Thread: Montage

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    anibalsur's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amused

    Montage

    Heres is somethin im workin on the quality epicly suks in the first half
    trying to work on the transtions any ideas?

    All comments are allowed dont really care i know i suk XD
    Any idea how to make the quality better?



    okay heres a better qualoty with hd check it out

    notice how litlte or none recoil i have it shows in the video idk why imagine if i had a silencer it will show no recoil at all

    Last edited by anibalsur; 11-19-2009 at 10:10 AM.

  2. #2
    Jesus Farted {Mezo}'s Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    Somewhere dark, hidden, and has free Wi-Fi
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Hot
    Use Sony Vegas
    Call Me Mezo

    Visual Basic Semi Expert
    C++ Intermediate
    ASM Still Learning




    Interested in making hacks or bots? Go ahead and msn me wwe_deadman@hotmail.com

  3. #3
    anibalsur's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Jesus Farted {Mezo} View Post
    Use Sony Vegas
    i did wdf -,,- Did u like getting rickrolled :O!!

  4. #4
    SpaceMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    I forgot. :/
    Posts
    4,291
    Reputation
    162
    Thanks
    896
    My Mood
    Pensive
    Not bad...Haha, lemme own you with hacks :O

  5. #5
    -XpliCitt-'s Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    male
    Location
    Spokane, Washington
    Posts
    3,231
    Reputation
    63
    Thanks
    2,271
    My Mood
    Tired
    If you used Sony Vegas, why didn't you render it with HD settings?
    Also couldn't help but notice the no-recoil, are you supposed to be legit?

  6. #6
    anibalsur's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    49
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by -XpliCitt- View Post
    If you used Sony Vegas, why didn't you render it with HD settings?
    Also couldn't help but notice the no-recoil, are you supposed to be legit?
    okay weird thing i do have recoil but when i record with fraps it doesnt like show -,,- all my videos looks like i have no recoil idk why -,,-

Similar Threads

  1. 3rd Combat Arms Montage
    By Iwin in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 12-22-2008, 08:10 PM
  2. GhostlyKillz; A Silent Montage HQ
    By Jo33333 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 25
    Last Post: 12-10-2008, 08:54 PM
  3. CombatArms Montage
    By KyleForrest in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 15
    Last Post: 11-08-2008, 11:28 PM
  4. COD4 Montage
    By moosicgawd in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 09-09-2008, 08:38 PM
  5. Paladin Montage O.o
    By EleMentX in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 07-26-2006, 09:43 AM

Tags for this Thread