Thread: AVA + Win7?

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Xizors's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    570
    Reputation
    18
    Thanks
    93

    AVA + Win7?

    Hello!

    Can i play AVA on Windows 7?

  2. The Following User Says Thank You to Xizors For This Useful Post:

    fksslsrn (03-13-2010)

  3. #2
    vinic0's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    137
    My Mood
    Psychedelic
    How about just try and see if it works?

  4. #3
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,543
    lololololol! yes you can!!! it works more than perfect!!!!! ty if i helped

  5. The Following User Says Thank You to /b/oss For This Useful Post:

    Xizors (03-08-2010)

  6. #4
    Expert at leaving women disappointed physically and emotionally.
    Premium Member
    Minionforce
    Wyo's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Tijuana
    Posts
    21,785
    Reputation
    3170
    Thanks
    3,148
    My Mood
    Lurking
    ya itts works
     
    I smoke dix daily.
    I am Dix, and Arun is my master.
    I'M #1 NIGXMAS SCAMMER

  7. The Following User Says Thank You to Wyo For This Useful Post:

    Xizors (03-08-2010)

  8. #5
    Tonyxis's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Psychedelic
    yes it does
    1. why shouldnt it
    2. why dont you just try^^

  9. #6
    Xizors's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    570
    Reputation
    18
    Thanks
    93
    Quote Originally Posted by Tonyxis View Post
    yes it does
    1. why shouldnt it
    2. why dont you just try^^
    Because im tired of downloading things that isnt working on Win 7.

  10. #7
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,543
    ow... why don't you try this: game/propertys/compability/ run indows xp or any.... try this

  11. #8
    munirsultan's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    fdgdsgsf
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    yea dude it works in win 7 i tryed it works

  12. #9
    richardtreier's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    ya basement
    Posts
    223
    Reputation
    9
    Thanks
    283
    My Mood
    Cheerful
    Of course...
    i tried win7rcX86, but now i got winvista again...
    vista sux so badly... everything laggs, although on 7 it went without laggs

    ______
    win7rcX86 = Windows 7 ReleaseCandidate x86=>32 bit
    My working areas: Python26, HTML, JS, CSS, PHP, QT C++, VC++ ( XNA Framework, D3D10 ), AcTool, WP7

    Any public third-party programs of mine running atm: none
    "Fraps-technology based Xhair Overlay": fked by ijji Kinda sad... pwnt before I could release it
    Acc generator ijji/trashmail.de up and running - not released

    If ijji just had as many devs for the ut3 engine as nprotect for their gameguard, I wouldnt have fps-drops to 28 every 4 games, although my PC passes all requirements.



  13. #10
    dimaminz's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Posts
    157
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Amazed
    xd i have win7 and ava work perfect

  14. #11
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,543
    in w7 works best-...

  15. #12
    vinvin148's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    342
    Reputation
    9
    Thanks
    126
    My Mood
    Yeehaw
    Yea it works fine

  16. #13
    610sk8ter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    61ZERO
    Posts
    157
    Reputation
    11
    Thanks
    40
    My Mood
    Psychedelic
    Can I use Microsoft Word on Windows 7?

  17. #14
    silentfox's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    My Mood
    Bitchy
    what the hell is that..

  18. #15
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,543
    Quote Originally Posted by 610sk8ter View Post
    Can I use Microsoft Word on Windows 7?
    you may use it in all windows os.... answer is YES. (ofscourse if you mean microsoft word / part of microsoft office)

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. (Leached) Win7 D3D Ava Hack Chams, CrossHair, No Fog. Full bright, asus
    By ruslanab in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 453
    Last Post: 01-10-2010, 05:40 PM
  2. are there hacks for ava online?
    By hoganjason in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-01-2009, 09:27 PM
  3. New ava.
    By BSG.Flash in forum Showroom
    Replies: 26
    Last Post: 02-24-2009, 02:32 AM
  4. AVA japan sign up tut ( BY ME)
    By sheldom in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 11-04-2008, 07:37 PM
  5. AVA japan sign up tut ( BY ME)
    By sheldom in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-2008, 03:24 PM