Page 8 of 31 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 463
  1. #106
    Kuryakin's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Well. I put it all in order. And i used Erinque's bypasser. I can't even get to the login screen. It goes into a black box into my left corner. Then closes.

  2. #107
    jensupra01's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    Ok so they work untill i die wen i die i d.c >;[

  3. #108
    Kira's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    664
    Reputation
    12
    Thanks
    77
    TNT just stopped working for me... I don't know why. I guess I'll play legit for now.

  4. #109
    ROUGHS3X's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH's resident persona non grata.
    Posts
    3,368
    Reputation
    38
    Thanks
    481
    My Mood
    Amused
    Switch your compat. modes back and forth between win200 and xp sp2

  5. #110
    austinwachukwu's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    wheres the bypass?

  6. #111
    Kira's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Canada
    Posts
    664
    Reputation
    12
    Thanks
    77
    Quote Originally Posted by ROUGHS3X View Post
    Switch your compat. modes back and forth between win200 and xp sp2
    It was already in compat mode Win 2003. I tried CA with all the compat modes, each time restarting my comp to test another compat. mode but it just won't work anymore.

    I get into a game, walk like 5 steps, then d/c.
    Vista 32x

  7. #112
    lolnotagain987's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    got error Procedure Entry Point Not Found in Msvcrt.dll File. with the tnt file. any ideas, thank you. but I have never got this error with other hacks that I have used.

  8. #113
    emerys445's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Location
    in a house
    Posts
    152
    Reputation
    10
    Thanks
    13
    My Mood
    Devilish
    works wonders for me i played for 3 hrs no dc lol

  9. #114
    David's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Guantanamo Bay
    Posts
    4,613
    Reputation
    405
    Thanks
    1,196
    My Mood
    Aggressive
    thnx man working fine for me on both my OS!

  10. #115
    Illuminatus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    New Zealand
    Posts
    1,497
    Reputation
    2
    Thanks
    46
    My Mood
    Tired
    do u have XP? i think this is only 4 vista




    Press The Thanks Button If I Helped =D
    Quote Originally Posted by mamakiller13 View Post

    and im aint fag,
    FORMERLY KNOWN AS SloaMoeDaea

  11. #116
    Roooty's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    391
    Reputation
    13
    Thanks
    19
    My Mood
    Flirty
    I am Impressed i didnt believe anyone till i started to read the comments good find mate

  12. #117
    hawkeye107's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Does Vista run PerX as admin? o.o

  13. #118
    Crack_Killz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Around the World XD
    Posts
    263
    Reputation
    12
    Thanks
    33
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by hawkeye107 View Post
    Does Vista run PerX as admin? o.o
    Yes if you are running vista then you "MUST" run as admin. Thank me if I helped =)

  14. The Following User Says Thank You to Crack_Killz For This Useful Post:

    _Villar_ (10-07-2009)

  15. #119
    conrad1's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Gigafest View Post
    Wow... 24/41 on VirusTotal? No hacks are worth my computer. And plus, you say we have to turn the AV off too, lol...
    well duh it picks it up as a virus cuz it mods game code 0_o
    Thank me if i helped!!!

    look at my crappy internet conection



    I spy on other websites to see what they have

  16. #120
    whtlight's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Smokin trees
    Posts
    3,116
    Reputation
    -25
    Thanks
    413
    yes conrad is a smart choob u get a cookie this is a lie but i like u now lol
    50 grand every week, fuckin' rat budget.
    I win, always.

Page 8 of 31 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] Working Cheat Engine + MHS + TNT Chams + Speedhack
    By Seth in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 106
    Last Post: 01-08-2010, 02:45 AM
  2. How did u get TNT Chams to work?
    By viperman67 in forum Combat Arms Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-24-2009, 10:04 PM
  3. The TnT chams are working again.
    By whtlight in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 111
    Last Post: 09-29-2009, 08:33 PM
  4. Working Chams-TnT doesnt work? Well try these
    By formage in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 210
    Last Post: 09-22-2009, 10:29 AM
  5. Has TNT Chams stopped working for you? LOOK HERE!
    By satindemon4u in forum Combat Arms Help
    Replies: 9
    Last Post: 09-06-2009, 03:02 AM