Page 13 of 63 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 939
  1. #181
    traceur's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Mellow
    Hey which resolution doesn't it not detect you?

  2. #182
    weaselm01's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Bisbar Village, Russian Federation
    Posts
    1,216
    Reputation
    12
    Thanks
    290
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by traceur View Post
    Hey which resolution doesn't it not detect you?
    Pretty sure resolution doesn't matter..

    I run on highest Resolution CA allows me to

    Quote Originally Posted by ChiveyX View Post
    Hey it works except every time i play at least 2 minutes in a game i d/c do you know if you could fix this its so annoying.
    Are you injecting D3D9 and then TNT Hack.dll?

    Running both Perx and CA as admin?

    If your doing all of this and still D/C i suggest Running CA without Hacks for one full elimination match.

    Then Exiting CA Injecting your Hacks and Starting CA back up
    Last edited by weaselm01; 08-02-2009 at 01:20 AM.

  3. #183
    weaselm01's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Bisbar Village, Russian Federation
    Posts
    1,216
    Reputation
    12
    Thanks
    290
    My Mood
    Bored
    Double post sorry =(

  4. #184
    traceur's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Mellow
    I got detected before using this hack.

  5. #185
    Chaprnks's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Soviet America
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    TNT Hack Fix has been working all along, just don't use a bypass

  6. #186
    weaselm01's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Bisbar Village, Russian Federation
    Posts
    1,216
    Reputation
    12
    Thanks
    290
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Chaprnks View Post
    TNT Hack Fix has been working all along, just don't use a bypass
    Have fun not using a bypass...I say 3-4 minutes tops till CA crashes

  7. #187
    djgoan's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by CanyonGamer View Post
    It crashes Right as I get to the login screen, I've tried all compatibilities
    same problem here

  8. #188
    Shourisha's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    You won't know until its too late
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    The TNT thing won't allow me to inject, says I don't have permission or something... I'm running on vista

  9. #189
    weaselm01's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Bisbar Village, Russian Federation
    Posts
    1,216
    Reputation
    12
    Thanks
    290
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Shourisha View Post
    The TNT thing won't allow me to inject, says I don't have permission or something... I'm running on vista
    Read through this thread it tells you this because it has been asked a million times

    *sigh*

    Disable your Anti-Virus Program it is detecting TNT Hack.dll as a Trojan and not allowing you to access it

    Disable your AV and re-try. Or Add TNT Hack.dll to your AV's exception list

  10. #190
    Shourisha's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    You won't know until its too late
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I already did that... then I posted what I posted earlier. Disabled all the virus protection things I have...

  11. #191
    weaselm01's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Bisbar Village, Russian Federation
    Posts
    1,216
    Reputation
    12
    Thanks
    290
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Shourisha View Post
    I already did that... then I posted what I posted earlier. Disabled all the virus protection things I have...
    Then you fail at life....JK

    Umm have you tried re-downloading the TNT Hack.dll?

  12. #192
    Shourisha's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    You won't know until its too late
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Yup, about 5 times lolz

  13. #193
    weaselm01's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Bisbar Village, Russian Federation
    Posts
    1,216
    Reputation
    12
    Thanks
    290
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Shourisha View Post
    Yup, about 5 times lolz
    Dude wtf!?

    I am guessing you are Admin of your Comp and are running everything as Admin as well...

    If so then I don't know what the fruck to tell ya...sowwie

  14. #194
    Shourisha's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    You won't know until its too late
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I'm killing my virus protection stuff now and trying again e.e If it doesn't work... wow....

    Edit: Ok... It doesn't work because now TNT won't appear anywhere on my comp!
    Last edited by Shourisha; 08-02-2009 at 08:11 AM.

  15. #195
    Covert's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Blah
    Alright, so I've done everything I can read.

    I injected as listed. Then when I start up CA I get this message.

    The procedure entry point_excep_handler4_common could not be located in dynamic link library msvcrt.dll.

    Then I click ok, it says injected both things correctly. I get to log in screen press INSERT select my hacks. Go to join a game and get disconnected. Then I get this message.

    The instruction at "0x03274bc3" referenced memory at "0x000001de". The memory could not be "read".

    Click on OK to terminate the program.
    Any help?


Page 13 of 63 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast

Similar Threads

  1. [RELEASE] XP ONLY Chams, No Fog, Wirefram
    By Grim in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 628
    Last Post: 10-07-2009, 10:29 PM
  2. [Undetected] XP Only Chams!!
    By Poif in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2009, 10:50 PM
  3. Only chams hack.
    By Pixipixel in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 76
    Last Post: 03-30-2009, 09:32 AM
  4. [TUT]Vista Users:Get chams working agian
    By Screenlooker in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 08-11-2008, 12:00 AM
  5. [Release for new patch] Simple Stamina Only
    By bagpiperdude90 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 10-13-2007, 04:49 PM

Tags for this Thread