Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 105
  1. #61
    Larineosxp's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    92
    Quote Originally Posted by Scythen View Post
    You're hilarious, whenever I have free time I will update it. You obviously don't know what you're talking about.
    LOLZ noob it takes 2 minutes if you know how. But you don't lolz i give you 20 minutes to post the new address or i call leecher.

  2. #62
    Scythen's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    434
    Reputation
    31
    Thanks
    582
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Larineosxp View Post
    LOLZ noob it takes 2 minutes if you know how. But you don't lolz i give you 20 minutes to post the new address or i call leecher.
    Maybe if I'm at home, but I'm at school currently, we don't get fall break until after today.



  3. #63
    Larineosxp's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    92
    Quote Originally Posted by Scythen View Post
    Maybe if I'm at home, but I'm at school currently, we don't get fall break until after today.
    So what you need a couple weeks to learn how XD lols

  4. #64
    Scythen's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    434
    Reputation
    31
    Thanks
    582
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Larineosxp View Post
    So what you need a couple weeks to learn how XD lols
    Nope. Like I said I'm at school, I don't even have access to my computer currently for me to do it, you're very impatient lmao.



  5. #65
    Larineosxp's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    92
    Quote Originally Posted by Scythen View Post
    Nope. Like I said I'm at school, I don't even have access to my computer currently for me to do it, you're very impatient lmao.
    But is so simple lol
     
    t = createTimer(nil)
    errorOnLookupFailure(false)

    function bypass(timer)
    openProcess('ava.exe')
    if getOpenedProcessID() ~= 0 and getAddress('ava.exe') ~= 0 then
    local opcode = readBytes('"ava.exe"+1D340', 1)
    if opcode == 0x55 or opcode == 0xc3 then
    writeBytes('"ava.exe"+1D340', 0xc3)
    end
    end
    end

    timer_setInterval(t, 10)
    timer_onTimer(t, bypass)


    - - - Updated - - -

    I makes it easy 4 u LOLS

  6. #66
    Scythen's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    434
    Reputation
    31
    Thanks
    582
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Larineosxp View Post
    But is so simple lol
     
    t = createTimer(nil)
    errorOnLookupFailure(false)

    function bypass(timer)
    openProcess('ava.exe')
    if getOpenedProcessID() ~= 0 and getAddress('ava.exe') ~= 0 then
    local opcode = readBytes('"ava.exe"+1D340', 1)
    if opcode == 0x55 or opcode == 0xc3 then
    writeBytes('"ava.exe"+1D340', 0xc3)
    end
    end
    end

    timer_setInterval(t, 10)
    timer_onTimer(t, bypass)
    Not sure why you didn't update the writeBytes to the new offset as well, takes less than a second. Also, how am I supposed to find the new xigncode offset on my iPad for school? I can do it at home on a computer, but like I said I can't at this time being. And congratulations, you seem so happy you accomplished something before anyone else here has, you must really be a genius.



  7. #67
    Larineosxp's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    92
    Quote Originally Posted by Scythen View Post
    Not sure why you didn't update the writeBytes to the new offset as well, takes less than a second. Also, how am I supposed to find the new xigncode offset on my iPad for school? I can do it at home on a computer, but like I said I can't at this time being. And congratulations, you seem so happy you accomplished something before anyone else here has, you must really be a genius.

    LOLz the offset is always a push epb 0x55


    Here is simple copy pasta code for working bypass

    Code:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <CheatTable CheatEngineTableVersion="21">
      <CheatEntries/>
      <UserdefinedSymbols/>
      <Comments>Credits : Pimp AssHacker
    Leechers are Scythen.
    </Comments>
      <LuaScript>t = createTimer(nil)
    errorOnLookupFailure(false)
    
    function bypass(timer)
      openProcess('ava.exe')
      if getOpenedProcessID() ~= 0 and getAddress('ava.exe') ~= 0 then
        local opcode = readBytes('"ava.exe"+1D340', 1)
        if opcode == 0x55 or opcode == 0xc3 then
          writeBytes('"ava.exe"+1D340', 0xc3)
        end
      end
    end
    
    timer_setInterval(t, 10)
    timer_onTimer(t, bypass)
    </LuaScript>
    </CheatTable>

  8. #68
    swaamps's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Larineosxp View Post
    But is so simple lol
     
    t = createTimer(nil)
    errorOnLookupFailure(false)

    function bypass(timer)
    openProcess('ava.exe')
    if getOpenedProcessID() ~= 0 and getAddress('ava.exe') ~= 0 then
    local opcode = readBytes('"ava.exe"+1D340', 1)
    if opcode == 0x55 or opcode == 0xc3 then
    writeBytes('"ava.exe"+1D340', 0xc3)
    end
    end
    end

    timer_setInterval(t, 10)
    timer_onTimer(t, bypass)


    - - - Updated - - -

    I makes it easy 4 u LOLS
    Release a tutorial bro plzz

  9. #69
    Scythen's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    434
    Reputation
    31
    Thanks
    582
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Larineosxp View Post
    LOLz the offset is always a push epb 0x55


    Here is simple copy pasta code for working bypass

    Code:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <CheatTable CheatEngineTableVersion="21">
      <CheatEntries/>
      <UserdefinedSymbols/>
      <Comments>Credits : Pimp AssHacker
    Leechers are Scythen.
    </Comments>
      <LuaScript>t = createTimer(nil)
    errorOnLookupFailure(false)
    
    function bypass(timer)
      openProcess('ava.exe')
      if getOpenedProcessID() ~= 0 and getAddress('ava.exe') ~= 0 then
        local opcode = readBytes('"ava.exe"+1D340', 1)
        if opcode == 0x55 or opcode == 0xc3 then
          writeBytes('"ava.exe"+1D340', 0xc3)
        end
      end
    end
    
    timer_setInterval(t, 10)
    timer_onTimer(t, bypass)
    </LuaScript>
    </CheatTable>
    We both know your first copy paste code was incorrect, which you put 1D460 and left writeBytes at an old offset, which is what I was saying.



  10. #70
    Larineosxp's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    92
    Quote Originally Posted by Scythen View Post
    Not sure why you didn't update the writeBytes to the new offset as well, takes less than a second. Also, how am I supposed to find the new xigncode offset on my iPad for school? I can do it at home on a computer, but like I said I can't at this time being. And congratulations, you seem so happy you accomplished something before anyone else here has, you must really be a genius.
    Its ok captain leechalot I am not genius but i can update without help.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Scythen View Post
    We both know your first copy paste code was incorrect, which you put 1D460 and left writeBytes at an old offset, which is what I was saying.
    no no look back i had edited the mistake dummy

    t = createTimer(nil)
    errorOnLookupFailure(false)

    function bypass(timer)
    openProcess('ava.exe')
    if getOpenedProcessID() ~= 0 and getAddress('ava.exe') ~= 0 then
    local opcode = readBytes('"ava.exe"+1D340', 1)
    if opcode == 0x55 or opcode == 0xc3 then
    writeBytes('"ava.exe"+1D340', 0xc3)
    end
    end
    end

    timer_setInterval(t, 10)
    timer_onTimer(t, bypass)

    - - - Updated - - -

    again look back you wrong broshemale

  11. #71
    killer2150's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    why didnt work??

    - - - Updated - - -

    where set dis code ???

  12. #72
    Scythen's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    434
    Reputation
    31
    Thanks
    582
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Larineosxp View Post
    Its ok captain leechalot I am not genius but i can update without help.

    - - - Updated - - -



    no no look back i had edited the mistake dummy

    t = createTimer(nil)
    errorOnLookupFailure(false)

    function bypass(timer)
    openProcess('ava.exe')
    if getOpenedProcessID() ~= 0 and getAddress('ava.exe') ~= 0 then
    local opcode = readBytes('"ava.exe"+1D340', 1)
    if opcode == 0x55 or opcode == 0xc3 then
    writeBytes('"ava.exe"+1D340', 0xc3)
    end
    end
    end

    timer_setInterval(t, 10)
    timer_onTimer(t, bypass)

    - - - Updated - - -

    again look back you wrong broshemale
    I know you edited your mistake, at first I was trying to tell you something else but you clearly don't understand me very well, you are trying to be too quick to make your point. I don't need help to update, but how the hell am I supposed to get the offset on an iPad? lmao.



  13. #73
    Larineosxp's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Gender
    male
    Posts
    31
    Reputation
    10
    Thanks
    92
    Quote Originally Posted by killer2150 View Post
    why didnt work??

    - - - Updated - - -

    where set dis code ???
    Just use new address to update the bypass. Open the old bypass with cheat engine. then click (Table) > (SHow Cheat Engine Lua script)
    Then change address (simple)

    - - - Updated - - -

    Remote desktop connection is very simple. Sything

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by Scythen View Post
    I know you edited your mistake, at first I was trying to tell you something else but you clearly don't understand me very well, you are trying to be too quick to make your point. I don't need help to update, but how the hell am I supposed to get the offset on an iPad? lmao.
    I did this already so you and ipad have failed to updates the bypass. I know own this bypass as the master of the bypass

  14. #74
    Scythen's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    434
    Reputation
    31
    Thanks
    582
    My Mood
    Cheerful
    Quote Originally Posted by Larineosxp View Post
    I did this already so you and ipad have failed to updates the bypass. I know own this bypass as the master of the bypass
    You must not know what an iPad is. What are you going to do when heartbeat is back, "Master of the Bypass"?



  15. #75
    killer2150's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    can you hellp me bc iam bad can you set image how use plizzzzz

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast

Similar Threads

  1. [Info] all ava bypass comming today!
    By game31force in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 08-30-2013, 12:17 AM
  2. [Help Request] ava bypass
    By ranaldo2392 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-06-2013, 11:02 AM
  3. Patchguard (AVA Bypass)
    By ALEXALEX123 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2012, 02:26 PM
  4. AVA Bypass [RELASE]
    By sam22 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 79
    Last Post: 11-11-2010, 10:55 PM
  5. how to make ava bypass and undetectable
    By maxpayne in forum Programming Tutorial Requests
    Replies: 5
    Last Post: 09-30-2010, 03:38 PM