Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    FORCE™'s Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Omg ure a pedaphile
    Posts
    4,226
    Reputation
    69
    Thanks
    665
    My Mood
    Goofy

    Lightbulb Hack Shield, possible way to get past it

    I dont know if this will work but its worth a try.

    I was playing a game and i decided to try to delete my hackshield folder from combat arms. When i pressed delete that Access Denied shit came up, any way i was thinking if its possible to start up combat arms in safe mode and then delete the hack shield folder????? because when ure in safe mode u can delete almost anyfile.


    LIVERPOOL FC


  2. #2
    NoloveSC's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    1,746
    Reputation
    12
    Thanks
    121
    My Mood
    Twisted
    I wouldn't try it. Sometimes it can mess the game up, you would have to Re0install CA all over again.

    I think we need a neighborhood watch.
    I think thats what happened, you got robbed and the neighborhood watched!
    ------------------------------------------------------
    Press Thanks if i helped.
    Current Status: Offline.

  3. #3
    headsup's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Pa
    Posts
    1,232
    Reputation
    8
    Thanks
    207
    My Mood
    Cynical
    no it wouldnt work evan in safe mode because there is a file that tells hshield to run if it does not or is not there ca will not load either. however u can alter the hshield folder so that there is no need for it no more btu i think its only in eu

  4. #4
    KING's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,770
    Reputation
    702
    Thanks
    3,074
    My Mood
    Angry
    SO HAS ANYONE ACTUALLY TRY LIKE DELETING IT- OR TRY PUTTING IN QUARITINE OR SOMETHING TO DISABLE IT ALL TOGETHER

  5. #5
    rifleman14's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    340
    Reputation
    10
    Thanks
    44
    My Mood
    Twisted
    well if u just move the fill from there and put it on desktop it would be easy to put back so if it doesnt work.

  6. #6
    kay911kay's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    female
    Posts
    788
    Reputation
    14
    Thanks
    57
    My Mood
    Amused
    I always wondered wat if u left some things in t he hs folder that makes it run.
    And remove the things in the hs folder that detect hacks maybe it would work
    No Signature

Similar Threads

  1. Possible way to make a fly hack!
    By Ragehax in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 30
    Last Post: 08-22-2009, 02:03 PM
  2. Any possible way to make a new Shop Hack?
    By TylerX in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 11-06-2008, 09:36 PM
  3. Possible Ways Of Hacking HackShield Pro
    By kevi3434 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 09-03-2008, 07:05 AM
  4. I Have A Way Of Getting Every Hack To Work
    By ace76543 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 12
    Last Post: 06-28-2007, 11:13 AM
  5. Plz I Want Maple Global Hacks And Where Do I Get Game Engine 2 Make The Hacks Work???
    By mattinthehat in forum MapleStory Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 3
    Last Post: 01-15-2006, 07:12 PM