Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    hi9110's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused

    Post Theres a way to fake the hshield update!!!

    The way is to go to C:\Nexon\Combat Arms\HShield\Update
    open autoup.exe
    check the box that say Use this system as a update server.

    choose the folder C:\Nexon\Combat Arms\HShield\Update\patch\39.

    it dont update when theres a patch for HS

  2. #2
    ADYHAX's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    9
    lol ill try it

  3. The Following User Says Thank You to ADYHAX For This Useful Post:

    hi9110 (09-13-2009)

  4. #3
    Mouzie's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Saegertown
    Posts
    9,151
    Reputation
    520
    Thanks
    2,036
    My Mood
    Happy
    Smart but no, if a patch comes out CA will reset everything, it'll be useless.

  5. #4
    tooktheriver2's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    395
    Reputation
    11
    Thanks
    27
    My Mood
    Sick
    umm i dont want to try this rite now its almost 1 am and im too tired so post results guys XD

    http://www.rew ards1.com/index.php?referrer_id=1235684
    remove the spaces, and click on the link on top for free nx!!

  6. #5
    -James's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    MEETING TRUNKY ON XBOX. OH WAIT, HE DOESNT HAVE IT
    Posts
    4,942
    Reputation
    41
    Thanks
    817
    My Mood
    Bashful
    Yes, i agree with mouzie. patches will restor original files and settings...

  7. #6
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    doesn't HS sometimes update online instead of in patches? like on august 18th? i'd just do this after every patch just incase HS randomly updates.

  8. #7
    hi9110's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    AWWW i wasted that time for nothing

  9. #8
    hi9110's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    [IMG]G:\Nexon\Combat Arms\Combat-Arms_19.jpg[/IMG]

  10. #9
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    fail......

  11. #10
    hi9110's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused

    Totally KSED XD

    i got ksed
    Last edited by whitten; 09-17-2009 at 05:48 PM.

  12. #11
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love
    It's possible that it will work.. Like that other guy said, When you update combat arms, Everything resets so you have to do it every patch which gets annoying.. just use a bypass
    No I do not make game hacks anymore, please stop asking.


    Been MPGH Minion: 6 July 2011 - 1 August 2012

  13. #12
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by flameswor10 View Post
    It's possible that it will work.. Like that other guy said, When you update combat arms, Everything resets so you have to do it every patch which gets annoying.. just use a bypass
    Windows XP has no working public bypasses atm.

  14. #13
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love
    I agree. Someone should make a bypass for Windows XP
    No I do not make game hacks anymore, please stop asking.


    Been MPGH Minion: 6 July 2011 - 1 August 2012

  15. #14
    NeverBorn's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    stealing from the cookie jar
    Posts
    1,569
    Reputation
    12
    Thanks
    563
    My Mood
    Pensive
    well it might not be the bypass, it could just be something with the OS that we can change. we jsut don't know what it is.

  16. #15
    flameswor10's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Posts
    12,528
    Reputation
    981
    Thanks
    10,404
    My Mood
    In Love
    That would be nice
    No I do not make game hacks anymore, please stop asking.


    Been MPGH Minion: 6 July 2011 - 1 August 2012

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Dye shop, is there a way to pick the colors?
    By cyric657 in forum Vindictus Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2011, 07:19 PM
  2. is there any way to set the speed to 7 without lag?
    By 123tyler321 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 08-22-2009, 06:28 PM
  3. is there any way to change the hack menu?
    By KnockOut in forum C++/C Programming
    Replies: 5
    Last Post: 08-12-2009, 08:45 AM
  4. Hi there (I hope i chosen the right place)
    By Logica in forum Debate Fort
    Replies: 20
    Last Post: 01-09-2007, 09:28 PM
  5. is there a way that i dont get disconnect
    By plapla1 in forum Gunz General
    Replies: 14
    Last Post: 02-07-2006, 01:44 PM