    9,021
    Reputation
    704
    Thanks
    2,055
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by kepuken View Post
    Even if you manage to open up multiple games using third-party software, the sheer processing power needed would most likely crash your computer beyond the brink of repair. I'd suggest using more than one computer
    beyond the brink of repair?
    what?
    it wont literally crash your computer, maybe just the blue screen of death
    and it depends on how good your computer is
    if you have all the latest shit, like Core i7, 12 or 24 GB ram, then there would be no problem opening up 2 combat arms
    but its impossible unless you find a program that duplicates another program

  5. #19
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Another computer/laptop.
    Running multiple CA will lag your computer.
    CA takes up about 1GB of RAM.

  6. #20
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Kekistan
    Posts
    15,481
    Reputation
    1707
    Thanks
    6,345
    I dont think it would lag your comp that bad... i can have PB CF and CA all running at the same time and I dont lag.



    ^Thanks to RJ^




  7. #21
    Da Kurlzz's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    No Other Place Like Los Angeles
    Posts
    4,811
    Reputation
    306
    Thanks
    398
    My Mood
    Mellow
    and just when 99% of the community complains about just 1 client lagging the shit outta them
    I see what you did there.

  8. #22
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Kekistan
    Posts
    15,481
    Reputation
    1707
    Thanks
    6,345
    Ive tried installing virtual machine before

    You need aa actual windows installation disk to install it..

    I couldnt use mine because mine is made specifically for my machine, so when i tried to use it said something like "Error! this disk aint for your comp u idiot"



    ^Thanks to RJ^




  9. #23
    same418's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Quebec, CA
    Posts
    340
    Reputation
    0
    Thanks
    27
    My Mood
    Angelic
    ANYONE GOT A FREE PC FOR ME ?? I Need to level up fast

  10. #24
    hustelboy's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Underground Cave System Posts: 4,435,765
    Posts
    312
    Reputation
    28
    Thanks
    39
    My frend can
    He got a alienware,
    he got like 4 screens on his pc and can run 4 games. 4 times call of duty get laggy.
    But yh
    That case of pc is only like €1700,-
    without screen

  11. #25
    same418's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Quebec, CA
    Posts
    340
    Reputation
    0
    Thanks
    27
    My Mood
    Angelic
    xD i will probably level up fast with my friend ..

  12. #26
    Boombox's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Location
    Z OO MIN , IN THE FOreign ⛽️🚓
    Posts
    17,290
    Reputation
    3383
    Thanks
    3,794
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by same418 View Post
    xD i will probably level up fast with my friend ..
    Do want level up fast.
    Quote Originally Posted by DnsLeak View Post
    Yes I agree with this guy. Boombox is a most retard shit mpgh staff I ever know. Previously a user open scam report open on me saying that I bitcoin double spent him and this shit Boombox shit talk and agree on it.

  13. #27
    Bombsaway707's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Gym
    Posts
    8,817
    Reputation
    791
    Thanks
    3,960
    My Mood
    Amused
    As far as i know running it on a single machine without some kind of virtual PC is impossible. Running it on a VM...well that might work but

  14. #28
    Disco's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    In the 80's, droppin acid.
    Posts
    639
    Reputation
    24
    Thanks
    68
    My Mood
    Lurking
    It's not worth the effort or processing power, just use another computer.

  15. #29
    Disturbed's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,427
    Reputation
    1065
    Thanks
    2,563
    Quote Originally Posted by Bombsaway707 View Post
    As far as i know running it on a single machine without some kind of virtual PC is impossible. Running it on a VM...well that might work but
    Opening just one will make combat arms laggy as hell, at least.

    Each virtual machine you make has to have a separate instilation of windows. It would take 12 or more hours just to make 7, besides the fact that it would be impossible to run, resources wise anyway. (Unless you have 8 dual core hyper thread CPU's and 16GB of ram, which you don't)
    Last edited by Disturbed; 05-24-2011 at 06:05 PM.


  16. #30
    Bombsaway707's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Gym
    Posts
    8,817
    Reputation
    791
    Thanks
    3,960
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Disturbed View Post


    Opening just one will make combat arms laggy as hell, at least.

    Each virtual machine you make has to have a separate instilation of windows. It would take 12 or more hours just to make 7, besides the fact that it would be impossible to run, resources wise anyway. (Unless you have 8 dual core hyper thread CPU's and 16GB of ram, which you don't)
    If you were only installing only one copy of windows and you had a high end computer then it might work, if your trying to install like 7 copies then hog way too many resources, your computer would memory dump within like 10 seconds

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast