Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Azathᴏth's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    49°51′S 128°34′W
    Posts
    13,526
    Reputation
    1136
    Thanks
    1,683
    My Mood
    Lurking

    Combat Arms Fraps Issue

    I'm trying to record a sniper montage, however when I try to record it, my videos come out with no sound from the game. My fraps is set it set to record sound on |detect best sound input|.

    Help pl0x?

  2. #2
    wolves4life's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    427
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Buzzed
    Do you have your speakers turned on?

    Do you have the SFX and BGM turned off in CA?
    (might want to turn them on if they aren't)

  3. The Following User Says Thank You to wolves4life For This Useful Post:

    Stephen (11-06-2009)

  4. #3
    Stephen's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Engine.exe
    Posts
    4,690
    Reputation
    184
    Thanks
    1,147
    My Mood
    Aggressive
    listen to her.

  5. #4
    failtown's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    292
    Reputation
    35
    Thanks
    42
    My Mood
    Innocent
    Uh I've never had this problem, sorry I can't help you.

  6. #5
    JIGS4W's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    2,912
    Reputation
    48
    Thanks
    156
    No sound hey? Is ur game SFX on?


  7. #6
    SniperJJS13's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Inside your mom
    Posts
    401
    Reputation
    11
    Thanks
    128
    My Mood
    Grumpy
    Is you sound card a built in which came with the motherboard, if so that is probably why. Fraps has trouble with on board sound cards for some reason. It does the same for me.

  8. #7
    AsianNick's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    617
    Reputation
    14
    Thanks
    97
    My Mood
    Amused
    I'd say definitely check in game setting for sound, check the volume controls on your computer second, reinstall fraps third, then if nothing seems to work go with what Sniper said about Fraps just having an issue with the sound card itself

  9. #8
    Slipknotn209's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    HELL
    Posts
    843
    Reputation
    14
    Thanks
    51
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by stephen5206 View Post
    listen to her.
    It's a guy, not a female.

  10. The Following User Says Thank You to Slipknotn209 For This Useful Post:

    wolves4life (11-09-2009)

  11. #9
    wolves4life's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    427
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Buzzed
    Quote Originally Posted by stephen5206 View Post
    listen to her.
    I'm definitely a guy. Only my avatar is a girl.

    Quote Originally Posted by Slipknotn209 View Post
    It's a guy, not a female.
    Thank you.

Similar Threads

  1. Combat Arms News Issue #3
    By 666HiddenMaster666 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 29
    Last Post: 07-06-2011, 09:51 AM
  2. Combat Arms News Issue #2
    By 666HiddenMaster666 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 86
    Last Post: 07-02-2011, 08:12 PM
  3. Combat Arms Hacking Issue
    By sickskill-_- in forum Combat Arms Help
    Replies: 8
    Last Post: 09-27-2010, 08:58 PM
  4. Combat Arms lag Issue
    By nectros in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 12-07-2009, 09:16 PM
  5. [Notice] Combat Arms Server Issues
    By Ryguy in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 16
    Last Post: 05-30-2009, 12:31 PM

Tags for this Thread