Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 270
  1. #211
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by ori117798 View Post
    It's on MPGH ? can you just tell me the name please? thank you
    if you mean the PreX one.. i tried it and in the second i run A.V.A the x1nject crushes
    Yes it's on mpgh, no it's not that minipack

  2. #212
    ori117798's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    138
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by [ A.Y.H ] View Post
    Yes it's on mpgh, no it's not that minipack
    So where? please tell me.. I have to get this 22Box for Viper Mask

  3. #213
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by ori117798 View Post
    So where? please tell me.. I have to get this 22Box for Viper Mask
    Just look around this forum and you will see it, wasn't viper mask 17 box?

  4. #214
    ori117798's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    138
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Cool
    Quote Originally Posted by [ A.Y.H ] View Post
    Just look around this forum and you will see it, wasn't viper mask 17 box?
    IDK I think viper is 18 and red viper is 22..
    i can't find it man.. please tell me i have to get this thing!

  5. #215
    nastic666's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    is there any way to edit amount of boxes I obtain after finishing this ?
    i would like to edit it to 15 or 25 ( i don't remember now) to obtain 1k euro after each game
    Now i need 4 games to get 5k but with this i can earn even more money xD
    Sorry for mistakes if there are any my english isn't perfect
    i need ~200k to buy 3 weapons xD

    2nd : Can i use it for different co-ops ?
    Rescue or DV ?
    Last edited by nastic666; 07-12-2012 at 10:38 AM.

  6. #216
    Bloody123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    So I have downloaded ava again after formating my pc, and still it doesnt work. [ A.Y.H ] could you help me with teamviewer?

  7. #217
    Scouty's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    68
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by K2Hyperion View Post
    Now i gonna tell you how to keep CE for 64-Bit users more than few hours.

    1. start LD Farm.ct (dunno the file name)
    2. Start AVA
    3. Inject CE into AVA
    4. It will crash in few secs
    5. NOW do NOT CLOSE CE for prevent the error
    6. start ava AGAIN
    7. Inject CE into AVA again
    8. Now you should use it for few hours.

    That's how it worked for me.

    Just a mention DO NOT CLOSE CE after AVA crashed!!
    I LOVE YOU. THIS WORKS!

  8. #218
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Bloody123 View Post
    So I have downloaded ava again after formating my pc, and still it doesnt work. [ A.Y.H ] could you help me with teamviewer?
    Sure gimme your code and password of teamviewer

  9. #219
    Bloody123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Well first add me on skype so we can talk before, well i have question - bloodforcepl or Tomi Blood idk lol

  10. #220
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Bloody123 View Post
    Well first add me on skype so we can talk before, well i have question - bloodforcepl or Tomi Blood idk lol
    say whut o.o ?

  11. #221
    Bloody123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Oh well I got one round skipper working... but I have to change the value of box manually, but this dont let me complete the LD, i just get desert eagle 30days for complete, every round skipper is like this? or other let me complete the game and gain the money for complete? Also naother question is if is possible AFK farming.

    And ofc the other round skippers arent working. So I need help with that.
    Anyway if u added me on skype, i would give you teamviewer so we can try do it.
    Last edited by Bloody123; 07-12-2012 at 03:23 PM.

  12. #222
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Bloody123 View Post
    Oh well I got one round skipper working... but I have to change the value of box manually, but this dont let me complete the LD, i just get desert eagle 30days for complete, every round skipper is like this? or other let me complete the game and gain the money for complete? Also naother question is if is possible AFK farming.

    And ofc the other round skippers arent working. So I need help with that.
    Anyway if u added me on skype, i would give you teamviewer so we can try do it.
    Like I said, gimme your ID and pass of teamviewer

  13. #223
    rfpd's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    165
    Reputation
    11
    Thanks
    46
    Quote Originally Posted by K2Hyperion View Post
    Now i gonna tell you how to keep CE for 64-Bit users more than few hours.

    1. start LD Farm.ct (dunno the file name)
    2. Start AVA
    3. Inject CE into AVA
    4. It will crash in few secs
    5. NOW do NOT CLOSE CE for prevent the error
    6. start ava AGAIN
    7. Inject CE into AVA again
    8. Now you should use it for few hours.

    That's how it worked for me.

    Just a mention DO NOT CLOSE CE after AVA crashed!!
    are you idiot? why u release this method? so they can patch cheat engine tottaly? one thing is release some tables but how to bypass cheatengine u can't release it or Ijjaeria will patch it :/

  14. #224
    K2Hyperion's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Goofy
    I dont give f**k about

    i did so now QQ if you dont like dude...

  15. #225
    Bloody123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Ehh sorry but I kinda catch up the time for team viewer. So let me tell you what I'm doing.
    1. Open CE
    2. Open AVA
    3. Choose AVA.exe and click yes
    4. Create a LDE room 1/1 with password and click start
    5. Right after i respawn, I click arrow up
    6. Nothing happens...

    I tried many times, with many ways and nothing. Could you tell me if there is something else I should do? or maybe I did something wrong?

    Btw: I would send you video of it if I had 20 posts.
    Last edited by Bloody123; 07-13-2012 at 03:48 AM.

Page 15 of 18 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast

Similar Threads

  1. Lockdown Extreme bows down to me
    By Phantazy in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2010, 11:49 AM
  2. [Release] Very easy to use injector!
    By Julma Henri in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 27
    Last Post: 04-30-2010, 06:39 AM
  3. [Release] Warrock injector easy too use!
    By Almostdead in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 12-29-2009, 11:33 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 12-22-2009, 10:57 PM
  5. Combat Arms REZ file Mover[Easy To use]
    By Zoom in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 12-13-2009, 07:22 AM