Page 25 of 63 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 939
  1. #361
    Sharpe's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Dont worry about it
    Posts
    1,219
    Reputation
    15
    Thanks
    99
    Wow right after the patch...
    Sexy sig ujelly?

  2. #362
    djay230's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    female
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    WHAT OS: VISTA 64x bit
    WHAT SP: 1
    WHAT THE CA SETTINGS ARE: unchecked compatability and ran as admin (for both)
    WHAT ERROR MESSAGE YOU GET:NO ERROR MESSAGE just d/c ....
    [Or if it d/c's]HOW FAR IN IT DISCONNECTS: in game...i play for maybe 5 seconds...

  3. #363
    _Loading_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    So this don't work anymore 'cause when i play i cant press the "Insert" button

  4. #364
    Corndog's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    Salem, NH
    Posts
    10,139
    Reputation
    526
    Thanks
    2,906
    Insert button is on your Keyboard...not Ingame.

    @Djay
    Doesnt work for 64 bit operating systems. whoever coded this was running vista 32 bit, and they didnt do a good job coding it, so it only works on their OS

  5. #365
    _Loading_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I'm not stupid i've used this hack before. This worked for me before. This worked using The inside of the game and out before when i used it.

  6. #366
    weaselm01's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Bisbar Village, Russian Federation
    Posts
    1,216
    Reputation
    12
    Thanks
    290
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by _Loading_ View Post
    I'm not stupid i've used this hack before. This worked for me before. This worked using The inside of the game and out before when i used it.
    If insert isn't opening the menu then your AV isn't letting you use TNT Hack.dll

    Disable your AV and try again..

    You should really word your questions correctly. You made it sound like you couldn't press insert because it was an in-game feature

  7. #367
    _Loading_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    And how do you disable it on vista?

  8. #368
    weaselm01's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Bisbar Village, Russian Federation
    Posts
    1,216
    Reputation
    12
    Thanks
    290
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by _Loading_ View Post
    And how do you disable it on vista?

    What is your AV program?

  9. #369
    Chico13's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Does it discconect? Or is it D/c free

  10. #370
    weaselm01's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Location
    Bisbar Village, Russian Federation
    Posts
    1,216
    Reputation
    12
    Thanks
    290
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by Chico13 View Post
    Does it discconect? Or is it D/c free
    Depends on what your OS is and what Bypass you use

    I am on VISTA 32 bit

    with the D3D9 as a bypass

    and i never disconnect

  11. #371
    _Loading_'s Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    I have AVG free

  12. #372
    sk8rkid114's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    mine stops after the hack shield by the login screen

  13. #373
    Chico13's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by weaselm01 View Post
    Depends on what your OS is and what Bypass you use

    I am on VISTA 32 bit

    with the D3D9 as a bypass

    and i never disconnect
    I have the same us you Vista 32 bit I just dont have a Bypass but Im searching for one right now.

  14. #374
    djay230's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    female
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by corndog5595 View Post
    Insert button is on your Keyboard...not Ingame.

    @Djay
    Doesnt work for 64 bit operating systems. whoever coded this was running vista 32 bit, and they didnt do a good job coding it, so it only works on their OS
    Ok...so could you change it so it will work on a 64 bit? because after trying it like 50 times it actually worked once...i played for about 30 minutes strait and dind't d/c at all...then i tried again and it doens't work anymore.

  15. #375
    Ali's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    11,453
    Reputation
    342
    Thanks
    3,514
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by djay230 View Post
    Ok...so could you change it so it will work on a 64 bit? because after trying it like 50 times it actually worked once...i played for about 30 minutes strait and dind't d/c at all...then i tried again and it doens't work anymore.
    Maybe CAV.exe is back in your CA folder or try to set CA XP SP2 compatible.
    Last edited by Ali; 08-05-2009 at 06:06 PM.

Page 25 of 63 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast

Similar Threads

  1. [RELEASE] XP ONLY Chams, No Fog, Wirefram
    By Grim in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 628
    Last Post: 10-07-2009, 10:29 PM
  2. [Undetected] XP Only Chams!!
    By Poif in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2009, 10:50 PM
  3. Only chams hack.
    By Pixipixel in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 76
    Last Post: 03-30-2009, 09:32 AM
  4. [TUT]Vista Users:Get chams working agian
    By Screenlooker in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 08-11-2008, 12:00 AM
  5. [Release for new patch] Simple Stamina Only
    By bagpiperdude90 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 10-13-2007, 04:49 PM

Tags for this Thread