Page 11 of 18 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 270
  1. #151
    AlStarsKyz's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    we dont get box ?

  2. #152
    baddy8888's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Bitchy
    Guys just remember to check off the bottom boxes (all of them have to be checked) and ERL removers seem to make me crash faster....I can get about 4 rounds without them.

    ---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

    If you cant check the top box then just restart A.v.A I hope it works for you it worked for me

    ---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------

    Quote Originally Posted by ccman32 View Post
    Ok man, i HAVE Win7 64x, i DID run CE as administrator, i DID start it before ava started and i DO have 2 .erl remover and used them.
    And NOPE, the address for the boxes is still ??????, it doesn't matter if im ingame, in lobby or wherever in ava. I also looked at the pointers and even the first pointer in the list is not found in my ava process so i think there are different versions like for steam and ijji reactor with some little changings and thats why 50% of the people can use it and 50% can't so you guys can explain me whatever on how to use it and it WILL not work.
    I started CE after making the room, after selecting the process, I checked off all the boxes and started the game. When the countdown gets to two then you press the up key. It works for me

  3. #153
    eeq's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    it's work on AVA ijji thanks
    but it doesn't work on AVA SEA . .

  4. #154
    DarkSt0rmX's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Location
    Dragonball GT
    Posts
    1,217
    Reputation
    19
    Thanks
    1,372
    My Mood
    Relaxed
    Can you do a Death Valley and Escape round skip? I tried to change the value and the hotkey but I just noticed that it's a different address and I can't find the address of death valley's round...

     
    Skype: vituzzzu21

     
    Quote Originally Posted by Nuuma View Post
    he added me amd65 i got it , legit guy i vouch him
    Quote Originally Posted by .Cereal View Post
    People these 3 guys are trusted and safe, no harm for you .
    Quote Originally Posted by Kailani View Post
    thanks for gun adding for me
    Quote Originally Posted by kurtdampire View Post
    Really fast ! I vouch for this guy. Thanks again.
    Quote Originally Posted by GtxRive123 View Post
    THIS GUY IS SO LEGIT.! HE DOES THE GUNADD SO FAST.! HE IS 100% LEGIT no SCAM.!! Fastest gunadder in MPGH.NET in my oppinion I VOUCH FOR HIM !
    Quote Originally Posted by FreaZzer View Post
    Thanks for adding ! He's legit and fast !

  5. #155
    Fabre25's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hy. Game guard error pls help :SSS I have win7 64x and noo good :S Game guard error image: http://noob.hu/2012/07/05/Untitled_1.png
    Last edited by Fabre25; 07-05-2012 at 07:35 AM.

  6. #156
    jversion's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    64
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by darkstormx View Post
    Can you do a Death Valley and Escape round skip? I tried to change the value and the hotkey but I just noticed that it's a different address and I can't find the address of death valley's round...
    don't think that's possible..

  7. #157
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by jversion View Post
    don't think that's possible..
    Because this is lockdown, you need another pointer for dv.

  8. #158
    Fabre25's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    pls help me :S http://noob.hu/2012/07/05/Untitled_1.png what a problem?

  9. #159
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Fabre25 View Post
    pls help me :S http://noob.hu/2012/07/05/Untitled_1.png what a problem?
    Gameguard is onn

  10. #160
    apb9876's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    It doesnt work for me, help please! I do all steps but at the end the value code is always ´??´ ! Here a picture Directupload.net - lc6qnobv.png

  11. #161
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by apb9876 View Post
    It doesnt work for me, help please! I do all steps but at the end the value code is always ´??´ ! Here a picture Directupload.net - lc6qnobv.png
    Lol you don't need to touch CE while you're farming, just press arrow up at the countdown.

  12. #162
    apb9876's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    That i know, i only show that that is always like in the picture! I only not wanted show my nickname

  13. #163
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by apb9876 View Post
    That i know, i only show that that is always like in the picture! I only not wanted show my nickname
    lolwhut are you saying?

  14. #164
    Fabre25's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    0

  15. #165
    AvaNoobcake's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    204
    Reputation
    36
    Thanks
    1,059
    My Mood
    Relaxed
    It's random. Sometimes it works and sometimes it works on only the intro screen then you get the ???. I've been getting the ??? a lot lately.
    Last edited by AvaNoobcake; 07-05-2012 at 12:29 PM.

Page 11 of 18 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast

Similar Threads

  1. Lockdown Extreme bows down to me
    By Phantazy in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2010, 11:49 AM
  2. [Release] Very easy to use injector!
    By Julma Henri in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 27
    Last Post: 04-30-2010, 06:39 AM
  3. [Release] Warrock injector easy too use!
    By Almostdead in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 12-29-2009, 11:33 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 12-22-2009, 10:57 PM
  5. Combat Arms REZ file Mover[Easy To use]
    By Zoom in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 12-13-2009, 07:22 AM