Page 2 of 63 FirstFirst 12341252 ... LastLast
Results 16 to 30 of 939
  1. #16
    farsight13's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    currently about to move
    Posts
    466
    Reputation
    11
    Thanks
    61
    My Mood
    Amused
    tellin me to contact the file owner and stuff i dotn noe and contact admin but i am admin wats wron gim using wwindows vista

  2. The Following User Says Thank You to farsight13 For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

  3. #17
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    Quote Originally Posted by farsight13 View Post
    tellin me to contact the file owner and stuff i dotn noe and contact admin but i am admin wats wron gim using wwindows vista
    this will be the third time i have said this...


    disable your antivirus. this happens when your antivirus decides it is gonna take complete control of the file because it detects a false positive.

    all you have to do is pause your real time protection until after the file is injected.

  4. The Following User Says Thank You to Corndog For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

  5. #18
    Kira's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    664
    Reputation
    12
    Thanks
    77
    I stopped my anti virus and it still says that.
    I'm on admin
    Vista 32 bit Home Premium

  6. The Following User Says Thank You to Kira For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

  7. #19
    sid3kickid's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Add your dll/folder to the Exceptions list.
    For AVG Free:
    Open User Interface
    Go to tools, and click advanced settings
    Look for Resident Shield and exceptions
    Add path to your folder.

  8. The Following 5 Users Say Thank You to sid3kickid For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011),inoobhacks (07-30-2009),Jois (08-18-2009),[DIN]Obama[DU] (07-29-2009),WhosIsThis (09-06-2009)

  9. #20
    Obama's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    The Black house
    Posts
    22,197
    Reputation
    870
    Thanks
    6,071
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by sid3kickid View Post
    Add your dll/folder to the Exceptions list.
    For AVG Free:
    Open User Interface
    Go to tools, and click advanced settings
    Look for Resident Shield and exceptions
    Add path to your folder.
    Thanks for assisting him.

  10. The Following User Says Thank You to Obama For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

  11. #21
    timbunt2001's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    rkansas
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    it still says i need perminisson to use it..my anti verises r off

    and im a vista user

  12. The Following User Says Thank You to timbunt2001 For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

  13. #22
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    Quote Originally Posted by timbunt2001 View Post
    it still says i need perminisson to use it..my anti verises r off

    and im a vista user
    what antivirus are you running?

  14. The Following User Says Thank You to Corndog For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

  15. #23
    timbunt2001's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    rkansas
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    avg i turned it off

  16. The Following User Says Thank You to timbunt2001 For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

  17. #24
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    you have to disable avg from scanning for dll files, or else it still detects it
    -AVG User Interface
    --Tools
    ---Adcanced Settings
    ----Resident Shield
    -----Advanced Settings


    there should be a box with all kinds of file extensions, delete DLL; from that box

  18. The Following User Says Thank You to Corndog For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

  19. #25
    timbunt2001's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    rkansas
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    i did its turned all the way off

  20. The Following User Says Thank You to timbunt2001 For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

  21. #26
    Mouzie's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Saegertown
    Posts
    9,151
    Reputation
    520
    Thanks
    2,036
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by timbunt2001 View Post
    i did its turned all the way off
    Then you're not the true admin, you're using another account known as the guest account/mini-admin account.

  22. The Following User Says Thank You to Mouzie For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

  23. #27
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    it still doesnt matter if you shut it off all the way, do what i said.

  24. The Following User Says Thank You to Corndog For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

  25. #28
    timbunt2001's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    rkansas
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    no i am the only user but it might be on how do i change it and im so sry 4 these prob ty very much 4 the help

  26. The Following User Says Thank You to timbunt2001 For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

  27. #29
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    are you running it as admin?

  28. The Following User Says Thank You to Corndog For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

  29. #30
    timbunt2001's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    rkansas
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    i think idk because i have to aprove everything that i try to run?????????

  30. The Following User Says Thank You to timbunt2001 For This Useful Post:

    extremegreed (07-26-2011)

Page 2 of 63 FirstFirst 12341252 ... LastLast

Similar Threads

  1. [RELEASE] XP ONLY Chams, No Fog, Wirefram
    By Grim in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 628
    Last Post: 10-07-2009, 10:29 PM
  2. [Undetected] XP Only Chams!!
    By Poif in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2009, 10:50 PM
  3. Only chams hack.
    By Pixipixel in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 76
    Last Post: 03-30-2009, 09:32 AM
  4. [TUT]Vista Users:Get chams working agian
    By Screenlooker in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 08-11-2008, 12:00 AM
  5. [Release for new patch] Simple Stamina Only
    By bagpiperdude90 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 10-13-2007, 04:49 PM

Tags for this Thread