Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    checkdatshot's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Usa
    Posts
    339
    Reputation
    9
    Thanks
    12
    My Mood
    Angelic

    Why wont it let me?

    i bought to 10k nx cards to get the t-2 and i entered one code but i tryed the second and it wont let me it says uve put in to many codes like after puting in 1 code do u have to wait?

  2. #2
    UnderAmour's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Posts
    466
    Reputation
    40
    Thanks
    31
    My Mood
    Aggressive
    You can do like 25k Per month its a bug..

  3. #3
    checkdatshot's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Usa
    Posts
    339
    Reputation
    9
    Thanks
    12
    My Mood
    Angelic
    but like i have to wait another month to put my code in? i dont even have 25k nx i have 20k

  4. #4
    Shame's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    CA is where its at
    Posts
    1,669
    Reputation
    19
    Thanks
    89
    My Mood
    Bashful
    Quote Originally Posted by UnderAmour View Post
    You can do like 25k Per month its a bug..
    I think there's only limit per month if you charge nx with like mobile or something, because I charged 50k last event and for this event I charged 60k again.
    I don't say much, but THANK ME if I helped


  5. #5
    Acidic's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    teh interwebs
    Posts
    3,129
    Reputation
    41
    Thanks
    117
    My Mood
    Sneaky
    I know there isn't a limit with codes... I've bought at least 100k in the last month...

    successful trades:
    killingspirit, Zeus, Bubbles, BigNuts, IPhone4S, BurnRed, PooPoo12345, kolec94, Nexon, TJBRocker, xXBrokenBonezXx

    Current Games:

    MW3, Black Ops 2, TF2

    Total money spent buying CA accounts:

    200 Dollars

    Total money on CA:

    755 Dollars

  6. #6
    Polo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    /197/ or /335/
    Posts
    12,265
    Reputation
    723
    Thanks
    13,318
    My Mood
    Sleepy
    Try using a diff browser ?

  7. #7
    Acidic's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    teh interwebs
    Posts
    3,129
    Reputation
    41
    Thanks
    117
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by Polo View Post
    Try using a diff browser ?
    this.
    ive had trouble with firefox before. try using google chrome

    successful trades:
    killingspirit, Zeus, Bubbles, BigNuts, IPhone4S, BurnRed, PooPoo12345, kolec94, Nexon, TJBRocker, xXBrokenBonezXx

    Current Games:

    MW3, Black Ops 2, TF2

    Total money spent buying CA accounts:

    200 Dollars

    Total money on CA:

    755 Dollars

Similar Threads

  1. why wont it let me buy v.i.p????
    By Clown_chicken in forum Combat Arms Help
    Replies: 6
    Last Post: 07-09-2010, 09:02 PM
  2. why wont my messenger work
    By loldilol in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2008, 01:09 AM
  3. Why wont people release a UCE?
    By ploxide in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 39
    Last Post: 07-31-2008, 09:52 PM
  4. why wont my warrock update??
    By prox32 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 07-21-2007, 06:38 AM
  5. why wont some of the KWR hacks work?
    By omgwtfbbqpwn2 in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 05-19-2007, 07:01 PM