Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 214
  1. #151
    lolmlk1's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Yeehaw
    i'm not talking bout CE, i'm talking about 64 Bit

  2. #152
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by lolmlk1 View Post
    i'm not talking bout CE, i'm talking about 64 Bit
    You don't need to change, using a VM is enough

  3. The Following User Says Thank You to Prepix For This Useful Post:

    lolmlk1 (08-06-2012)

  4. #153
    domel3366's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Pls i Need Help, When i Start CE and go back to AVA this error comes and AVA close.

    In the A.V.A Game Folder C:\AeriaGames\AVA\Binaries\Gameguard folder contains *.erl files. Please send these to Game2@inca.co.kr

    I Have Windows 7 Ultimate 64Bit

  5. #154
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by domel3366 View Post
    Pls i Need Help, When i Start CE and go back to AVA this error comes and AVA close.

    In the A.V.A Game Folder C:\AeriaGames\AVA\Binaries\Gameguard folder contains *.erl files. Please send these to Game2@inca.co.kr

    I Have Windows 7 Ultimate 64Bit
    Everyone get this error the only thing you can do is using a bypass or do it fast

  6. #155
    domel3366's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thank you,
    I Cant do it fast enough because after the first scan it close.
    But did you know who have a good bypass?

  7. #156
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by domel3366 View Post
    Thank you,
    I Cant do it fast enough because after the first scan it close.
    But did you know who have a good bypass?
    Look the tread of meawwww

  8. The Following User Says Thank You to Prepix For This Useful Post:

    lolmlk1 (08-06-2012)

  9. #157
    lolmlk1's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by [ A.Y.H ] View Post


    You don't need to change, using a VM is enough
    VM what's that?

  10. #158
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by lolmlk1 View Post
    VM what's that?
    Virtual machine

  11. #159
    Mshine67's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    1,054
    Reputation
    51
    Thanks
    71
    My Mood
    Devilish
    Your computer would run faster if you change your OS to 64x beacsue on VM you run everything at a limit like half your system specs.

  12. #160
    speedy006's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    India
    Posts
    168
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by meawww View Post
    Eng: 3rd toggle box from CE [x]
    Ita: Metti X su terzo box su CE
    your table worked for me

  13. #161
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,965
    Reputation
    117
    Thanks
    1,374
    Quote Originally Posted by Mshine67 View Post
    Your computer would run faster if you change your OS to 64x beacsue on VM you run everything at a limit like half your system specs.
    If change change your OS there will be a chance that it won't work....

  14. #162
    speedy006's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    India
    Posts
    168
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Amazed
    Dude i freeze the 3rd box but when i change the value it doesnt change it keeps on going up and down i think it doesn;t freeze

  15. #163
    Spanky McNaughty's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Location
    Australia
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I'm currently using Windows 7 32bit unfortunately and I'm thinking using a Virtual Machine might be my only option at the moment.

    I've never used one though so could someone link me to a good guide or something so I can learn the ropes?

  16. #164
    speedy006's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    India
    Posts
    168
    Reputation
    10
    Thanks
    22
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by [ A.Y.H ] View Post


    If change change your OS there will be a chance that it won't work....
    hey dude , i m using meawww's table now waht i do it
    1. open ava and cheat engine and add ava.exe process
    2. go to shop
    3.back to ce and check the 3rd box and still the valus keep on varying then i change it to the gun code lets take 2358 but still it doesn't change

  17. #165
    hatemmax2013's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    10
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    Please help ...
    When I open the game and then press the CE program on research on the task of
    And chose the game ...
    Problem comes to me
    It .......
    error while opening this prociss

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] GUN ADDER NEW WAY
    By jmkiller1997 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 162
    Last Post: 09-29-2012, 10:52 AM
  2. Requesting A Video For Aeria AVA Gun Adder
    By mert85 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 10
    Last Post: 07-29-2012, 10:20 AM
  3. Gun Adder Hack Update (ty Aeria)
    By 27ecastudent in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 07-18-2012, 09:23 PM
  4. New Gun And New Map
    By sen123 in forum CrossFire Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 05-23-2010, 08:55 PM
  5. [Help] new pointers in CE 5.4
    By chiknwang in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 09-25-2008, 02:08 PM