Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    XGelite's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Enter text here
    Posts
    1,347
    Reputation
    12
    Thanks
    274

    Error on CA startup now...

    i get the error " debugger found on system " please unload it from memory. i didnt even have a debugger running at that time-.- .

  2. #2
    headsup's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Pa
    Posts
    1,232
    Reputation
    8
    Thanks
    207
    My Mood
    Cynical
    Double check the processe's and make sure it's not running. Sometime Hack shield's file's will detect that shit on your computer with out it running. So try to unistall that program run ca and reinstall or something.

  3. #3
    Threadstarter
    Synthetic Hacker
    XGelite's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Enter text here
    Posts
    1,347
    Reputation
    12
    Thanks
    274
    i solved the problem. I restarted my computr and it worked.lol works everytime. i guess it still thought my debugger was running. It wasnt in the process list....

Similar Threads

  1. I know the errors now..
    By [E]mi[N]E[M] in forum CrossFire Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 09-01-2011, 12:59 PM
  2. [Help Request] Combat arms startup error
    By StOrMsTa in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-2011, 05:28 AM
  3. [Solved]Client Error 14_3 (Guys Help Now Plz)
    By AlanEhab in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 03-20-2011, 10:39 AM
  4. MW2 Startup error
    By blazn322 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 0
    Last Post: 04-08-2010, 08:45 PM
  5. [Help] Startup and Install Error
    By AirCuddles in forum WarRock Discussions
    Replies: 32
    Last Post: 11-04-2009, 10:40 AM