Thread: AVA Crosshair

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
  1. #46
    vinvin148's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    342
    Reputation
    9
    Thanks
    126
    My Mood
    Yeehaw
    It prob got patched

  2. #47
    dadon648's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Nope it still does as i type right now the dot is on my screen Very cool i dnt know which one i like better ehhh i might have to say the dot, btw Vinvin u made this urself?

  3. #48
    chazanator's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    I don't know why it isn't working for you Major, but I gotta give props to vinvin this crosshair is perfect! It does flicker, but that's necessary for it to work. Now I'm getting cross-the-map kills with my Bizon! Thanks man!

  4. #49
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,543
    i know the prob, i fixed it ty vin

  5. #50
    ReLapse45's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    54
    Reputation
    11
    Thanks
    11
    My Mood
    Angry
    It's not patched.
    I don't think it will ever be patched,
    crosshair lol

    I fkn love it. The X hair makes me laggy a lil bit.
    I just use Big Dot. Thx Vin making a.v.a that much funner !

    p.s Is there a way to change color on dot ?
    I can't seem to.
    Last edited by ReLapse45; 05-05-2010 at 04:10 PM.

  6. #51
    vinnie27's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    australia
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Worried
    can someone help me, when i go in game the crosshair disappears, i set it as a custom dimension, if you know how to fix this please tell me

  7. #52
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,543
    YES I CAN HELP! 1.find your AVA.eXe then click propertys then compability then press disable desktop compability youre done! anyway if you don't setting like that you CANNOT use any crosshair or take any screenshoots (they will be dark)

  8. The Following 3 Users Say Thank You to /b/oss For This Useful Post:

    Doup (07-13-2015),superpwnagez (08-10-2011),wailantum (06-11-2010)

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Similar Threads

  1. [Request] CrossHair for AVA.
    By Narsha in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 05-11-2011, 02:37 PM
  2. [Help] No crosshairs work on ava
    By Ryan789 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 02-18-2011, 10:13 AM
  3. AvA Crosshair 0.1
    By Julma Henri in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 11-07-2010, 10:00 AM
  4. AVA crosshair
    By /b/oss in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 142
    Last Post: 10-14-2010, 08:59 PM
  5. (Leached) Win7 D3D Ava Hack Chams, CrossHair, No Fog. Full bright, asus
    By ruslanab in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 453
    Last Post: 01-10-2010, 05:40 PM