Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
  1. #31
    waswwasw's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    im glad we fixed your problem in my question thread gj! now you can hack without having a lagg meltdown

  2. #32
    Jimmy's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    4,575
    Reputation
    70
    Thanks
    647
    we know its detected

  3. #33
    GridMaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Xbox Dashboard
    Posts
    1,629
    Reputation
    54
    Thanks
    204
    *sigh* Why do noobs have to fail so hard?

    Its so simple, ive had it working perfectly since the first day.

    Until now, now it DCs. Hopefully Dave has a backup. One with better features? :]

    PS: Shuddap Asian Boy! Lolz...

    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post
    Boys and girls, this is what we call a retard.

  4. #34
    xzrocket's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    32
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    i do not d/c when using it. i have the HSheild from wensday. (if any one needs my HShield its on an outside liink and it would have to be approved by addmin's

  5. #35
    kliber101's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    38
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by xzrocket View Post
    i do not d/c when using it. i have the HSheild from wensday. (if any one needs my HShield its on an outside liink and it would have to be approved by addmin's
    the same HSield from Dzit?

  6. #36
    KING's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,770
    Reputation
    702
    Thanks
    3,074
    My Mood
    Angry
    Use an Cleaner, perfariable auto cleaner, cause Nexon uploads it hack detecting files constantly while you play....I'll post a link to a good auto clicker....1 sec

    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...t-lazyman.html

    The V3d detects the files detect the hack, thats the reason why you can only play 1-2 games or none.
    With a auto cleaner, it will decrease the chance of the hack being noticed. GL(Correct me if im Wrong)
    Last edited by KING; 11-22-2009 at 03:40 PM.

  7. #37
    kliber101's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    38
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Kingstund101 View Post
    Use an Cleaner, perfariable auto cleaner, cause Nexon uploads it hack detecting files constantly while you play....I'll post a link to a good auto clicker....1 sec

    http://www.mpgh.net/forum/164-combat...t-lazyman.html

    The V3d detects the files detect the hack, thats the reason why you can only play 1-2 games or none.
    With a auto cleaner, it will decrease the chance of the hack being noticed. GL(Correct me if im Wrong)
    so king, this will delete everythign that blocks the hax or it will block all future things that block hacks...cuz i just said to clean all files and nothing happens all files are still there thx in advance

  8. #38
    bluebird92's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by kliber101 View Post
    so king, this will delete everythign that blocks the hax or it will block all future things that block hacks...cuz i just said to clean all files and nothing happens all files are still there thx in advance
    As soon as it cleans I get kicked. This is with autocleaner.

  9. #39
    shade344's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    uhm i get BAD IMAGE. when i start combat.. anyone wanna help (i run vista)

  10. #40
    GridMaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    Xbox Dashboard
    Posts
    1,629
    Reputation
    54
    Thanks
    204
    Yea, try removing the .asi and .ini from CA Directory and see how well Combat Arms plays then!

    Its PATCHED damit!

    PATCHED!!!!

    Quote Originally Posted by Dave84311 View Post
    Boys and girls, this is what we call a retard.

  11. #41
    waswwasw's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    its not patched idiot.. I got it to work and I turned off my uac so my computer wouldnt lag when i turn hacks on

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Mpgh Pub,Hack Or Crossfire Patch ?
    By Harmony♫ in forum CrossFire Help
    Replies: 10
    Last Post: 06-29-2010, 12:54 PM
  2. mpgh pub hack patched?
    By pepsi233 in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 11-11-2009, 08:48 PM
  3. MPGH Pub Hack v1.01 Injection Error.
    By Zhellbound in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 123
    Last Post: 12-17-2008, 03:58 PM
  4. [Tutorial]How to fix MPGH pub hack after patch
    By Andyklk2009 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 17
    Last Post: 10-17-2008, 02:49 PM
  5. Will fraps run with MPGH pub hack
    By Gotchuthief in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 15
    Last Post: 10-11-2008, 05:44 AM

Tags for this Thread