Thread: problems

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    djjerry's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Amazed

    Unhappy problems

    i just finish install this game an every tine i try to login it keeps saying connection to server lost try again in a moment what can i do to fix this problem

  2. #2
    KING's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,770
    Reputation
    702
    Thanks
    3,074
    My Mood
    Angry
    Are you trying to use hacks.
    move to help section

  3. #3
    NoloveSC's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    1,746
    Reputation
    12
    Thanks
    121
    My Mood
    Twisted
    If your trying to use hacks you will get that error, that means your hacks are patched/ need a better bypass/ or injector.

    I think we need a neighborhood watch.
    I think thats what happened, you got robbed and the neighborhood watched!
    ------------------------------------------------------
    Press Thanks if i helped.
    Current Status: Offline.

  4. #4
    ROUGHS3X's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH's resident persona non grata.
    Posts
    3,368
    Reputation
    38
    Thanks
    481
    My Mood
    Amused
    We need quite a bit more information about your OS.

  5. #5
    NoloveSC's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    1,746
    Reputation
    12
    Thanks
    121
    My Mood
    Twisted
    Yes give us some information. OS - (Operating System)

    I think we need a neighborhood watch.
    I think thats what happened, you got robbed and the neighborhood watched!
    ------------------------------------------------------
    Press Thanks if i helped.
    Current Status: Offline.

  6. #6
    djjerry's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Amazed
    ok my pc is XP 7750 dual core 2 gig ram 9600 512MB GEFORCE CARD I AM NOT TRYING TO USE ANY HACKS THIS IS MY FIRST TIME INSTALLING THIS GAME AN IT KEEPS SAYING you lost connection with the server please try again in a moment. ( ERRORCODE= PI,30022)

  7. #7
    NoloveSC's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    1,746
    Reputation
    12
    Thanks
    121
    My Mood
    Twisted
    When you open up CA go to your settings and keep changing your resolution in the game. Then it should work.

    I think we need a neighborhood watch.
    I think thats what happened, you got robbed and the neighborhood watched!
    ------------------------------------------------------
    Press Thanks if i helped.
    Current Status: Offline.

  8. #8
    djjerry's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Amazed
    I AM ONLY REACHING AS FAR AS MY LOGIN ID WHEN I PUT IN MY ID AN PASS AN PRESS LOGIN THEN THE ERROR COMES UP

  9. #9
    origami7795's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Illegal Alien's Next Door Neighbor
    Posts
    202
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Busy
    make sure you have upgraded your grafixs card to newest version.
    [YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MVchQI1cKwM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MVchQI1cKwM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

  10. #10
    djjerry's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Amazed
    i am still having the problem

  11. #11
    XGelite's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Enter text here
    Posts
    1,347
    Reputation
    12
    Thanks
    274
    is your firewall blocking it? try turning your firewall of. (but dont forget its off lol)

  12. #12
    djjerry's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Amazed
    my firewall is off long before i install this game

  13. #13
    Marsicano's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    Brazil
    Posts
    371
    Reputation
    16
    Thanks
    67
    My Mood
    Lonely
    I can't even try to login, before that the game says that I lost connection with the server... but when I login without the proxy it cames to the login screen, after that, I can't do nothing, just cry because the proxy won't work if I open it after the game is open.

  14. #14
    djjerry's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Amazed
    an where is the proxy
    how to turn off the proxy

  15. #15
    XGelite's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Enter text here
    Posts
    1,347
    Reputation
    12
    Thanks
    274
    what country do you live in?

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. To All GunZ Down 02-07-06 PROBLEM
    By WertyRO in forum Gunz General
    Replies: 18
    Last Post: 02-09-2006, 08:41 PM
  2. Problem
    By lambda in forum Gunz General
    Replies: 3
    Last Post: 02-08-2006, 12:36 PM
  3. hacking problems
    By iwillkillyou in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 02-04-2006, 05:37 PM
  4. WPE problem...
    By styx23 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2006, 08:51 PM
  5. Problem Wit Hacking Programs
    By f5awp in forum General Gaming
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2006, 06:44 AM

Tags for this Thread