Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 63
  1. #16
    StaticHS's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    395
    Reputation
    48
    Thanks
    1,362
    My Mood
    Innocent
    Doesen't work. -.- Please confirm if this doesent work.

  2. #17
    xd1232's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    it doesnt work for me =.=

  3. #18
    AdamecxD's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    when u press 2 nothing happend

  4. #19
    StaticHS's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    395
    Reputation
    48
    Thanks
    1,362
    My Mood
    Innocent
    Has this even been tested? If this doesent work please close this.

  5. #20
    avagamer's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cool
    lol use apbot if u have 64 bit

  6. #21
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    rolf there a big difference with a macro recorder(your) and a script, but well also i don't think it will work for 32b because its still external input, but well never used macro recorder so cannot be sure
    I Miss the old time


  7. #22
    MrLubetube's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    female
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    FUCK DOESNT WORK!!! GG still blocks it :l woks only for 64bit :l FUCKING Asshole first test than say it works for 32bit .... You need to hack gg if you want it to work SOMEONE PLEAS HACK GG so it canwork BUT STILL BE UNDETECTED
    Last edited by MrLubetube; 07-17-2012 at 08:36 AM.

  8. #23
    Jabberwock's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,655
    Reputation
    191
    Thanks
    14,466
    My Mood
    Relaxed
    You are not supposed to press 2, go to setting and see under "play\stop Key" what key you need to press. And it works.

    ---------- Post added at 07:41 AM ---------- Previous post was at 07:30 AM ----------

    I can release an auto 3 boxes but it will work only with fast computers cause it relies on time.
    Last edited by Jabberwock; 07-17-2012 at 08:43 AM.

  9. #24
    MrLubetube's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    female
    Posts
    42
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    sure MAN PLEAS POST DOES IT WORK ON 32BIT? PLEAS YES LOVE YOU EVEN IF IT DOESNT WORK ON 32

  10. #25
    idopro's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Make a video that I could not run

  11. #26
    jicamvp's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    i can't download it, it says that it hasn't been aproved...

  12. #27
    Jabberwock's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,655
    Reputation
    191
    Thanks
    14,466
    My Mood
    Relaxed
    Here it is:



    It will not work for everyone...
    You need MK3A2 nade in your first slot.
    Also the perx cheat and the software of course.


    Auto Boxes.zip - Jotti's malware scan
    https://www.virustotal.com/file/a9cc...is/1342546499/
    <b>Downloadable Files</b> Downloadable Files

  13. The Following 2 Users Say Thank You to Jabberwock For This Useful Post:

    Jaegerjaques (08-28-2012),lxD (07-17-2012)

  14. #28
    CCCP CR's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Location
    Look behind!
    Posts
    186
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Amused
    My PC completly fucked up, the CPU was running with full capacity (and i have an i7 980)...
    It was no more possible to handle mouse or keyboard, neither gamepad still worked...
    After ~2 minutes my PC shut down

    WTF happened there?
    I did whatever u said in ur instruction...

    I may take, when a proof is needed a vid if possible and show it to u all.

    For my PC this is poison...

  15. #29
    Jabberwock's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    1,655
    Reputation
    191
    Thanks
    14,466
    My Mood
    Relaxed
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

  16. #30
    Pie's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Location
    Michigan
    Posts
    6,914
    Reputation
    161
    Thanks
    3,252
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Here it is:



    It will not work for everyone...
    You need MK3A2 nade in your first slot.
    Also the perx cheat and the software of course.


    Auto Boxes.zip - Jotti's malware scan
    https://www.virustotal.com/file/a9cc...is/1342546499/
    Approved .

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread