Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
  1. #16
    Genesis's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Terra Australis
    Posts
    4,106
    Reputation
    1315
    Thanks
    2,466
    Quote Originally Posted by Flengo View Post


    I don't know what happened but now my computer is corrupted.

    It wont let me create new files, or download things from Chrome.

    I'll get a directory or file is corrupted error. Or a could not allocate temporary data error or something. I need to get Windows 8 downloaded again from somewhere and re-install it now.

    This all happened after CA Patch
    Nice, one game messes up a whole computer. CA is going to take over everyone's computer some day and it just started with you.
    Just reformat and reinstall 7.

  2. #17
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,702
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,112
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Redux View Post
    Nice, one game messes up a whole computer. CA is going to take over everyone's computer some day and it just started with you.
    Just reformat and reinstall 7.
    I can't format from this hard drive.

    It crashed and I got a quick replacement, it doesn't have any support to format it. I'm fucked. Need to get Windows 8 RTM some how and gotta re-install it.

    Hopefully it'll accept it.
    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  3. #18
    Genesis's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Terra Australis
    Posts
    4,106
    Reputation
    1315
    Thanks
    2,466
    Quote Originally Posted by Flengo View Post


    I can't format from this hard drive.

    It crashed and I got a quick replacement, it doesn't have any support to format it. I'm fucked. Need to get Windows 8 RTM some how and gotta re-install it.

    Hopefully it'll accept it.
    What kind of hard drive is it? Unless it's a flash drive i don't know of a hard drive that you can't format.

  4. #19
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,702
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,112
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Redux View Post
    What kind of hard drive is it? Unless it's a flash drive i don't know of a hard drive that you can't format.
    I don't know. My dad got it done from the IT guys where he works.

    From when BIOS loads up there is no option to format available from there.
    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  5. #20
    Genesis's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Terra Australis
    Posts
    4,106
    Reputation
    1315
    Thanks
    2,466
    Quote Originally Posted by Flengo View Post


    I don't know. My dad got it done from the IT guys where he works.

    From when BIOS loads up there is no option to format available from there.
    I usually just format from my windows disc.
    Chuck a windows 7 disk in your CD drive, boot from the CD drive and then go into the Win7 installer, it'll ask you what hard drive you want to install it on.
    Select the HDD you want to format and then click "Extra options" then there should be a format button.

  6. #21
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,702
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,112
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Redux View Post
    I usually just format from my windows disc.
    Chuck a windows 7 disk in your CD drive, boot from the CD drive and then go into the Win7 installer, it'll ask you what hard drive you want to install it on.
    Select the HDD you want to format and then click "Extra options" then there should be a format button.
    Windows 8 ignores the Windows 7 disc and just boots up Windows 8
    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  7. #22
    Dr.Dental's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Aus
    Posts
    4,197
    Reputation
    180
    Thanks
    545
    My Mood
    Busy
    Just finished exams and wanna play, nek minnit =.=

  8. #23
    Genesis's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Terra Australis
    Posts
    4,106
    Reputation
    1315
    Thanks
    2,466
    Quote Originally Posted by Flengo View Post


    Windows 8 ignores the Windows 7 disc and just boots up Windows 8
    Damn, the only other thing i can think of is making the CD top boot priority in the BIOS.

  9. The Following User Says Thank You to Genesis For This Useful Post:

    [MPGH]AVGN (11-17-2012)

  10. #24
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,702
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,112
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Redux View Post
    Damn, the only other thing i can think of is making the CD top boot priority in the BIOS.
    I honestly don't know what to do about it.

    The best option I have is trying to get Windows 8 downloaded from an IRL friend of mine. Which I have to find someone
    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  11. #25
    Genesis's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Terra Australis
    Posts
    4,106
    Reputation
    1315
    Thanks
    2,466
    Quote Originally Posted by Flengo View Post


    I honestly don't know what to do about it.

    The best option I have is trying to get Windows 8 downloaded from an IRL friend of mine. Which I have to find someone
    It only fixes half the problem, if you stay on Windows 8 CA aint going to work, right?

  12. #26
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,702
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,112
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by Redux View Post
    It only fixes half the problem, if you stay on Windows 8 CA aint going to work, right?
    It worked before the patch. I'll just hope for them to fix it again.

    I like Windows 8 too much to leave it now
    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  13. #27
    Genesis's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Terra Australis
    Posts
    4,106
    Reputation
    1315
    Thanks
    2,466
    Quote Originally Posted by Flengo View Post


    It worked before the patch. I'll just hope for them to fix it again.

    I like Windows 8 too much to leave it now
    Really? What's so good about it?
    I tried it on a store computer and i just couldn't get used to the fact there was no start menu.

  14. #28
    YellowFever's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    11,910
    Reputation
    488
    Thanks
    1,934
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Redux View Post
    Really? What's so good about it?
    I tried it on a store computer and i just couldn't get used to the fact there was no start menu.
    That's because you tried it in a store, and you haven't had enough time to get used to it.
    .





    Member Since: 20/02/2011
    Donator Since: 12/08/2011
    Minion Since: 04/10/2012

  15. The Following User Says Thank You to YellowFever For This Useful Post:

    [MPGH]Flengo (11-17-2012)

  16. #29
    Genesis's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Location
    Terra Australis
    Posts
    4,106
    Reputation
    1315
    Thanks
    2,466
    Quote Originally Posted by Apeiron View Post


    That's because you tried it in a store, and you haven't had enough time to get used to it.
    So i'm going to get used to a crappy OS with no start menu and no CA compatibility and i am yet to find an AMD driver that supports my graphics card for windows 8.
    helt ensam.

  17. #30
    YellowFever's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    11,910
    Reputation
    488
    Thanks
    1,934
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Redux View Post


    So i'm going to get used to a crappy OS with no start menu and no CA compatibility and i am yet to find an AMD driver that supports my graphics card for windows 8.
    If you use anything for any period of time, you will get used to it.
    .





    Member Since: 20/02/2011
    Donator Since: 12/08/2011
    Minion Since: 04/10/2012

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Fucked Up My Computer....
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 03-06-2010, 09:51 AM
  2. Its About Fucking Time
    By i eat trees in forum Spammers Corner
    Replies: 21
    Last Post: 12-14-2006, 03:35 PM
  3. I can't fucking sleep!
    By SpiderByte in forum Spammers Corner
    Replies: 3
    Last Post: 12-11-2006, 06:31 PM
  4. Fagz Is Fucked Over! >_<
    By aldregon in forum General
    Replies: 14
    Last Post: 02-06-2006, 07:34 AM
  5. Fucking up newbie sites :)
    By Dave84311 in forum General
    Replies: 30
    Last Post: 01-26-2006, 09:42 PM