Thread: D3D CrossHair

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 172
  1. #151
    SalJi's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Gender
    male
    Location
    No were
    Posts
    140
    Reputation
    8
    Thanks
    3
    My Mood
    Mellow
    Lol No Virus in my PC works great

  2. #152
    Extractional's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Location
    California
    Posts
    4,196
    Reputation
    -287
    Thanks
    345
    My Mood
    Cynical
    Good job ..

  3. #153
    rfpd's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    165
    Reputation
    11
    Thanks
    46
    I wanted to use you macro and crosshair together, but crosshair doesn't show up in game please help.

    PS your macro is the best i ever seen keep the good job

  4. #154
    Battlefield 3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    One Man's Trash Is Another Man's Pleasure!
    Posts
    2,911
    Reputation
    -119
    Thanks
    587
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by rfpd View Post
    I wanted to use you macro and crosshair together, but crosshair doesn't show up in game please help.

    PS your macro is the best i ever seen keep the good job
    Crosshair only works for some user...
    And I was going to improve it.. But I don't have much time to do it now ( I was gonna finish it in summer break but.. )

  5. #155
    Uneximos's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    95
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    weird, ive never had a problem with you stuff battle, but now when i try to run your macro or crosshair , it says failed to intalize properly >.<
    yeah yeah 2 posts...i dont care , not my fault i dont pos ton these forums much ):

  6. #156
    Brent87st's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    +rep me, if i helped you



  7. #157
    Battlefield 3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    One Man's Trash Is Another Man's Pleasure!
    Posts
    2,911
    Reputation
    -119
    Thanks
    587
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Brent87st View Post
    +rep me, if i helped you


    wait for a ban

  8. #158
    jnewm's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bitchy
    it doesnt work for mew on windows 7 it keeps saying jit rebugger stuff

  9. #159
    Joehung122's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Angelic
    how do you activate it?

  10. #160
    MrDutchTutorial's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    Area 51, America
    Posts
    228
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Aggressive
    it's working, gj, but what's the point of Crosshair, you already have one? ;D





    MPGH!

  11. #161
    meroncool1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    it's not an hack but thanks, it's a great crosshair

  12. #162
    Battlefield 3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    One Man's Trash Is Another Man's Pleasure!
    Posts
    2,911
    Reputation
    -119
    Thanks
    587
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Joehung122 View Post
    how do you activate it?

  13. #163
    xnokiax's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    ireland
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    it is working for me. but until i turn on game. it is over all windows layers. byt it can not go over game if it is on all screen how do i do it? can i open game only in window?
    thanks

  14. #164
    Battlefield 3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    One Man's Trash Is Another Man's Pleasure!
    Posts
    2,911
    Reputation
    -119
    Thanks
    587
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by xnokiax View Post
    it is working for me. but until i turn on game. it is over all windows layers. byt it can not go over game if it is on all screen how do i do it? can i open game only in window?
    thanks
    its not possible to open ava in window... unless you are a coder

  15. #165
    LoneStar72's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Doh
    Lol when i start the crosshair it works it just doesnt show up in the game how would i go about fixing this?

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast