Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
  1. #16
    ~Shadowxeno's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    2,659
    Reputation
    54
    Thanks
    392
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by NOOB View Post
    no fuck u all.

    take any hack DLL from the hack release section and put it in:

    C:\Nexon\Combat Arms\mss

    then change the extension to .flt (dll -> flt)

    CA will not work anymoar.
    flt files was how Dave made hacks for CA

    OT: easy way to disable CA is by taking out Worlds.rez or anyother rez files. He'll get a "Game files are corrupt" error
    Xbox 360 BF3 top 100 Jet pilots


  2. #17
    TheCooki3's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    House made out of blocky stone :3
    Posts
    151
    Reputation
    3
    Thanks
    9
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Gunnez360 View Post


    what do i put in it tho?
    delete the ip connect for ca

    or

    delete engine from the folder

    ps:my 100th post
    Last edited by TheCooki3; 06-29-2011 at 02:41 AM.
    - PREMIUM USER
    - USER
    - USER
    Looks Like Some Sad Noob Needs a Awww...You Little Pathetic Noob What You Mad? Don't Get Mad Get Glad!!!

  3. #18
    Kokkaro's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    230
    Reputation
    2
    Thanks
    11
    My Mood
    Buzzed
    keep combat arms folder with a password..

  4. #19
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    Quote Originally Posted by Taylor Swift View Post
    Damn, how did I still remember that D: @AVGN

    me and you thanked that thread way back when



    ^Thanks to RJ^




  5. #20
    Velocity's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGHCRAFT
    Posts
    4,380
    Reputation
    106
    Thanks
    749
    i need a way of making it fucked even after he re-installs it. cause thats the first thing he will do. What is nexons ip to put in hosts?

  6. #21
    HoboMaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Same as 666HiddenMaster666
    Posts
    865
    Reputation
    15
    Thanks
    52
    My Mood
    Devilish
    @Gunnez360
    Delete a rez file
    Specifically, a model rez file
    Safest bet

  7. #22
    AVGN's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    Making America Great Again.
    Posts
    15,451
    Reputation
    1549
    Thanks
    6,234
    Quote Originally Posted by HoboMaster View Post
    @Gunnez360
    Delete a rez file
    Specifically, a model rez file
    Safest bet
    wont help if he reinstalls it



    ^Thanks to RJ^




  8. #23
    DayLights's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    201
    Reputation
    10
    Thanks
    241
    Move engine.exe and when you want to play put it back in COmbat arms folder

  9. #24
    Velocity's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    MPGHCRAFT
    Posts
    4,380
    Reputation
    106
    Thanks
    749
    i like the sound of the host file method. what lines shuld i add tho?

  10. #25
    BenXer's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    6,198
    Reputation
    322
    Thanks
    720
    Edit .rez files .

  11. #26
    Wretched's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    ☣ ☠ Ⅵ Ⅵ Ⅵ
    Posts
    3,034
    Reputation
    4
    Thanks
    179
    My Mood
    Daring
    Delete a file in the CA folder.
     

  12. #27
    SpaceMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    I forgot. :/
    Posts
    4,291
    Reputation
    162
    Thanks
    896
    My Mood
    Pensive
    Do this
    -Control Panel -Add or Remove programs -Locate CA -Uninstall. DONE.

  13. #28
    Steve Martin's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    199
    Reputation
    16
    Thanks
    17
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by SpaceMan View Post
    Do this
    -Control Panel -Add or Remove programs -Locate CA -Uninstall. DONE.
    Then his brother will just re install CA

  14. #29
    Stevenom's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Summoner's Rift
    Posts
    17,746
    Reputation
    1087
    Thanks
    1,916
    My Mood
    Doubtful
    Take out his graphics card.
    Downgrade drivers.

  15. #30
    Squirtle.'s Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    Under your bed :3
    Posts
    1,685
    Reputation
    37
    Thanks
    208
    Turn your hardware acceleration down to 0, he'll get the error before and after he reinstalls CA I think its the easiest thing to do anyway...



    I love cookies, How about you?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast