Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 180
  1. #121
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    240
    Reputation
    23
    Thanks
    3,715
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by Hunter View Post
    Hopefully it will still be working by then.
    Well, my new macro update works well on A.V.A Garena TW . so I think it will also work well in En Masse to.

  2. #122
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,201
    Reputation
    3406
    Thanks
    5,387
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by agora555 View Post
    Well, my new macro update works well on A.V.A Garena TW . so I think it will also work well in En Masse to.
    Glad to know that.
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.



     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     

    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16
    Moderator - 06/21/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  3. The Following User Says Thank You to Hunter For This Useful Post:

    agora555 (08-17-2016)

  4. #123
    ck8596's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by agora555 View Post
    Well, my new macro update works well on A.V.A Garena TW . so I think it will also work well in En Masse to.
    The macro work on Garena TW very well

    But sometimes when I use Sniper Swich will not move

    I must press WASD again

    please help

    - - - Updated - - -

    Work on TW Garena will get 0xE019100B

  5. #124
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,201
    Reputation
    3406
    Thanks
    5,387
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by ck8596 View Post
    Work on TW Garena will get 0xE019100B
    Wait, does it work well on the said game version after all or not?
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.



     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     

    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16
    Moderator - 06/21/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  6. #125
    CXY's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    62
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    It requires a password to use it?

    - - - Updated - - -

    Nope it doesn't, just had to enter the com pw

    - - - Updated - - -

    I have no idea what does this Macro do...

  7. #126
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    240
    Reputation
    23
    Thanks
    3,715
    My Mood
    Cool
    The macro continues to work well at En Masse

  8. #127
    ck8596's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by agora555 View Post
    The macro continues to work well at En Masse
    The TW Garena still for use ?

  9. #128
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,201
    Reputation
    3406
    Thanks
    5,387
    My Mood
    Happy
    Please check the previous posts made by others out instead of asking redundant questions. Thanks.
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.



     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     

    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16
    Moderator - 06/21/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  10. The Following User Says Thank You to Hunter For This Useful Post:

    ck8596 (08-20-2016)

  11. #129
    ck8596's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Cunter View Post
    Please check the previous posts made by others out instead of asking redundant questions. Thanks.
    I think something wrong

    WIn7 ?

    I tried many DLL for bypass but not work *.*

  12. #130
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,201
    Reputation
    3406
    Thanks
    5,387
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by ck8596 View Post
    I think something wrong

    WIn7 ?

    I tried many DLL for bypass but not work *.*
    That's because there's currently no working game bypass up for public use.
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.



     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     

    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16
    Moderator - 06/21/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  13. #131
    ck8596's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Where can I find game bypass?

    I just have Injector

    I use SF2's bypass but not work

  14. #132
    riceboykid's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    71
    Reputation
    32
    Thanks
    20
    My Mood
    Angelic
    Hey I been having this problem ever since I used this macro but never bothered to get it fixed... so when I use sniper, I try shooting, it quick switches, I get fps drop after every shot? Why is that? I installed both the framework and visual studios linked in the post. When I quickswitch without the macro and just QQ with my fingers, I dont get fps drop. So is it the macro? I didnt mess with any of the settings, intervals, etc. All default. Just get lag? Like frame skip.

  15. The Following User Says Thank You to riceboykid For This Useful Post:

    agora555 (08-21-2016)

  16. #133
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    240
    Reputation
    23
    Thanks
    3,715
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by riceboykid View Post
    Hey I been having this problem ever since I used this macro but never bothered to get it fixed... so when I use sniper, I try shooting, it quick switches, I get fps drop after every shot? Why is that? I installed both the framework and visual studios linked in the post. When I quickswitch without the macro and just QQ with my fingers, I dont get fps drop. So is it the macro? I didnt mess with any of the settings, intervals, etc. All default. Just get lag? Like frame skip.

    I have used the same version 2.7 to see if something wrong, i never got my fps drop ... Do you have your graphics card updated? your windows up to date?

  17. #134
    riceboykid's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    male
    Location
    Cloud 9
    Posts
    71
    Reputation
    32
    Thanks
    20
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by agora555 View Post

    I have used the same version 2.7 to see if something wrong, i never got my fps drop ... Do you have your graphics card updated? your windows up to date?
    I get 200 fps though. Windows 7 Ultimate 64-Bit. Nvidia GTX 560, updated graphics driver. Its only when I snipe and scope in after every shot. I get a fps drop for a split second then, again after I shoot. It happens only after I shoot. Pointman, Rifle, I can macro fine. Pistol too. Its just the quick switch option. So, shoot, quick switch, fps drop.

  18. #135
    Threadstarter
    We are the CONTRIBUFORCE
    Contributor
    agora555's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Posts
    240
    Reputation
    23
    Thanks
    3,715
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by riceboykid View Post
    I get 200 fps though. Windows 7 Ultimate 64-Bit. Nvidia GTX 560, updated graphics driver. Its only when I snipe and scope in after every shot. I get a fps drop for a split second then, again after I shoot. It happens only after I shoot. Pointman, Rifle, I can macro fine. Pistol too. Its just the quick switch option. So, shoot, quick switch, fps drop.
    Just one more thing. you have the Nvidia GeForce Experience installed?
    If you do not have. you must have! take a look at the original Nvidia site.
    http://www.geforce.com/geforce-experience
    I hope this helps you

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Detected] Macro + Quickswitch 1.1 Release! | 100% Undetectable
    By agora555 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 69
    Last Post: 12-18-2013, 05:48 PM
  2. [Detected] The Conjurer™ v3.0 | 2 in 1 Hack | Macro + QuickSwitch |
    By The Conjurer in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 48
    Last Post: 11-06-2013, 09:23 AM
  3. [Outdated] The Conjurer™ v2.0 | 2 in 1 Hack | Macro + QuickSwitch |
    By The Conjurer in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 46
    Last Post: 10-12-2013, 02:05 PM
  4. [Detected] The Conjurer's Multi-Tool | Macro + QuickSwitch |
    By The Conjurer in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 26
    Last Post: 10-01-2013, 08:59 PM
  5. Sniper macro quickswitch code
    By rahaga99 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2012, 05:28 AM