Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast
Results 226 to 240 of 270
  1. #226
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Bloody123 View Post
    Ehh sorry but I kinda catch up the time for team viewer. So let me tell you what I'm doing.
    1. Open CE
    2. Open AVA
    3. Choose AVA.exe and click yes
    4. Create a LDE room 1/1 with password and click start
    5. Right after i respawn, I click arrow up
    6. Nothing happens...

    I tried many times, with many ways and nothing. Could you tell me if there is something else I should do? or maybe I did something wrong?

    Btw: I would send you video of it if I had 20 posts.
    Press while the countdown is doing.

  2. #227
    Bloody123's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Ya ofc I do.

  3. #228
    IsThisReaL's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    only 64 bit `?

  4. #229
    hangyu1005's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    need help

    i dont know what happened my CE cant find the address its more ????????
    Last edited by hangyu1005; 07-13-2012 at 10:51 PM.

  5. #230
    jessiec444's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    okay this is what i do
    1. I open A.V.A
    2. I make a room with Lockdown Extreme.
    3. I open Cheat Engine.
    4. I load LD Farm.
    5. Then i click on the flashy computer thing and double click on AVA and when something pops up (about keeping the address) i click Yes.
    6. I press f5
    7. when in the room and as the game is about to start i press the up arrow at 2 (don't know if im supposed to hold it or just press it once.)
    8. then i die when they come out (it takes a bit to die)
    But nothing happens. can anyone tell me what i did wrong or what im not doing? yes im running 6.2 ce and i do have a 64 bit.

  6. #231
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by jessiec444 View Post
    okay this is what i do
    1. I open A.V.A
    2. I make a room with Lockdown Extreme.
    3. I open Cheat Engine.
    4. I load LD Farm.
    5. Then i click on the flashy computer thing and double click on AVA and when something pops up (about keeping the address) i click Yes.
    6. I press f5
    7. when in the room and as the game is about to start i press the up arrow at 2 (don't know if im supposed to hold it or just press it once.)
    8. then i die when they come out (it takes a bit to die)
    But nothing happens. can anyone tell me what i did wrong or what im not doing? yes im running 6.2 ce and i do have a 64 bit.
    You don´t need to die lol, and the zombies don´t come lol

  7. #232
    Guardian001's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    40
    Reputation
    10
    Thanks
    282
    Quote Originally Posted by jessiec444 View Post
    okay this is what i do
    1. I open A.V.A
    2. I make a room with Lockdown Extreme.
    3. I open Cheat Engine.
    4. I load LD Farm.
    5. Then i click on the flashy computer thing and double click on AVA and when something pops up (about keeping the address) i click Yes.
    6. I press f5
    7. when in the room and as the game is about to start i press the up arrow at 2 (don't know if im supposed to hold it or just press it once.)
    8. then i die when they come out (it takes a bit to die)
    But nothing happens. can anyone tell me what i did wrong or what im not doing? yes im running 6.2 ce and i do have a 64 bit.
    If done correctly, there should be no AI that spawn. You should just be able to press the up arrow during the countdown to the LD... you can tell it works by looking at the top of the screen while on the countdown. It'll jump from round 1 to 25, then when the round starts, you'll be on round 26, therefore no AI, and an instant win.

  8. #233
    aqeelhussain's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Guardian001 View Post
    If done correctly, there should be no AI that spawn. You should just be able to press the up arrow during the countdown to the LD... you can tell it works by looking at the top of the screen while on the countdown. It'll jump from round 1 to 25, then when the round starts, you'll be on round 26, therefore no AI, and an instant win.
    I got 2 accs,
    The one i login with ijji sign in works all the time
    the one i sign in with fb doesn't work no matter what.

    When i open LD farm the value of rounds is 00 with the ijji sign in and it works, but with fb its ?? and doesnt work.

  9. #234
    TheF1nalStr4w's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Tampa,Florida
    Posts
    690
    Reputation
    10
    Thanks
    77
    My Mood
    Aggressive
    stopped working wtf

  10. #235
    jessiec444's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    then i am doing something wrong D:

  11. #236
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by aqeelhussain View Post
    I got 2 accs,
    The one i login with ijji sign in works all the time
    the one i sign in with fb doesn't work no matter what.

    When i open LD farm the value of rounds is 00 with the ijji sign in and it works, but with fb its ?? and doesnt work.
    Lol the account isn´t the problem lol

  12. #237
    SLAV7EN's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Psychedelic
    Guardian001 thank you for your hard work and i hope you endure this much of questions.
    Have a nice day

  13. #238
    bl00dbank's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Location
    Kaunas
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Lurking
    does this still work coz
    when i ress up arrow key and i jump into last round no mobs are spawning withc is good
    and when the doors closes
    i get game guard crash
    and get nothing

  14. #239
    alex_boy_97's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Doesn't work for me ,I do press the Up arrow when 2 seconds are left before the game starts but doesn't work ... Autoexpadder hack works like charm but this ... doesnt

  15. #240
    previews's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    429
    Reputation
    28
    Thanks
    312
    My Mood
    Angelic
    Are you just suppose to get supply points? lol
    MSN: Previewss

    Active In Current Sections : Ava - Battleon - Crossfire - General Hacking - League Of Legends

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast

Similar Threads

  1. Lockdown Extreme bows down to me
    By Phantazy in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2010, 11:49 AM
  2. [Release] Very easy to use injector!
    By Julma Henri in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 27
    Last Post: 04-30-2010, 06:39 AM
  3. [Release] Warrock injector easy too use!
    By Almostdead in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 12-29-2009, 11:33 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 12-22-2009, 10:57 PM
  5. Combat Arms REZ file Mover[Easy To use]
    By Zoom in forum Combat Arms Mod Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 12-13-2009, 07:22 AM