Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
  1. #16
    AznNicholas1314's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    445
    Reputation
    20
    Thanks
    670
    Don't tell me you have 32 bit cuz I will ban you for joining this month.

  2. #17
    tommie5's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    try one time again if it wont stop do it is this a virus

  3. #18
    Justin's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Gender
    male
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    7,015
    Reputation
    1207
    Thanks
    2,824
    My Mood
    Inspired
    Added x64 ONLY notice to thread title again for convenience

    Minion Statistics

    Ex-Console Minion: 13/01/2011 ~ 19/04/2011
    Console Re-Minion: 14/06/2012 ~ 27/02/2013
    AVA Minion: 22/06/2012 ~ 12/11/2012
    Battlefield Minion: 04/02/2013 ~ 27/02/2013

    Computer Specifications
    Case: NZXT Phantom 820
    PSU: Corsair HX-850W V2
    Mobo: ASUS Z87-Deluxe
    CPU: Intel Core i7-4770K
    CPU Cooling: Swiftech H220 All-In-One Liquid Cooler (Cooled by 2x Noctua NF-F12 PWM 120mm Fans)
    RAM: Corsair Platinum Dominators CMD16GX3M2A2400C10 (2x8GB DDR3 2400Mhz XMP)
    GFX: ASUS GeForce GTX 770 DirectCU II OC 2GB
    Monitor: LG 29EB93 29" Ultrawide LED IPS Panel (2560x1080)(29:1 Ratio)
    Mouse: Razer Deathadder 2012
    Keyboard: Ducky DK 9008G2 Cherry MX-Brown Mechanical Keyboard


  4. The Following User Says Thank You to Justin For This Useful Post:

    AVA PlaYe (07-09-2012)

  5. #19
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,485
    Reputation
    36
    Thanks
    3,704
    Quote Originally Posted by tommie5 View Post
    try one time again if it wont stop do it is this a virus
    LOL, please don't QQ just because you don't know how to use it, READ THE THREAD AND LEARN HOW TO USE IT' ALL IS WRITE

    Quote Originally Posted by tommie5 View Post
    capsule is fail i start it and it moves my mouse but not in ava wtf is wrong
    when you start it you got 3-5 second for put AVA as your main window then you willl be ok, also press page down for stop it
    I Miss the old time


  6. #20
    tommie5's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    LOL, please don't QQ just because you don't know how to use it, READ THE THREAD AND LEARN HOW TO USE IT' ALL IS WRITE



    when you start it you got 3-5 second for put AVA as your main window then you willl be ok, also press page down for stop it

    lol? it wont work in ava but on my screen my mouse moves in ava not

  7. #21
    deetwodomglolz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    twgu,kds
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    For capsule shop, red (30%) still buys the caps at 100/200 which is 50%, and green (50%) just buys it whenever..

  8. #22
    tong321's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Hong kong / U.S
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    In Love
    Sorry for asking this question but i read your instruction and the comments below and i am still confused of this program. Any help ? thank you

  9. #23
    xAznboyzx's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    What does game bot even do?

  10. #24
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,485
    Reputation
    36
    Thanks
    3,704
    Quote Originally Posted by xAznboyzx View Post
    What does game bot even do?


    Read. Please Its On The Thread

    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    ''The Best Auto-F5''
    Automatic : Use Send Mouse Click Like In Other Version .
    Manual Mode : Enter Your Own Mouse Position.
    Hex Color Beta : Use A Color Search For Deny Friend Request/Game Invite And Everything Else.
    Hex Color Beta(2) : It Check And If Don't see A Request Or Error It Auto-start, it also detec when ingame and when lobby, (THE BEST AUTO-F5)
    I Miss the old time


  11. #25
    FrozenBird's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Hey i have a question. I was going to sleep and i have been farming ld extreme with roundskip and ofc using the gamebot, after i woke up 5 hours later i was just in the LD room and the game wasnt starting or anything, just like the gamebot wasnt even working but APBot said it was on. So my question is why did that happen ? Is it a bug or smth ? And is there a fix or something ?

  12. #26
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,485
    Reputation
    36
    Thanks
    3,704
    Quote Originally Posted by FrozenBird View Post
    Hey i have a question. I was going to sleep and i have been farming ld extreme with roundskip and ofc using the gamebot, after i woke up 5 hours later i was just in the LD room and the game wasnt starting or anything, just like the gamebot wasnt even working but APBot said it was on. So my question is why did that happen ? Is it a bug or smth ? And is there a fix or something ?
    32b? ?
    I Miss the old time


  13. #27
    tong321's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Gender
    male
    Location
    Hong kong / U.S
    Posts
    15
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    Read. Please Its On The Thread

    Hey Playe , somehow i can't get it to work. I have 64bit .

  14. #28
    FrozenBird's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    No its 64 bit, oh and im sorry it doesnt leave me in a room with the program not working, the game just crashes without any errors but the program (apbot) is still on.

  15. #29
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,485
    Reputation
    36
    Thanks
    3,704
    Quote Originally Posted by FrozenBird View Post
    No its 64 bit, oh and im sorry it doesnt leave me in a room with the program not working, the game just crashes without any errors but the program (apbot) is still on.
    if you run roundskip its normal if you aways Dc ....
    I Miss the old time


  16. #30
    FrozenBird's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    28
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    So there isnt a fix or anything i suppose ?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Outdated] APBot 2.5! [x64 Bit ONLY]
    By AVA PlaYe in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 71
    Last Post: 07-08-2012, 10:10 PM
  2. [Patched] Criminalz's color triggerbot (x64 only)
    By jchampagne174 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 33
    Last Post: 12-27-2011, 05:30 PM
  3. Replies: 24
    Last Post: 11-24-2010, 05:50 PM
  4. [Help] Wallhack Doesn't Work After Update Win7 x64
    By hero70077 in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 25
    Last Post: 04-22-2010, 10:21 AM
  5. [Release] [UPDATED] XP Only Chams From Trunky [UPDATED]
    By Trunky in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 85
    Last Post: 09-26-2009, 06:11 PM